Synkronisering: Et overblik

Dropbox sørger for, at du har de filer, du har brug for, når du har brug for dem. Synkronisering, en af de vigtigste Dropbox-funktioner, holder dine filer opdaterede på tværs af dine computere, telefoner og tablets. Hvis du redigerer et dokument på din computer, synkroniseres det med Dropbox, og du kan få adgang til den nye version fra din telefon.

Sådan synkroniserer du mellem dine computere, telefoner og tablets:

1. Installer Dropbox-appen på alle de computere, telefoner og tablets, du vil synkronisere med.
  2. Log på samme Dropbox-konto på hver computer, telefon og tablet.
  3. Læg filer i din Dropbox-mappe. Filer i din Dropbox-mappe synkroniseres med alle dine forbundne computere, telefoner og tablets.

Dine enheder er som vinduer til din Dropbox-konto. Når du logger på, har du adgang til dine Dropbox-filer, uanset hvor du er.

Synkroniser filer fra en computer

Dropbox-appen på din computer synkroniserer ændringer fra din computer til alle forbundne enheder. Alle de filer, du tilføjer i Dropbox-mappen på din computer, synkroniseres med din Dropbox-konto.

Kan Dropbox synkronisere filer, der er placeret uden for Dropbox-mappen?

Dropbox synkroniserer udelukkende de filer, der er i din Dropbox-mappe.

Når du har flyttet en fil eller mappe til Dropbox, kan du oprette en genvej på den oprindelige placering, hvis du stadig vil have adgang til filen derfra. Men du kan ikke gøre det modsatte. Dropbox understøtter ikke, at du opretter en genvej i Dropbox-mappen for at få adgang til filer på deres oprindelige placering.

Synkroniser filer fra en telefon eller tablet

Mobilappen viser de seneste filer i din Dropbox. Listen med filer synkroniseres med din Dropbox-konto.

Du kan downloade filer efter behov for at spare data, batteri og plads på din telefon eller tablet. Tryk på en fil for at downloade filen og se den på din telefon eller tablet.

Du skal have adgang til et Wi-Fi-netværk eller et mobilnetværk for at downloade en fil. Hvis du skal bruge dine filer på et sted, hvor du ikke har netværksadgang, skal du gemme de filer, du skal bruge, så de er tilgængelige offline.

Synkronisering via Wi-Fi og mobile netværk

Mobilappen synkroniserer efter den type netværk, din telefon eller tablet opretter forbindelse via.

På et Wi-Fi-netværk gør mobilappen følgende:

• Downloader automatisk opdateringer, når du starter appen, åbner en fil eller åbner fanen Offlinefiler.
  • Kameraoverførsel starter eller forsætter, hver gang du starter appen.

På et mobilnetværk gør mobilappen følgende:

• Downloader kun opdateringer, når du anmoder om det.
  • På Android-enheder vises offlinefiler med et advarselsikon, hvis de er blevet ændret, mens du var offline. Hvis du vil synkronisere den nyeste version, skal du trykke på Opdater alle under fanen Offlinefiler.
  • Kameraoverførsel starter eller fortsætter ikke automatisk, medmindre indstillingen Brug mobildata er slået Til.