Dropbox-support til macOS på File Provider

Opdateret Jan 23, 2024

Dropbox arbejder løbende på at udrulle fuld understøttelse af macOS 12.5 og nyere versioner. Dropbox til macOS på File Provider er vores seneste opdatering, der bruger Apples opdaterede File Provider-API. Det løser problemer med at åbne kun online-filer i apps fra tredjeparter. Denne opdaterede version er bedre integreret med macOS og indeholder ændringer, der kræves af API'et.

Dropbox arbejder løbende på at sikre pålideligheden og kvaliteten af synkronisering samtidig med disse ændringer. De fleste kunder er nu kvalificeret til Dropbox til macOS på File Provider.

Sådan kontrollerer du, om du er kvalificeret til at opdatere til Dropbox til macOS på File Provider:

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen øverst til højre på skærmen.
  2. Klik på dine initialer øverst til højre.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Synkronisering.
  5. Klik på Kom i gang.

Hvis du ikke er berettiget til opdateringen, vil du ikke kunne se Kom i gang. I stedet vil du se en kort forklaring på, hvorfor du ikke er berettiget til at opdatere på nuværende tidspunkt.

highlight icon

Bemærk!

• Vi arbejder også direkte sammen med en række macOS-brugere med komplekse konfigurationer for at sikre, at de kan migrere med færrest mulige problemer.
  • Nogle macOS-brugere med komplekse konfigurationer, f.eks. dem, der gemmer deres Dropbox-mappe på et eksternt drev, migreres ikke på nuværende tidspunkt. Disse brugere vil fortsætte med den eksisterende Dropbox-version. Få mere at vide om Dropbox til macOS og eksterne drev nedenfor.

Selvom vi anbefaler, at du opgraderer til den nyeste version af Dropbox til macOS på File Provider, er det ikke påkrævet, for at du kan fortsætte med at bruge Dropbox. Hvis du ikke er interesseret i den nyeste opdatering, kan du stadig åbne filer, der kun er gemt online, direkte i Finder.

Der vises en meddelelse på Dropbox-ikonet på din menulinje, når du har adgang til en opdatering til Dropbox til macOS, som bruger File Provider-API. Hvis du er interesseret i at deltage i programmet med tidlig adgang, kan du tilmelde dig på følgende måde:

• Dropbox Basic, Plus, Professional og Family: Aktivér tidlig udgivelse, og hold øje med en meddelelse om at blive tilmeldt.
  • Dropbox Standard, Advanced, Enterprise og Education: Kontakt dit kontoteam eller kundesupport, hvis du har brug for flere oplysninger.

Brug af eksterne drev med Dropbox til macOS på File Provider

Som en del af opdateringen til Dropbox til macOS på File Provider understøttes det ikke længere at ændre placeringen af din Dropbox-mappe på grund af et krav fra Apple om, at alle mapper fra cloudlager-udbydere skal flyttes til brugerens biblioteksmappe.

Sammen med Apple har vi har arbejdet på en løsning på dette, mens vi migrerer brugere til Dropbox til macOS på File Provider.

Størstedelen af brugere af eksterne drev er ikke kvalificeret til at migrere til Dropbox til macOS på File Provider. En lille gruppe brugere af eksterne drev kan dog stadig modtage denne opdatering. Hvis du har opdateret til Dropbox til macOS på File Provider, men ønsker at ændre placeringen af din Dropbox-mappe tilbage til dit eksterne drev, kan du gøre det ved at følge de nedenstående instruktioner.

Sådan logger du af din konto:

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
  2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på Konto.
  5. Klik på Log ud.

Derefter vil du blive bedt om at indtaste dine kontooplysninger igen.

Sådan logger på din konto igen:

1. Klik på Log på med Dropbox.
  2. Vælg, hvordan du vil gemme dine filer (lokalt eller kun online).
  3. Klik på Næste.
  4. Klik på Avancerede indstillinger, når du ser "Du er næsten færdig".
  5. Under Dropbox-placering skal du vælge en mappeplacering.
    • Du kan vælge at gemme Dropbox-mappen på dit eksterne drev fra denne skærm.
  6. Klik på Færdig.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ændrer placeringen af din Dropbox-mappe, kan det medføre problemer med at åbne filer, der kun er online, i tredjepartsprogrammer. Det kan være nødvendigt at genoprette forbindelse til disse filer.

Få mere at vide om de forventede ændringer med Dropbox til macOS på File Provider.

Har du brug for support, og vil du give feedback til Dropbox til macOS på File Provider? Deltag i vores communityforum.