Dropbox understøtter ikke længere mit operativsystem

Opdateret Sep 25, 2023

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-computerappen med yderligere funktioner, bedre ydeevne og forbedret sikkerhed. Disse versioner er dog ikke altid kompatible med ældre operativsystemer. Fra tid til anden ophører vi med at understøtte Dropbox-computerappen til disse operativsystemer. Hvis du kører en ældre version af et operativsystem, modtager du måske en e-mail fra Dropbox om, at det ikke længere understøttes.

Få flere oplysninger om, hvilke operativsystemer Dropbox understøtter for din enhed.

Sådan ser du, hvilken version af et operativsystem du har på din computer:

1. Gå til kontosiden i Dropbox.
  2. Rul til Enheder, og find den enhed, du vil vide mere om.
  3. Under Seneste aktivitet skal du pege på ikonet "i" (lille i) for at se, hvilket operativsystem du har på enheden.

Hvad sker der med min Dropbox-konto, når Dropbox ikke længere understøtter operativsystemet på min computer?

Når et operativsystem ikke længere understøttes:

•  Dine filer forbliver sikre på din Dropbox-konto.
  • Dropbox-computerappen stopper med at synkronisere ændringer i dine filer og mapper.
  • Du bliver logget af Dropbox-computerappen på den computer, der ikke længere understøttes.

Hvordan opdaterer jeg operativsystemet?

Du skal opdatere computerens operativsystem til en understøttet version for at fortsætte med at bruge Dropbox-computerappen.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har opdateret mit operativsystem, og jeg stadig har problemer?

Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere, om harddisken benytter et af de formater, som Dropbox understøtter.
  • Windows: Du skal have en NTFS-formateret harddisk.
  • macOS: Du skal have en HFS+- eller APFS-formateret harddisk, hvor udvidede attributter ikke er deaktiveret.
  • Linux: Du skal have en harddisk eller partition, der er formateret med en af disse typer filsystemer.
    • ext4
    • zfs (kun på 64 bit-systemer)
    • eCryptFS (baseret på ext4)
    • xfs (kun på 64 bit-systemer)
    • btrfs

Hvis du bruger Windows, skal du kontrollere, at Dropbox ikke kører i kompatibilitetstilstand.