Sådan kontakter du Dropbox-support om manglende eller beskadigede filer

Hvis dine filer mangler eller er beskadiget, kan du gendanne eller finde dine filer uden Dropbox-support på et par forskellige måder.  Se, hvordan du finder eller gendanner manglende eller beskadigede filer.
Hvis du har en Dropbox Plus- eller Professional-konto, kan du bruge funktionen Dropbox Spol tilbage til at føre din konto tilbage til et tidligere tidspunkt. Se, hvordan du bruger Dropbox Spol tilbage

Hvis du har brug for at kontakte support:

1. Opret en e-mail til Dropbox-support.
  2. Gå til din begivenhedsside, som er en fortegnelse over al din filaktivitet.
  3. Klik på den begivenhed, du vil fortryde eller gendanne.
  4. Kopiér linket fra adressefeltet i din browser. Det skal have dette format: https://www.dropbox.com/event_details/####
  5. Indsæt linket under Link til gendannelse i din e-mail. Du kan kopiere flere links, hvis du har brug for det.
    • Hvis du vil spole hele din konto tilbage: Kopiér linket til den ældste begivenhed, du vil fortryde
    • Hvis du vil spole en delt mappe tilbage: Kopiér linket til den ældste begivenhed, du vil fortryde i mappen
  6. Klik på Send.

Se siden Slettede filer, hvis du vil gendanne en enkelt fil.

Hvis du vil have en ældre version af en fil tilbage, skal du tjekke dens versionshistorik.

Kopiér linket til den begivenhed, du vil fortryde, og indsæt det i din e-mail:
Kopiér linket til den begivenhed, du vil fortryde.

Jeg kan ikke finde et begivenhedslink. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan finde en begivenhed, der svarer til dit problem, skal du skrive en e-mail til Dropbox-support med så mange af følgende oplysninger som muligt.

• Den type handling, du vil foretage:
    • Fortryd en eller flere begivenheder
    • Spol en eller flere delte mapper tilbage
    • Spol hele din Dropbox-konto tilbage
  • Den omtrentlige dato for, hvornår filerne blev ødelagt eller forsvandt

Hvis du vil fortryde flere begivenheder eller få bestemte filer tilbage, skal du også inkludere:

• Navnene på de filer, du leder efter eller vil have tilbageført
  • Den omtrentlige sti til disse filer
    • Eksempel: Dropbox/Billeder/Italien/Venedig/1001.pdf

Kopiér og indsæt derefter følgende erklæring i din e-mail, så Dropbox kan gribe ind på din konto:

"Yes, I understand what a restoration will do, and I give you permission to take this action in my Dropbox account." (Jeg forstår, hvad der vil ske ved en gendannelse, og jeg giver Dropbox tilladelse til at udføre denne handling på min Dropbox-konto).”

Bemærkning om permanent sletning

Dropbox-support kan ikke gendanne din fil, hvis du har slettet den permanent, eller hvis du har slettet den uden for din kontos versionshistorik:

• Personer med en Dropbox Basic- eller Plus-konto kan gendanne alle filer, der er ændret eller slettet i løbet af de sidste 30 dage
  • Personer med en Dropbox Business-konto kan gendanne alle filer, der er ændret eller slettet i løbet af de sidste 120 dage
  • Personer med en Dropbox Professional-konto kan gendanne alle filer, der er ændret eller slettet i løbet af de sidste 180 dage