Hvorfor er der et gråt minustegn ud for min mappe?

Hvis der vises et gråt minustegn ud for en synkroniseret mappe i Dropbox-mappen på din computer, betyder det, at der er en usynkroniseret mappe på din Dropbox-konto på nettet, som har samme navn og er placeret samme sted.

Hvordan fjerner jeg det grå minustegn fra min mappe?

Sådan fjerner du det grå minustegn:

1. Brug selektiv synkronisering til at synkronisere den usynkroniserede mappe til Dropbox-mappen på din computer.
  2. Du kan nu se, at ordene “Konflikt for selektiv synkronisering” er føjet til navnet på den synkroniserede mappe på din computer.
  3. Alle dine filer ligger stadig trygt i begge mapper. Her er nogle muligheder, du kan benytte:
  • Lad mapperne være, og lad den ene beholde “Konflikt for selektiv synkronisering” i navnet
  • Skift navn på den mappe, der skaber konflikten
  • Læg de filer i begge mapper, du har brug for, i samme mappe