Dropbox-support til macOS på File Provider

Opdateret Jun 07, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en opdatering, som gælder for alle Dropbox-planer.

Dropbox arbejder løbende på at udrulle fuld understøttelse af macOS 12.5 og nyere versioner. Dropbox til macOS på File Provider er vores seneste opdatering, der bruger Apples opdaterede File Provider API. Det løser problemer med at åbne filer, der kun er gemt online, i apps fra tredjeparter. Denne opdaterede version er bedre integreret med macOS og indeholder ændringer, der kræves af API'et.

Dropbox arbejder løbende på at sikre pålideligheden og kvaliteten af synkronisering samtidig med disse ændringer. De fleste kunder er nu kvalificeret til Dropbox til macOS på File Provider.

Sådan kontrollerer du, om du er kvalificeret til at opdatere til Dropbox til macOS på File Provider:

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen øverst til højre på skærmen.
  2. Klik på dine initialer øverst til højre.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Synkronisering.
  5. Klik på Kom i gang.

Hvis du ikke er berettiget til opdateringen, vises "Du er ikke kvalificeret til det nye Dropbox til macOS på File Provider på nuværende tidspunkt." under Opdateringer til Dropbox-mappen på fanen Synkronisering.

Hvis du allerede er på Dropbox til macOS på File Provider, vil det stå under Opdateringer til Dropbox-mappen på fanen Synkronisering .

highlighter icon

Bemærk!

• Vi arbejder også direkte sammen med en række macOS-brugere med komplekse konfigurationer for at sikre, at de kan migrere med færrest mulige problemer.
  • Nogle macOS-brugere med komplekse konfigurationer vil ikke blive migreret på nuværende tidspunkt. Disse brugere vil fortsætte med den eksisterende Dropbox-version.
  • Vi er begyndt at udrulle understøttelsen til at gemme Dropbox-mappen på kompatible eksterne drev for nogle brugere. Få mere at vide om understøttelse af eksterne drev i Dropbox til macOS på File Provider.

Selvom vi anbefaler, at du opgraderer til den nyeste version af Dropbox til macOS på File Provider, er det ikke påkrævet, for at du kan fortsætte med at bruge Dropbox. Hvis du ikke er interesseret i den nyeste opdatering, kan du stadig åbne filer, der kun er gemt online, direkte i Finder.

Der vises en meddelelse på Dropbox-ikonet på din menulinje, når du har adgang til en opdatering til Dropbox til macOS, som bruger File Provider-API.

Få mere at vide om de forventede ændringer med Dropbox til macOS på File Provider.

Har du brug for support, og vil du give feedback til Dropbox til macOS på File Provider? Deltag i vores communityforum.