Hvordan synkroniserer Dropbox mine filer?

Denne artikel er en kort introduktion til, hvordan Dropbox synkroniserer dine filer. Den beskriver, hvordan du kan gemme dine filer i Dropbox og synkronisere dem mellem dine enheder.

Når du gemmer filer i Dropbox, kan du få adgang til filerne alle de steder, hvor du bruger Dropbox. Dette omfatter:

• Dropbox.com i en webbrowser, på din computer eller på din telefon
  • Dropbox-computerappen på din computer
  • Dropbox-mobilappen på din telefon eller tablet

Dine filer holdes også opdateret alle de steder, hvor du bruger Dropbox. Det betyder, at hvis du tilføjer eller ændrer en fil det eneste sted, bliver filen automatisk opdateret de øvrige steder.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Dropbox til at synkronisere mine filer?

Du kan begynde at synkronisere dine filer på tværs af alle dine enheder med en gratis Dropbox Basic-plan. Dropbox Basic-brugere har 2 GB lagerplads. Der er ingen tidsbegrænsning eller prøveperiode på en Basic-plan, så du kan bruge den, så længe du vil.

Hvis du har brug for mere lagerplads, eller hvis du vil have adgang til flere funktioner, kan du opgradere til en betalt plan. Få mere at vide om de forskellige Dropbox-planer.

Opret en konto

Du kommer i gang ved at gå til dropbox.com og oprette en konto. Du kan oprette en gratis Basic-konto med 2 GB lagerplads, eller du kan oprette en betalt konto med yderligere lagerplads og funktioner. Derefter kan du gå i gang med at uploade filer til din konto eller oprette nye filer på Dropbox.

Download og log ind på apps

Når du har en Dropbox-konto, kan du downloade Dropbox-computerappen til din computer, eller du kan downloade Dropbox-mobilappen til din telefon eller tablet. Når du har downloadet Dropbox-appen til dine enheder, skal du logge på din Dropbox-konto

Synkroniser dine filer

Du kan få adgang til alle de filer, du har gemt i Dropbox, uanset hvilken enhed du bruger, eller hvor du har tilføjet filerne. De filer, du tilføjer eller ændrer, bliver automatisk opdateret (eller “synkroniseret”) til alle de steder, hvor du bruger Dropbox.

Kan jeg bruge Dropbox til at flytte mine filer til en ny computer?

Når du har fulgt trinnene ovenfor, synkroniseres dine filer til Dropbox, så du behøver ikke længere at flytte eller overføre dem manuelt mellem computere eller enheder. Du kan få adgang til dem fra enhver enhed via dropbox.com eller via Dropbox-computerappen og Dropbox-mobilappen.

Hvis du vil gemme filerne på en computers harddisk (eller på harddisken på flere computere) foruden på din Dropbox-konto online, kan du vælge at gøre det, når du downloader Dropbox-computerappen. Når du bliver bedt om det, skal du vælge “Lokal” i stedet for “Kun online”. Du kan når som helst ændre indstillingerne for Smart synkronisering på en computer til “Lokal” i præferencerne i computerappen.