Sådan bruger du Dropbox Paper på en mobilenhed

Opdateret Dec 04, 2023

Dropbox Paper er et online dokumentarbejdsområde designet til kreativt arbejde. Det giver dig mulighed for at samarbejde i realtid, tildele opgaver, oprette opgaveliste og meget mere.

Du kan oprette et Paper-dokument fra din Dropbox-konto på dropbox.com, i Dropbox-mobilappen eller i Dropbox Paper-mobilappen. Vores Dropbox Paper-mobilapp er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder.

Læs videre for at lære alt om Dropbox Paper-appen til Android og iOS.

Hvilke funktioner er der i Dropbox Paper-mobilappen?

Med Dropbox Paper-appen kan du:

• Redigere eksisterende Paper-dokumenter og oprette nye
  • Modtage push-meddelelser
  • Få adgang til offlinedokumenter
  • Hurtig søgning
  • Dele dokumenter direkte fra appen

Hvordan afsender jeg et dokument fra Paper-mobilappen?

Sådan sletter du et dokument fra Paper-appen til Android:

1. Åbn et dokument.
  2. Tryk på ikonet for deling (to personer).
  3. Skriv e-mailadressen til eller navnet på den person, du gerne vil dele dine dokumenter med.
  4. Tryk på ikonet til afsendelse (papirfly).

Sådan sletter du et dokument fra Paper-appen til iPhone og iPad:

1. Åbn et dokument.
  2. Tryk på “
  3. Tryk på Inviter personer.
  4. Skriv e-mailadressen til eller navnet på den person, du gerne vil dele dine dokumenter med.
  5. Tryk på Send.

Kan jeg redigere mine dokumenter offline med Paper-mobilappen?

Ja, offlineredigering er tilgængeligt for alle de dokumenter, som du tidligere har haft adgang til i Paper-mobilappen.

Du kan læse, redigere og skrive kommentarer uden en internetforbindelse. Ændringer synkroniseres med Paper, når du kommer online igen. Når dit indhold er offline, vises der et banner på dokumentet med teksten Ingen internetforbindelse (Android) eller Vis og rediger offline (iOS).

Hvor kan jeg se alle mine meddelelser?

Alle de meddelelser, du modtager fra din Paper-mobilapp, kan ses på fanen Meddelelser.

Hvordan organiserer jeg Paper-dokumenter i mapper fra min mobilenhed?

I Paper-mobilappen kan du gennemse dine mapper, søge i dine mapper efter navn og få adgang til at se alt indholdet i mappen. Du kan også føje dokumenter til en mappe. Sådan gør du:

1. Åbn et dokument.
  2. Tryk på"⋮" (tre prikker lodret på Android) eller "..." (tre prikker på iPhone/iPad) øverst til højre.
  3. Tryk på Flyt.
  4. Vælg den mappe, du vil flytte dokumenterne til.

I Paper-appen til Android kan du også oprette og omdøbe mapper.

Sådan opretter du mapper i Paper-appen til Android

1. Tryk på Gennemse (Paper-ikonet) øverst til venstre.
  2. Tryk på Mapper på rullelisten.
  3. Tryk på ikonet for en ny mappe (blå mappe) nederst til højre.
  4. Skriv et navn til mappen.
  5. Tryk på fluebenet øverst til højre.

Sådan omdøber du en mappe i Paper-appen til Android

1. Tryk på Gennemse (Paper-ikonet) øverst til venstre.
  2. Tryk på Mapper på rullelisten.
  3. Vælg de mapper, du vil omdøbe.
  4. Tryk på “” (lodrette prikker) øverst til højre.
  5.  Tryk på Omdøb
  6. Skriv et nyt navn til mappen.
  7. Tryk på fluebenet øverst til højre.
highlight icon

Bemærk! Du kan ikke oprette eller omdøbe mapper i Paper-appen til iOS.

Hvordan skifter jeg mellem en arbejdskonto og en privat konto i Paper-mobilappen?

Hvis du har forbundet to Dropbox-konti, kan du skifte mellem dem i Paper-mobilappen. Sådan gør du:

1. Åbn Paper-mobilappen.
  2. Tryk på fanen Konto (ikon med person).
  3. Tryk på det kontonavn, du vil skifte til.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke kan se den konto, du vil skifte til, skal du først forbinde din anden konto (privat eller arbejdskonto) ved at trykke på Tilføj konto