Sådan bruger du Trello med Dropbox

Integrationen mellem Dropbox og Trello giver dig mulighed for at vedhæfte Dropbox-filer og -mapper til Trello-kort fra dropbox.com eller Dropbox-computerappen. Du kan føje filer til eksisterende Trello-kort eller oprette nye Trello-kort uden at forlade Dropbox.

Er du administrator for et Dropbox Business-team?

Se, hvordan du administrerer integration med apps som Trello for hele dit team.

Vedhæft filer og mapper til Trello-kort fra Dropbox

Sådan føjer du en fil eller mappe til Trello fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Peg på en fil.
  4. Klik på pil ned ud for Del.
  5. Klik på Føj til Trello.
    • Hvis du ikke har forbundet Trello med din Dropbox-konto, skal du følge instruktionen for at logge på Trello
  6. Peg på det Trello-kort, du vil føje elementet til, og klik på Vedhæft
    • Klik på Your cards for at søge efter kort, du er medlem af, eller på All cards for at søge i alle de kort, du har adgang til
    • Klik på kortet for at se kortoplysninger.
    • Klik på Create new card for at føje en fil til et nyt Trello-kort.

Sådan føjer du en fil til Trello fra Dropbox-computerappen:

1. Klik på den fil, du vil føje til Trello.
  2. Klik på Del.
  3. Klik på Trello.
    • Hvis du ikke har forbundet Trello med din Dropbox-konto, skal du følge instruktionen for at logge på Trello
  4. Naviger til det Trello-kort, du vil føje filen til, og klik på Vedhæft.
    • Klik på Your cards for at søge efter kort, du er medlem af, eller på All cards for at søge i alle de kort, du har adgang til
    • Klik på kortet for at se kortoplysninger.
    • Klik på Create new card for at føje en fil til et nyt Trello-kort.

Afbryd forbindelsen mellem Dropbox og Trello

Sådan afbryder du forbindelsen til Trello fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Afbryd forbindelsen ud for Trello.

Dropbox-funktioner i Trello

Du skal være logget på Dropbox i samme browser som Trello og have Dropbox Power-Up for at bruge funktionerne nedenfor. Med Trello kan du:

Læs mere om integrationen mellem Dropbox og Trello i Trellos hjælpecenter.

Bemærk! Hvis du er Dropbox Business-bruger og både har en arbejdsrelateret konto og en privat konto, skal du sørge for at logge på den rigtige konto for at se miniaturer og forhåndsvisninger i Trello.