Dropbox-support til macOS 12.3 og nyere versioner

Fuld support til macOS 12.5 og nyere versioner er ved at blive rullet ud. Denne opdatering løser problemer i forbindelse med åbning af kun online-filer i tredjepartsprogrammer for brugere af macOS 12.3 og 12.4.

Der vil være større tilgængelighed til november, idet vi i øjeblikket arbejder på at bevare pålideligheden og kvaliteten af din synkroniseringsoplevelse. Når du er berettiget, vil du få en meddelelse fra Dropbox-ikonet på menulinjen. Som en midlertidig løsning kan brugere af disse versioner af macOS åbne kun online-filer direkte i Finder.

Vi har i øjeblikket en privat beta, som vil tilbyde større tilgængelighed til oktober. Hvis du vil prøve den, kan du aktivere tidlig udgivelse.

Sådan åbner du filer, når de kun er online

Bemærk: Kun online-filer i macOS 12.3 og nyere versioner vises med en størrelse på nul bytes.

Sådan åbner du filer, der kun er online:

Bemærk! De filer, der kun er online, vises med et skyikon.

1. Åbn din Dropbox-mappe i Finder.
  2. Dobbeltklik på den fil, du vil åbne.
  3. Filen downloades i din Dropbox-mappe og åbnes i sin standardapp.

Sådan kan du gøre de filer, der kun er online, tilgængelige til åbning i tredjepartsprogrammer:

1. Åbn din Dropbox-mappe i Finder.
  2. Højreklik på den fil, der skal være tilgængelig.
  3. Klik på Gør tilgængelig offline.
  4. Filen downloades til din Dropbox-mappe.

Bemærk: Når kun online-filen er downloadet, ændres filikonet til et grønt flueben.

Den downloadede fil kan derefter åbnes via et hvilket som helst tredjepartsprogram.