Forbind kalendere og møder med Dropbox

Du kan forbinde din Google- eller Outlook-kalender med din Dropbox-konto. Kalenderintegrationen giver dig mulighed for at se kommende møder, deltage i møder og vedhæfte filer til møder direkte fra skrivebordet.

Sådan forbinder du din Google- eller Outlook-kalender:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Opret forbindelse til Google eller Opret forbindelse til Outlook ud for Google eller Outlook, og følg instruktionerne for at give adgang.

Tilmeld dig til møder fra Dropbox-computerappen

Når du har forbundet din kalender, kan du få adgang til dine planlagte møder fra Dropbox-computerappen. Før du kan tilmelde dig, skal du have oprettet et møde med en af følgende funktioner:

Sådan tilmelder du dig til møder fra Dropbox-computerappen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen
  2. Klik på fanen Til dig for at se kommende møder i din Google- eller Outlook-kalender.
    • Bemærk! Møder vises, fra 5 minutter før mødet begynder, indtil 10 minutter efter mødets afslutning
  3. Klik på Tilmeld dig Zoom-møde, Tilmeld dig Google Hangouts eller Tilmeld dig Google Meet for at tilmelde dig til mødet.

Vedhæft filer til dine møder fra computerappen

Du kan vedhæfte filer til dine møder direkte fra skrivebordet.

Sådan vedhæfter du en fil til et møde:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen
  2. Klik på fanen Til dig for at se kommende møder i din Google- eller Outlook-kalender.
    • Bemærk! Møder vises, fra 5 minutter før mødet begynder, indtil 10 minutter efter mødets afslutning
  3. Klik på Vedhæft under det møde, du vil vedhæfte en fil til.
    • Dropbox viser måske Forslag til vedhæftede filer, som vises under mødets navn
  4. Klik på den fil, du vil vedhæfte.
  5. Klik på OK (Windows) eller Vælg (Mac).
    • Du kan vedhæfte op til tre filer til et møde

Hvis du vil tage mødenotater i en Dropbox Paper-skabelon, skal du klikke på pil ned ud for Vedhæft og klikke på Tag notater.

Kan andre se mine vedhæftede filer?

Hvis de øvrige deltagere i mødet har adgang til den fil, du vedhæfter, via delingstilladelser i Dropbox, vises filen også under deres Til dig-fane. Ellers er det kun dig, der kan se den.