Sådan bruger du Dropbox Replay med Apple Final Cut Pro

Opdateret Nov 13, 2023
highlight icon

Dropbox Replay er tilgængeligt for alle Dropbox-brugere på dropbox.com.

Dropbox Replay er et værktøj til gennemgang og godkendelse af mediefiler, som giver samarbejdspartnere adgang til at oprette annotationer, skrive kommentarer og færdiggøre video-, billed- og lydprojekter. Med Dropbox Replay-udvidelsen til Apple Final Cut Pro kan du bruge Replay-funktionerne i Final Cut Pro.

Medfølgende funktioner:

• Tilføj, besvar og løs kommentarer
  • Synkroniser afspilningshoveder
  • Upload filversioner, som synkroniseres til begge apps
  • Træk og slip for at importere Replay-kommentarer som mærker på din tidslinje i Final Cut Pro
highlight icon

Bemærk!

• Du skal have en Dropbox-konto for at kunne bruge Dropbox Replay-udvidelsen til Apple Final Cut Pro. Opret en gratis Dropbox-konto på dropbox.com
  • Dropbox Replay-udvidelsen i Final Cut Pro fungerer kun, hvis du downloader Dropbox Replay-appen.

Sådan installerer du Dropbox Replay-appen

Dropbox Replay-appen er tilgængelig for alle brugere, og du skal downloade den for at kunne bruge Final Cut Pro-integrationen.

Sådan installerer du Dropbox Replay-appen:

1. Klik på linket for at downloade Dropbox Replay. Der vises et vindue, hvor du bliver bedt om at downloade Dropbox Replay-appen.
  2. Klik på knappen Download til macOS
    • En zip-fil vil blive downloadet til din computer.
  3. Klik på zip-filen for at åbne den.
    • Du finder zip-filen i din browsers download-mappe.
  4. Dobbeltklik på Dropbox Replay fra de viste muligheder.
    • Du får besked om, at Dropbox Replay er en app, der skal downloades.
  5. Klik på Åbn.
  6. Log ind med dine Dropbox-logonoplysninger for at forbinde din konto med Replay-appen.

Sådan åbner du Dropbox Replay-udvidelsen i Apple Final Cut Pro

Appen Dropbox Replay inkluderer en Final Cut Pro-udvidelse, så når du åbner Final Cut Pro, finder det automatisk din Replay-udvidelse.

Sådan åbner du Dropbox Replay-udvidelsen i Apple Final Cut Pro:

1. Åbn Final Cut Pro.
  2. Klik på knappen for udvidelser øverst til venstre på værktøjslinjen i Final Cut Pro.
    • Bemærk!
      • Knappen for udvidelser vises kun, hvis der er installeret udvidelser.
      • Hvis du kun har Dropbox Replay-udvidelsen installeret, vil knappen for udvidelsen være Replay-ikonet (to sorte og blå pile, der peger til venstre).
      • Hvis du har flere udvidelser installeret, vil knappen for udvidelsen ligne en puslespilsbrik.
  3. Vælg Dropbox Replay på rullelisten.
    • Bemærk! Når du åbner Replay-udvidelsen i Final Cut Pro den første gang, skal du godkende adgangen til din Dropbox-konto.

Der åbnes et Replay-vindue under fanen Arbejdsområde.

highlight icon

Bemærk! Hvis du vil lukke Replays vindue med udvidelser, skal du klikke på knappen for udvidelser i Apple Final Cut Pro eller lukke Replay-vinduet.

Sådan importerer du kommentarer fra Dropbox Replay til Apple Final Cut Pro

Du kan importere kommentarer fra samarbejdspartnere fra din Dropbox Replay-videofil til den samme fil i Apple Final Cut Pro.

Sådan importerer du kommentarer fra Dropbox Replay til Apple Final Cut Pro:

1. Åbn din fil i Apple Final Cut Pro.
  2. Klik på knappen for udvidelser øverst til venstre på værktøjslinjen i Final Cut Pro.
  3. Vælg Dropbox Replay på rullelisten.
  4. I Replay-vinduet skal du åbne den Replay-videofil, du vil importere kommentarer fra.
  5. Træk og slip talebobleikonet for Kommentarer nederst til højre for din Replay-video til tidslinjen i Final Cut Pro.

Du kan klikke på mærkerne for kommentarer på tidslinjen i Final Cut Pro for at se kommentarer, der efterlades i Replay. Du kan også svare på kommentarer i Replay-tidslinjen fra Replays vindue med udvidelser.

Sådan synkroniserer du afspilning i Dropbox Replay og Final Cut Pro

Sådan synkroniserer du afspilning i Replay og Final Cut Pro:

1. Åbn dit videoklip i Apple Final Cut Pro.
  2. Klik på knappen for udvidelser øverst til venstre på værktøjslinjen i Final Cut Pro.
  3. Vælg Dropbox Replay på rullelisten.
  4. I Replay-vinduet skal du åbne det samme videoklip, som er åbent i Final Cut Pro.
  5. I Replay-vinduet skal du klikke på ikonet Link afspilningshoveder (kædeled) nederst til højre.
  6. Klik på knappen Afspil i Replay-vinduet. Derefter synkroniseres afspilningen i Replay og Final Cut Pro, så begge videoer afspilles på samme tid.

Nu kan du klikke hvor som helst på Replay-tidslinjen eller på kommentarmarkører, hvorefter videoafspilningen i Final Cut Pro-editoren vil stoppe ved det samme tidsstempel, så du kan foretage ændringer.