Sådan administrerer du apps fra tredjeparter på Dropbox

En app fra en tredjepart er et program, som ikke er udviklet af Dropbox, på din computer, telefon eller tablet. Det kan eksempelvis være apps, der bruges til at underskrive dokumenter, f.eks. DocuSign, eller apps, der bruges til at redigere billeder, f.eks. Adobe.

Du kan forbinde apps fra tredjeparter med både din Dropbox-konto til privat brug og til arbejdsbrug.

Dropbox er ikke ansvarlig for apps, der er udviklet af og tilbydes af andre virksomheder. Vi anbefaler, at du gennemgår hver apps vilkår for brug og persondatapolitik, før du giver en app adgang til din Dropbox-konto.

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du læse, hvordan du administrerer integration med apps som Slack og Zoom for dit team.

Sådan forbinder du apps fra tredjepart med din Dropbox-konto

Nogle brugere har adgang til det nye App Center. Hvis du ser App Center i venstre sidepanel på din Dropbox-startside, skal du følge instruktionerne i denne artikel for at forbinde apps fra tredjeparter.

Sådan forbinder du en tredjepartsapp med din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på knappen Forbind ud for den app, du vil oprette forbindelse til, og følg instruktionerne.

Hvilken adgang vil appen fra tredjeparten have til min Dropbox-konto?

Når du forbinder en app med Dropbox, får appen adgang til dine grundlæggende kontooplysninger, f.eks. din registrerede e-mailadresse. Den kan også anmode om adgang på følgende måder:

• Vælg adgang – giver adgang til en specifik fil i din Dropbox-konto. Appen kan kun få adgang til den specifikke fil, og den kan kun oprette og skrive til en fil i samme mappe.
  • Appmappe – en specifik mappe i din Dropbox-konto. Appen vil kun have adgang til filer i denne mappe.
  • Fuld Dropbox-adgang – alle mapper og filer i din Dropbox-konto.

Sådan afbryder du forbindelsen mellem en app fra tredjepart og din Dropbox-konto

Hvis du vil afbryde forbindelsen til en app fra din konto, kan du gøre det via dine kontoindstillinger.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede eller ansigtsikon.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på pilen ud for den app, du vil afbryde forbindelsen til.
  6. Klik på Afbryd.