Systemkrav til Dropbox Replay

Opdateret Mar 14, 2024

Dropbox Replay er et værktøj til gennemgang og godkendelse af mediefiler, som giver samarbejdspartnere adgang til at oprette annotationer, skrive kommentarer og fædiggøre video-, billed-, lyd- og PDF-projekter. I denne artikel beskrives de anbefalede fil- og systemkrav for brug af Dropbox Replay.

Se, hvordan du nemt kan samarbejde og gennemgå video-, billed-, og lydfiler med Dropbox Replay.

Systemkrav

Dropbox Replay kører via internetbrowseren på din Windows- eller Mac-computer. Du kan bruge Chrome, Firefox eller Safari, men vi anbefaler Chrome for at få den bedste oplevelse.

highlight icon

Bemærk!

Understøttede filtyper

Hvis din video-, billed-, lyd- eller tekstfil har et af følgende filtypenavne, kan du uploade den til Dropbox Replay. Du kan uploade filer på op til 150 GB. For lyd- og videofiler er den maksimale understøttede længde 12 timer. Kunder med tilføjelsesprogrammet Replay har adgang til afspilning af tabsfri HD-lyd for deres lydfiler. Replay understøtter afspilning af tabsfri lyd i op til 24 bit/96 kHz.

Lydfiltyper

• .aac
  • .aif
  • .aiff
  • .flac
  • .m4a
  • .m4r
  • .mp3
  • .oga
  • .ogg
  • .wav
  • .wma

Billedfiltyper

• .3fr
  • .arw
  • .bmp
  • .cr2
  • .crw
  • .dcr
  • .dng
  • .erf
  • .gif*
  • .jpeg
  • .jpg
  • .kdc
  • .mef
  • .mos
  • .mrw
  • .nef
  • .nrw
  • .orf
  • .pef
  • .png
  • .ppm
  • .psd
  • .raf
  • .rw2
  • .rwl
  • .sr2
  • .tif
  • .tiff
  • .webp
  • .x3f

*.gif-filer uploades som statiske billeder i Dropbox Replay.

Videofiltyper

• .3gp
  • .3gpp
  • .3gpp2
  • .asf
  • .avi
  • .dv
  • .flv
  • .m2t
  • .m2ts
  • .m4v
  • .mkv
  • .mov
  • .mp4
  • .mpeg
  • .mpg
  • .mts
  • .mxf
  • .oggtheora
  • .ogv
  • .rm
  • .ts
  • .vob
  • .webm
  • .wmv

Tekstfiltyper

• .pdf