Sådan opretter og uploader du filer i Dropbox-mobilappen

Med Dropbox-mobilappen kan du oprette og uploade filer direkte til din Dropbox-konto fra din telefon eller tablet. De uploadede filer synkroniseres med Dropbox på din computer og alle dine andre forbundne enheder.

Sådan uploader du billeder og videoer

Hvis du ikke har aktiveret kameraoverførsler, kan du uploade billeder til din Dropbox manuelt. Sådan gør du:

1. Åbn Dropbox på din telefon.
  2. Åbn den Dropbox-mappe, hvor du vil gemme dine billeder.
  3. Tryk på ikonet + (plus) nederst på skærmen.
  4. Vælg Upload billeder.
  5. Tryk på de billeder, du vil uploade.
  6. Tryk på mappeikonet (Android) eller på Næste (iOS), og vælg, hvor filerne skal placeres.
  7. Tryk på Indstil placering.
  8. Tryk på Upload.

Bemærk! Dropbox-appen til Windows-enheder understøtter ikke overførsel af videoer i øjeblikket. Det skyldes begrænsninger i operativsystemet.

Sådan uploader du lydfiler

iOS-brugere kan optage lyd ved hjælp af Dropbox-mobilappen og gemme den direkte i deres Dropbox-konto. Sådan gør du:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på ikonet + (plus) nederst på skærmen.
  3. Tryk på Optag lyd.
  4. Tryk på den røde cirkel for at starte optagelsen og på den røde firkant for at stoppe optagelsen.
  5. Vælg den Dropbox-mappe, hvor du vil gemme lydfilen.
  6. Tryk på Upload.

Bemærk! Dropbox-appen til Windows-enheder understøtter ikke optagelse af lyd i øjeblikket.

Sådan uploader du andre typer filer

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Åbn den Dropbox-mappe, hvor du vil gemme filerne.
  3. Tryk på ikonet + (plus) nederst på skærmen.
  4. Tryk på Upload filer (Android) eller Opret eller upload fil (iOS).
  5. Tryk på Upload (Android) eller Upload fil (iOS).

Du kan også oprette indhold med Microsoft Office-programmer.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter indhold med Microsoft Office-programmer.

Hvis din enhed har et SD-kort, kan du uploade filer fra det til Dropbox. Sådan gør du:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Åbn den Dropbox-mappe, hvor du vil gemme dine billeder.
  3. Tryk på ikonet + (plus) nederst på skærmen.
  4. Vælg Upload filer.
  5. Naviger til dit SD-kort, og tryk på de filer, du vil uploade.
  6. Tryk på Upload (eller Åbn på nogle enheder).

Hvis du ikke kan se dit SD-kort, når du søger efter filer, du vil uploade, skal du kontrollere, at Vis avancerede enheder er markeret, ved at trykke på menuknappen øverst til højre på skærmen og se under Indstillinger.

iOS-brugere kan også uploade andre filtyper ved at bruge følgende:

• iOS-menuen Åbn i, når den vises i andre apps
  • Appudvidelser i iOS 8 og nyere