Sådan downloader hele mapper fra dropbox.com

Du kan downloade indholdet af en hel Dropbox-mappe via dropbox.com, så længe begge af følgende er opfyldt:

• Mappens samlede størrelse er på mindre end 20 GB
  • Mappen indeholder færre end 10.000 filer i alt

Sådan downloader du en hel mappe direkte fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Find den mappe, du vil downloade.
  3. Klik på ikonet til højre for mappenavnet.
  4. Klik på Download.

Din browser henter mappen som en enkelt komprimeret fil, der kaldes for en ZIP-fil. Du kan finde ZIP-filen der, hvor browseren normalt downloader filer til. Det er indstillet i din browsers præferencer. Den har samme navn som den oprindelige mappe og filtypenavnet .zip

Du får adgang til indholdet af en ZIP-fil ved at pakke den ud.

De fleste operativsystemer er i stand til at pakke ZIP-filer ud uden ekstra software. Hvis du ikke selv kan åbne filen, findes der mange værktøjer til udpakning af ZIP-filer på nettet.

Bemærk! Hvis du bruger en Mac, og den ZIP-fil, du har downloadet, indeholder en fil på over 4 GB, kan Komprimeringsværktøj i MacOS måske ikke pakke indholdet af ZIP-filen ud. Hvis det sker, skal du bruge anden software eller programmet Terminal til at udtrække filerne.

Hvad hvis jeg ser knappen "Åbn" i stedet for knappen "Download"?

Hvis knappen Åbn vises i stedet for knappen Download, betyder det, at mappen allerede er synkroniseret med Dropbox-mappen på din computer. Klik på knappen Åbn for at få adgang til mappen på din computer.

Få mere at vide om knappen Åbn.

Få flere oplysninger

De fleste operativsystemer i dag er i stand til at pakke ZIP-filer ud uden ekstra software. Men hvis du ikke selv kan åbne filen, findes der mange online værktøjer til udpakning af .zip-filer.