Sikkerhedskopiér et eksternt drev til Dropbox

Funktionen til sikkerhedskopiering af et eksternt drev i Dropbox er tilgængelig for Dropbox-brugere med en af følgende planer: Basic, Plus, Professional, Family eller Dropbox Backup.

Sådan fungerer sikkerhedskopiering af et eksternt drev

Sikkerhedskopien af dit eksterne drev gemmes på din Dropbox-konto sammen med dine andre filer og mapper, og den har samme navn som dit eksterne drev.

Du kan åbne en fil fra dit eksterne drev (hvis det er tilsluttet) eller fra din sikkerhedskopi på dropbox.com. Du kan også åbne sikkerhedskopien fra Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac). Der åbnes et browservinduet til din sikkerhedskopi på dropbox.com.

Du kan ikke ændre (f.eks. redigere, tilføje eller flytte) de sikkerhedskopierede filer på Dropbox. Hvis du vil ændre i filerne, skal du foretage ændringerne på dit eksterne drev og synkronisere dem med Dropbox. Der synkroniseres automatisk hver time.

Bemærk!

• Denne funktion understøtter kun eksterne drev med filsystemet NTFS (Windows) og APFS eller HFS+ (Mac).
  • Skrivebeskyttede drev og CD-ROM'er understøttes ikke i øjeblikket.
  • Din sikkerhedskopi af drevet optager ikke harddiskplads på din computer.

Sådan sikkerhedskopierer du dit eksterne drev

Sådan sikkerhedskopierer du et eksternt drev til din Dropbox-konto:

1. Åbn Dropbox-computerappen på din computer.
  2. Slut dit eksterne drev til din computer. Der vises et Dropbox-vindue, hvor du bliver spurgt, om du vil sikkerhedskopiere det eksterne drev. Der kan gå nogle sekunder, inden vinduet vises.
    • Bemærk! Hvis du bruger Windows, kan du starte sikkerhedskopieringen ved at højreklikke på drevet i Stifinder og klikke på Sikkerhedskopiér til Dropbox.
  3. Klik på Start sikkerhedskopiering for at bekræfte, hvorefter sikkerhedskopieringen starter.
    • Bemærk! Hvis du fjerner drevet, stopper sikkerhedskopieringen. Sikkerhedskopieringen fortsætter, når du tilslutter drevet igen.
  4. Klik på Luk for at afslutte vinduet.

Stop sikkerhedskopieringen af dit eksterne drev midlertidigt

Du kan stoppe sikkerhedskopieringen af filerne på dit eksterne drev midlertidigt uden at stoppe Dropbox-synkroniseringen helt. Det kan du gøre ved at højreklikke på sikkerhedskopien og klikke på Stop sikkerhedskopiering midlertidigt.

Du kan fortsætte sikkerhedskopieringen ved at højreklikke på sikkerhedskopien og klikke på Fortsæt sikkerhedskopiering.

Slet sikkerhedskopien af dit eksterne drev

Du kan slette sikkerhedskopien af dit eksterne drev på samme måde som enhver anden mappe på din Dropbox-konto. Når du sletter sikkerhedskopien af dit eksterne drev, slettes den kun fra Dropbox og ikke fra din eksterne harddisk.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvorfor synkroniseres filer ikke til min sikkerhedskopi?

Læs denne artikel om fejlfinding i forbindelse med synkronisering, hvis du har problemer med synkroniseringen af din sikkerhedskopi. Du kan se synkroniseringsstatussen for dine filer i din synkroniseringskø.

Er der en lagergrænse for sikkerhedskopien af et eksternt drev?

Ja. Din sikkerhedskopi er begrænset af den tilgængelige lagerplads på din Dropbox-konto.

Jeg kan se filen “.dbxignore” i min sikkerhedskopi. Hvad er det?

Nogle eksterne drev skal oprette logfiler for at virke korrekt. Dropbox ignorerer disse for at spare plads i sikkerhedskopien. Det gør den ved at oprette pladsholderen .dbxignore for filer, da det optager mindre plads.

Kan jeg gemme min Dropbox-mappe på det eksterne drev, jeg sikkerhedskopierer?

Nej, du kan ikke gemme Dropbox-mappen på det eksterne drev, du vil sikkerhedskopiere. Hvis du har placeret Dropbox-mappen på et eksternt drev, skal du flytte den tilbage til computerens harddisk, før du sikkerhedskopierer det eksterne drev.

Jeg får vist fejlmeddelelsen “Der er problemer med din sikkerhedskopi”. Hvad skete der?

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, er dine filer stadig beskyttet. Der er dog opstået en teknisk fejl, som har stoppet din sikkerhedskopiering og oprettet en ny.

Den nye sikkerhedskopiering er konfigureret som den oprindelige, og den gemmer alle de ændringer, der er foretaget på drevet. Navnet på den nye sikkerhedskopi vil have (ny) angivet i slutningen.

Hvis du vil frigive Dropbox-plads, kan du slette den gamle sikkerhedskopi. Når du sletter en gammel sikkerhedskopi, sletter det ikke nogen filer på dit drev.

Mapperne med navnene ToolKit og FileHistory blev ikke sikkerhedskopieret. Hvordan kan det være?

Som standard sikkerhedskopieres disse mapper ikke, da mappenavnene kan medføre en teknisk fejl.

Hvis du vil sikkerhedskopiere disse mapper, skal du omdøbe dem.