Administrer indstillingerne for selektiv synkronisering for teams

Denne artikel er for Dropbox Business-administratorer. Hvis du er Dropbox Business-teammedlem, kan du administrere dine egne indstillinger for selektiv synkronisering.

Når et Dropbox Business-teammedlem føjes til en teammappe eller et teamområde, bliver alle de mapper, der er delt med medlemmet, automatisk synkroniseret til harddisken på medlemmets computer. Administratorer kan dog angive, at specifikke mapper ikke skal synkroniseres automatisk med selektiv synkronisering for teams.

Få mere at vide om, hvordan selektiv synkronisering virker.

Administratorer har også mulighed for at bruge Smart synkronisering for teams – ud over selektiv synkronisering for teams – til at synkronisere nogle mapper til teammedlemmernes computere, blokere synkronisering for nogle mapper og synkronisere andre mapper som pladsholdere for de mapper, der kun er gemt online.

Få mere at vide om, hvordan Smart synkronisering virker.

Indstil, at bestemte mapper ikke skal synkroniseres

Som standard bliver alle de mapper, der er delt med teammedlemmer, automatisk synkroniseret til teammedlemmernes computere, når de tilmelder sig teamet. Administratorer kan dog indstille, at specifikke mapper ikke skal synkroniseres automatisk med selektiv synkronisering for teams.

Bemærk!

• Denne administratorindstilling ophæver ikke synkroniseringen for mapper, der allerede er synkroniseret til teammedlemmernes computere. Den forhindrer kun, at der automatisk synkroniseres til nye teammedlemmers computere.
  • De enkelte teammedlemmers egne indstillinger for selektiv synkronisering tilsidesætter denne administratorindstilling. Administratorindstillingen forhindrer dem ikke i selv at synkronisere eller ophæve synkroniseringen af mapper på deres computere.
  • En mappe kan ikke indstilles til at blive synkroniseret til teammedlemmernes computere, hvis den er placeret i en mappe, der er indstillet til ikke at blive synkroniseret.

Sådan indstiller du, at bestemte mapper ikke skal synkroniseres:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indhold.
  4. Klik på "" (de tre prikker) ud for en mappe.
  5. Klik på Rediger synkroniseringsstandard.
    • Bemærk! Hvis du har deaktiveret selektiv synkronisering for teams, skal du aktivere funktionen for at få vist denne indstilling.
  6. Klik på cirklen ud for Synkroniser ikke automatisk for at indstille mappen til ikke at blive synkroniseret automatisk til nye teammedlemmers computere.
Hvis du vil indstille mappen til automatisk at blive synkroniseret igen, skal du følge instruktionerne ovenfor, men i stedet klikke på cirklen ud for Synkroniser automatisk til medlemmernes computere.

Sådan indstiller du en ny teammappe, så den ikke automatisk synkroniseres til teammedlemmers computere:
  1. Klik på Opret teammappe på samme måde, som du normalt opretter en ny teammappe.
  2. Fjern markeringen af Synkroniser automatisk denne mappe til medlemmernes computere.

Deaktiver selektiv synkronisering for teams

Selektiv synkronisering for teams er som standard aktiveret. Det gør det muligt for administratorer at indstille en bestemt mappe, så den ikke automatisk synkroniseres til teammedlemmernes computere. Hvis selektiv synkronisering for teams er deaktiveret, bliver alle mapper automatisk synkroniseret til teammedlemmernes computere, og administratoren har ikke mulighed for at indstille bestemte mapper til ikke at blive synkroniseret.

Sådan deaktiverer du selektiv synkronisering for teams som administrator:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger i sidepanelet til venstre.
  4. Klik på Synkroniser under Indhold.
  5. Klik på Deaktiver ud for Selektiv synkronisering for teams.
  6. Klik på Gem.