Sådan bruger du Trello med Dropbox

Integrationen mellem Dropbox og Trello giver dig mulighed for at vedhæfte Dropbox-filer og -mapper til Trello-kort fra dropbox.com eller Dropbox-computerappen. Du kan føje filer til eksisterende Trello-kort eller oprette nye kort uden at forlade Dropbox.

Når du har vedhæftet en Dropbox-fil til et Trello-kort, kan du se Trello-aktivitet under Aktivitet i forhåndsvisningen af filen.

Er du administrator for et Dropbox Business-team?

Se, hvordan du administrerer integration med apps som Trello for hele dit team.

Nogle brugere har adgang til det nye App Center. Hvis du ser App Center i venstre sidepanel på din Dropbox-startside, skal du følge instruktionerne nedenfor for at forbinde Trello med din Dropbox-konto.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på App Center.
  3. Klik på Trello.
    • Brug søgefeltet i App Center, hvis du ikke ser Trello.
  4. Klik på Forbind, og følg instruktionerne.

Læs mere om App Center.

Vedhæft filer og mapper til Trello-kort fra Dropbox

Sådan føjer du en fil eller mappe til Trello fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Peg på fil- eller mappenavnet, og klik på pilen ud for Del.
  4. Klik på Trello.
    • Hvis du ikke har forbundet Trello med din Dropbox-konto, skal du følge instruktionerne for at logge på Trello
  5. Peg på det Trello-kort, du vil føje filen til, og klik på Vedhæft
    • Klik på Dine kort for at søge efter kort, du er medlem af, eller på Alle kort for at søge efter alle de kort, du har adgang til
    • Klik på kortet for at se oplysninger om det
    • Klik på Opret nyt kort at føje en fil til et nyt Trello-kort

Sådan føjer du en fil til Trello fra dropbox-computerappen:

1. Klik på den fil, du vil føje til Trello.
  2. Klik på Del.
  3. Klik på Trello.
    • Hvis du ikke har forbundet Trello med din Dropbox-konto, skal du følge instruktionerne for at logge på Trello
  4. Gå til det Trello-kort, du vil føje filen til, og klik på Vedhæft.
    • Klik på Dine kort for at søge efter kort, du er medlem af, eller på Alle kort for at søge efter alle de kort, du har adgang til
    • Klik på kortet for at se oplysninger om det
    • Klik på Opret nyt kort at føje en fil til et nyt Trello-kort

Afbryd forbindelsen mellem Dropbox og Trello

Sådan afbryder du forbindelsen til Trello fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller ikonet med et ansigt) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Trello.
  6. Klik på Afbryd.

Dropbox-funktioner i Trello

For at aktivere nedenstående funktioner skal du være logget på Dropbox i den samme browser som Trello og have Dropbox Power-Up. I Trello kan du:

Læs mere om integrationen mellem Dropbox og Trello i Trellos hjælpecenter.

Bemærk! Hvis du bruger Dropbox Business, og du både har en arbejdskonto og en privat konto, skal du sørge for at logge på den rigtige konto for at se miniaturer og forhåndsvisninger af filer i Trello.