Sådan administrerer du apps fra tredjeparter på Dropbox

En app fra en tredjepart er et program, som ikke er udviklet af Dropbox, på din computer, telefon eller tablet. Det kan eksempelvis være apps, der bruges til at underskrive dokumenter, f.eks. DocuSign, eller apps, der bruges til at redigere billeder, f.eks. Adobe.

Du kan forbinde apps fra tredjeparter med både din Dropbox-konto til privat brug og til arbejdsbrug.

Dropbox er ikke ansvarlig for apps, der er udviklet af og tilbydes af andre virksomheder. Vi anbefaler, at du gennemgår hver apps vilkår for brug og persondatapolitik, før du giver en app adgang til din Dropbox-konto.

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du læse, hvordan du administrerer integration med apps som Slack og Zoom for dit team.

Sådan forbinder du apps fra tredjepart med din Dropbox-konto

De tredjepartsapps, der er tilgængelige som Dropbox-udvidelser, forbindes automatisk med din Dropbox-konto. Når du åbner udvalgte filtyper som billeder, PDF-filer og AutoCad-dokumenter, skal du vælge knappen Åbn for at se mulighederne. Første gang, du bruger en Dropbox-udvidelse til at åbne en fil, bliver du bedt om at udføre engangsgodkendelse for din Dropbox-konto.

Bemærk! I de fleste tilfælde tilbyder Dropbox ikke instruktioner i installationen af tredjepartsapps, der ikke fås som Dropbox-udvidelser. Følg vejledningen fra tredjeparten, når du vil installere en app fra en tredjepart i Dropbox.

Hvilken adgang vil appen fra tredjeparten have til min Dropbox-konto?

Når du forbinder en app med Dropbox, får appen adgang til dine grundlæggende kontooplysninger, f.eks. din registrerede e-mailadresse. Den kan også anmode om adgang på følgende måder:

• Vælg adgang – giver adgang til en specifik fil i din Dropbox-konto. Appen kan kun få adgang til den specifikke fil, og den kan kun oprette og skrive til en fil i samme mappe.
  • Appmappe – en specifik mappe i din Dropbox-konto. Appen vil kun have adgang til filer i denne mappe.
  • Fuld Dropbox-adgang – alle mapper og filer i din Dropbox-konto.

Sådan afbryder du forbindelsen mellem en app fra tredjepart og din Dropbox-konto

Hvis du vil afbryde forbindelsen til en app fra din konto, kan du gøre det via dine kontoindstillinger.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Rul til sektionen Forbundne apps.
  6. Klik på X ud for den app, du vil afbryde forbindelsen til.