Synkroniseringsikoner i computerappen

Denne artikel er en oversigt over de synkroniseringsikoner og -symboler, du finder i Dropbox-computerappen. Der er to steder, hvor disse symboler vises: i Dropbox-mappen på din computer og på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac). Symbolerne er forskellige hvert sted. I denne artikel beskrives alle symbolerne.

Hvis du leder efter et ikon, der ikke vises her, kan du se denne artikel om fil- og mappeikoner, -symboler og -farver.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Synkroniseringsikonerne i Dropbox-mappen

Herunder kan du se de synkroniseringsikoner, der vises på filer og mapper i din Dropbox-mappe i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).

Grønt ikon med flueben

Synkroniseret og lokal

En udfyldt grøn cirkel med et hvidt flueben betyder, at filen eller mappen er fuldt synkroniseret og gemt lokalt på computeren. “Synkroniseret” betyder, at de ændringer, du har foretaget i filen eller mappen, er opdateret alle de steder, hvor du bruger Dropbox. “Lokal” betyder, at du har adgang til din fil eller mappe, selvom du ikke har adgang til internettet.

Ikon for indhold, der kun er online

Kun online

En grå cirkel med et sort skyikon betyder, at din fil eller mappe er fuldt synkroniseret, og at den kun er gemt online. “Synkroniseret” betyder, at de ændringer, du har foretaget i filen eller mappen, er opdateret alle de steder, hvor du bruger Dropbox. “Kun online” betyder, at du har brugt funktionen Smart synkronisering til at angive, at filen kun er tilgængelig online. Få mere at vide om Smart synkronisering, og hvad Kun online betyder.

Blåt ikon med roterende pile

Synkronisering i gang

En udfyldt blå cirkel med to hvide pile, der danner en cirkel, betyder, at filen eller mappen er ved at blive opdateret. Hvis du har valgt at tilføje den på din harddisk med funktionen selektiv synkronisering, kan ikonet betyde, at filen eller mappen stadig er ved at blive synkroniseret til din harddisk. Hvis du bruger funktionen Smart synkronisering, kan dette ikon betyde, at din fil er i gang med at ændre synkroniseringsstatussen mellem Kun online og Lokal.

Ikon for mappe i blandet tilstand

Indeholder både filer, der er lokale og kun online

En hvid cirkel med et grønt omrids og et grønt flueben vises kun på en mappe. Det betyder, at mappen indeholder filer og mapper, hvor nogle er tilgængelige offline (“lokale”), mens andre er “Kun online”, hvor du skal have forbindelse til internettet for at kunne få adgang til dem.

Rødt ikon med et x

Synkroniseringsfejl

En rød cirkel med et hvidt “X” betyder, at filen eller mappen ikke kan opdateres eller synkroniseres. Hvis du lige har forsøgt at tilføje filen eller mappen på din Dropbox-konto, kan det skyldes, at den ikke kan tilføjes. Læs mere om de forskellige typer synkroniseringsfejl, og hvordan du løser dem.

Gråt ikon med et minustegn

Ignoreret fil

En grå cirkel med et minustegn betyder, at filen er blevet ignoreret. Det betyder, at den er gemt i Dropbox-mappen på din computer, men ikke på dropbox.com eller på Dropbox-serveren. Få mere at vide om ignorerede filer.

Synkroniseringsikonerne på proceslinjen eller menulinjen

Herunder kan du se de forskellige Dropbox-ikoner på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac), som vises, når Dropbox-computerappen er åben på din computer. Ikonfarven kan variere, afhængigt af operativsystemet.

Fuldstændig synkroniseret

Et udfyldt sort Dropbox-ikon uden andre ikoner betyder, at Dropbox-filerne og -mapper på computeren er fuldt opdateret. Eventuelle ændringer, du foretager, afspejles alle de steder, du bruger Dropbox.

Synkronisering i gang

En udfyldt sort cirkel med to hvide pile, der danner en cirkel, betyder, at Dropbox-filer og -mapper på din computer er ved at blive opdateret. De ændringer, du foretager, opdateres alle de steder, hvor du har adgang til filerne i Dropbox.

Synkroniseringen er afbrudt

En udfyldt sort cirkel med en hvidt pause-ikon betyder, at synkroniseringen er afbrudt. Læs om, hvordan du afbryder og fortsætter filsynkronisering i Dropbox-computerappen. De ændringer, du foretager i dine Dropbox-filer og -mapper, opdateres ikke alle de steder, hvor du har adgang til dine filer i Dropbox, før du fortsætter synkroniseringen.

Ingen forbindelse til internettet

Et gråt Dropbox-ikon betyder, at Dropbox-computerappen ikke har forbindelse til internettet. Det betyder, at de ændringer, du foretager i Dropbox-filerne og -mapperne på din computer, ikke opdateres alle de steder, hvor du har adgang til filerne i Dropbox, før du igen har forbindelse til internettet. Læs om, hvorfor Dropbox muligvis ikke opretter forbindelse, og hvordan du løser problemet.

Ulæste meddelelser

En rød cirkel med et hvidt tal har ikke noget at gøre med synkronisering. Det betyder, at du har ulæste Dropbox-meddelelser. Læs om, hvordan du administrerer Dropbox-meddelelser.

Kameraoverførsler er i gang

Et kameraikon betyder, at du har sluttet et kamera eller en mobilenhed med et kamera til computeren, og at kamerarullen er ved at blive uploadet til Dropbox. Læs om funktionen til kameraoverførsler.

Hvad betyder det grå “X”-ikon?

I Stifinder kan der blive vist et gråt “X”-ikon på en fil eller mappe i din Dropbox-mappe. Det er et Windows-ikon – ikke et Dropbox-ikon. Det angiver, at filen eller mappen muligvis ikke synkroniseres med Dropbox. Du kan rette fejlen ved at følge vejledningen i denne artikel, som handler om at løse synkroniseringsproblemer i Dropbox. Hvis det ikke løser problemet, skal du kontakte Microsoft-support.