Sådan forbinder du Google- og Outlook-kalendere med Dropbox

Opdateret Dec 13, 2023

Du kan forbinde din Google- eller Outlook-kalender og dine -kontakter med din Dropbox-konto. Det gør det muligt at dele filer og mapper i Dropbox med dine importerede kontakter.

Forbind din Google- eller Outlook-kalender og -kontakter med Dropbox

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på App Center på den viste rulleliste.
  4. Klik på Google-kalender eller Outlook-kalender og kontakter.
highlight icon

Bemærk! Du kan bruge linjen Søg i App Center øverst på siden for at finde apps.

1. Klik på Forbind, og følg instruktionerne.

Afbryd forbindelsen til din Google- eller Outlook-kalender og kontakter fra Dropbox

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (billede eller initialer) øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Google Kalender eller Outlook Kalender og -kontaktpersoner.
  6. Klik på Afbryd.