Hvorfor vises fejlmeddelelsen “Dropbox skal synkronisere dine filer igen”?

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at tilmelde dig eller forlade et Dropbox Business-team:

Dropbox skal synkronisere dine filer igen for at opdatere til din nye plan. Dette kan tage lidt tid. Dine filer gemmes i Dropbox (gammel).

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, er dine filer sikre, men Dropbox skal synkronisere dem igen. 

Dropbox omdøber først din aktuelle mappe til Dropbox (gammel).

Derefter opretter Dropbox en ny mappe på samme placering på din computer og synkroniserer filerne til den nye mappe fra din konto.

Derefter har du to mapper. Denne proces er blot en sikkerhedsforanstaltning, som sikrer, at der findes en kopi af dine data på din computer, mens filerne synkroniseres igen. Vi anbefaler, at du ikke opdaterer mappen Dropbox (gammel), mens der synkroniseres igen. Når synkroniseringen er fuldført, kan du slette mappen, uden at du risikerer at miste ændringer.

Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!