Sådan opdaterer du til den nyeste version af Dropbox på din computer

Opdateret Sep 21, 2023

Hvis du opdaterer til den nyeste version af Dropbox, sikrer du, at du har adgang til alle de nyeste funktioner og forbedringer til din Dropbox-konto.

I denne artikel kan du se, hvordan du opgraderer til den nyeste version af Dropbox-computerappen. Sådan opgraderer du til den nyeste version af Dropbox-mobilappen:

Sådan opdaterer du til den seneste stabile version af Dropbox på din computer

Hvis du vil opdatere til den seneste stabile version af Dropbox, kan du hente den på downloadsiden eller vores installationsside (Linux-brugere). Ellers opdateres Dropbox-computerappen automatisk.

Sådan ser du, hvilken version af Dropbox du kører

Sådan ser du, hvilken version af Dropbox der kører på din computer:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) øverst til højre.
  3. Klik på Præferencer.
    • På Windows-enheder finder du den nederst i dialogboksen (under Sprog).
    • På macOS-enheder kan du se versionen ud for Om Dropbox.

Kan jeg deaktivere automatiske opdateringer?

Som så mange andre programmer kan Dropbox blive opdateret automatisk til den nyeste version. Automatiske opdateringer lanceres gradvist, efterhånden som nye opdateringer bliver tilgængelige. Opdateringerne er nødvendige for at holde Dropbox funktionsdygtig på din computer.

Du kan ikke slå automatisk opdatering fra.

Disse opdateringer sikrer, at du kører den nyeste version af Dropbox, som ofte indeholder forbedringer af ydeevnen og sikkerheden. Hvis Dropbox ikke kan holde sig selv opdateret, vil nogle funktioner muligvis holde op med at virke. Appen kan f.eks. stoppe med at synkronisere.

highlight icon

Bemærkninger om automatiske opdateringer:

• Hvis Dropbox-softwaren er installeret på din computer, vil den blive opdateret, uanset om du selv har installeret appen, eller om appen var forudinstalleret af producenten af computeren
  • De proxyindstillinger, du tilføjer under disse trin, bruges ikke til at opdatere Dropbox-appen
  • Dropbox bruger netværksindstillingerne i dit operativsystem til automatisk opdatering

Kan jeg installere en tidligere version af Dropbox-computerappen?

Hvis du forsøger at installere en tidligere version af Dropbox på din computer, vil du sandsynligvis få vist en af følgende fejlmeddelelser:

• Der er allerede installeret en nyere version af Dropbox på din computer
  • Dette installationsprogram understøttes ikke længere. Download en nyere version fra /downloading

Hvis du får vist en fejlmeddelelse, eller hvis du har problemer med at installere Dropbox-computerappen, kan du gå til vores downloadside.

highlight icon

Bemærk! Vi kan ikke anbefale, at du bruger tidligere versioner, da de nyeste versioner indeholder de seneste rettelser og sikkerhedsopdateringer. Du bør kun nedgradere til en tidligere version af Dropbox, hvis et medlem af Dropbox' supportteam beder dig om det.