Hvad er Dropbox App Center?

Opdateret Nov 22, 2023

Dropbox App Center er et bibliotek med apps, hvor du kan finde og forbinde programmer fra tredjeparter med din Dropbox-konto.

Hvis du vil se App Center, skal du logge på dropbox.com, klikke på gitterikonet i øverste venstre hjørne og klikke på App Center i den viste menu. Du kan klikke på en af appsamlingerne i venstre sidepanel for at gennemse de tilgængelige apps, eller du kan bruge søgefeltet til at finde en bestemt app.

Forbind en app

Sådan forbinder du en app:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på App Center i den viste menu.
  4. Klik på navnet på den app, du vil forbinde.
    • Brug søgefeltet, hvis du ikke kan se den app, du leder efter.
  5. Klik på Forbind eller Få mere at vide.

Administrer indstillingerne for eller afbryd forbindelsen til en app

Sådan administrerer du indstillinger for en app:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på App Center i den viste menu.
  4. Klik på Forbundne apps under Administrer.
  5. Klik på den app, du vil administrere.
  6. Klik på Administrer eller Afbryd.
    • Hvis du ikke ser Afbryd, skal du klikke på Administrer og derefter klikke på Afbryd ud for den konto, du vil afbryde forbindelsen til.
highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger en Dropbox-teamkonto og ikke får vist muligheden for at administrere indstillinger, kan det skyldes, at indstillingerne administreres af din administrator.