Hvad er Dropbox-computerappen?

Opdateret Oct 30, 2023

Med Dropbox-computerappen kan du gemme, se, dele og få adgang til de filer og mapper, der er gemt på din Dropbox-konto, fra din computer. Når du downloader og installerer Dropbox-computerappen, tilføjes to ting på din computer:

Åbn Dropbox-appen på computeren

Når du har installeret Dropbox-computerappen, kan du åbne din Dropbox-mappe i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).

Hvis du vil have en oversigt over din seneste filaktivitet og din synkroniseringshistorik, skal du klikke på Dropbox-ikonet på proceslinjen nederst på skærmen (Windows) eller på menulinjen øverst på skærmen (Mac).

Herfra kan du også se og administrere dine præferencer, se, hvilken version af Dropbox du kører, og administrere, hvor meget båndbredde Dropbox-appen bruger på din computer.

highlight icon

Bemærk! Du kan administrere din lokale lagerplads ved at gemme filer som kun online

Luk Dropbox-computerappen, og stop synkronisering

Du kan lukke Dropbox-computerappen helt og stoppe med at synkronisere filer til din Dropbox-konto. Sådan lukker du appen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar (billede eller initialer) øverst til højre.
  3. Klik på Afslut.