Sådan bruger du Dropbox Replay med DaVinci Resolve

Opdateret Dec 13, 2023
Dropbox Replay er et værktøj til gennemgang og godkendelse af mediefiler, som giver samarbejdspartnere adgang til at oprette annotationer, skrive kommentarer og færdiggøre video-, billed- og lydprojekter. Med integrationen mellem Dropbox Replay og DaVinci Resolve kan du bruger Replay-funktionerne i DaVinci Resolve.
highlight icon

Bemærk! Replay-integrationen er kun tilgængelig for betalende DaVinci Resolve-kunder.

Integrationen mellem Dropbox Replay og DaVinci Resolve forenkler redigering og gennemgang af lyd og video. Prøv Replay for at administrere dine videoprojekter på ét sted.

Sådan forbinder du Dropbox Replay i DaVinci Resolve

Sådan åbner og forbinder du Dropbox Replay i DaVinci Resolve:

1. Åbn DaVinci Resolve.
  2. Åbn dine præferencer i DaVinci Resolve.
  3. Klik på fanen System.
  4. Klik på Internet Accounts i kolonnen til venstre.
  5. Klik på Log på ud for Replay.
    • Der åbnes et nyt browservindue.
  6. Log på med dine Dropbox-logonoplysninger.
  7. Klik på Allow for at forbinde DaVinci Resolve med din Dropbox-konto.
  8. Gå tilbage til DaVinci Resolve, og klik på Save.

Når du har oprettet forbindelse til din Dropbox Replay-konto, bliver du automatisk logget ind, når du åbner DaVinci Resolve næste gang.

Sådan uploader du til Dropbox Replay fra DaVinci Resolve

Du kan uploade video-, billed- eller lydfiler til Dropbox Replay fra DaVinci Resolve.

Sådan uploader du en fil til Dropbox Replay fra DaVinci Resolve:

1. Åbn dit projekt i DaVinci Resolve.
  2. Klik på Workspace på menulinjen øverst.
  3. Vælg Deliver under Switch to Page.
  4. Klik på ikonet for Dropbox ReplayRender Settings (to sorte og blå pile, der peger mod venstre).
  5. Vælg dine præferencer for gengivelse, og klik derefter på Add to Render Queue nederst på skærmen.
  6. Klik på det projekt i Render Queue, du vil gengive.
  7. Klik på Render eller Render all , afhængigt af antallet af klip i projektet.
  8. Når der står Upload Completed i Render Queue, kan du højreklikke på elementet og vælge Reveal in Browser (Dropbox Replay). Dette åbner den uploadede tidslinje i Dropbox Replay.

Næste gang du åbner Dropbox Replay, vises den fil, du eksporterede fra DaVinci Resolve, på din konto.

highlight icon

Bemærk! Der oprettes en ny version i Dropbox Replay, hvis du tidligere uploadede til din tidslinje. Hvis du vil oprette et nyt projekt, skal du vælge Opret nyt projekt i indstillingerne for Dropbox Replay.

Sådan tilføjer du Dropbox Replay-kommentarer i DaVinci Resolve

Sådan tilføjer du en Dropbox Replay-kommentar i DaVinci Resolve:

1. Flyt afspilningspunktet til det billede, du vil skrive en kommentar til.
  2. Klik på pilen ud for markørikonet på værktøjslinjen.
  3. Vælg Dropbox på rullelisten.
  4. Klik på den markør, du lige har placeret.
  5. Skriv din kommentar i det vindue, der vises.
  6. Klik på Gem.

Når du åbner lyd- eller videofilen i Dropbox Replay, vises den kommentar, du skrev i DaVinci Resolve. Hvis du sletter en Dropbox Replay-kommentar i DaVinci Resolve, slettes kommentaren også i Dropbox Replay og modsat.