Sådan inviterer du personer til at blive medlem af dit Dropbox Business-team

En smidig overgang til Dropbox Business for dit team forudsætter, at alle er opdateret. Vi har fremstillet et par e-mailskabeloner med de vigtigste punkter for at gøre det så nemt som muligt at tilføje teammedlemmer. Her kan du gennemse en liste med skabeloner til beskeder, eller du kan oprette dine egne.

Afsnit i artiklen:

Send en e-mail med en forhåndsinvitation

Vi anbefaler, at alle administratorer sender en meddelelse om invitationer 1-2 uger før implementeringen af Dropbox Business.

Emnelinje: Kommer snart: Et centralt sted, hvor du kan få adgang til og dele filer

[INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN] vil begynde at bruge Dropbox Business til at holde vores team organiseret, synkronisere filer og beskytte vores virksomhedsdata. Du kan forvente en e-mail med en invitation fra Dropbox den [INDSÆT DATO].

Med Dropbox kan du:

• Gemme og få adgang til alle dine arbejdsfiler på ét sted.
  • Samarbejde om filer med alle på en nem og sikker måde.
  • Få adgang til dine filer eksternt uden VPN.

Hvad skal du gøre?

• Hold øje med e-mailen fra Dropbox, og acceptér invitationen.
  • Læs disse instruktioner til nye brugere for at blive orienteret om tilmeldingsprocessen og sikre, at dine data placeres det rigtige sted.
  • Hvis du allerede har en Dropbox-konto under din e-mailadresse til [INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN], skal du opgradere til en erhvervskonto for at få adgang til de ekstra funktioner og den ekstra plads. Du får mulighed for at adskille dine arbejdsfiler og dine private filer.
  • Se, hvordan du bruger Dropbox, ved at gennemgå vores selvstudium.

Har du nogen spørgsmål? Kontakt ADMIN@VIRKSOMHEDSNAVN.COM.

Inviter teammedlemmer fra administratorpanelet

Send denne e-mail den dag (eller dagen før), hvor du inviterer dit team fra Dropbox Business-administratorpanelet.

Emnelinje: Invitation! Bliv medlem af Dropbox-teamet hos [VIRKSOMHED]

Vi har valgt at bruge Dropbox Business til at opbevare, få adgang til og dele filer, der tilhører [INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN]. Du vil [I DAG/I MORGEN] modtage en e-mail med en invitation om at blive medlem af teamet. Du kan udnytte de avancerede samarbejdsfunktioner og ekstern adgang ved at vælge “Tilmeld dig dit team” i invitationen og følge tilmeldingsinstruktionerne.

Hvad nu, hvis jeg allerede bruger Dropbox til mit arbejde?

Du vil ikke længere skulle bruge plads i din private konto! Vi stiller en Dropbox Business-konto til rådighed, som gør det nemmere for dig at dele store filer og samarbejde i teamet eller med eksterne modtagere. Når du bliver medlem af teamet, kan du vælge, hvor filerne i din eksisterende konto skal placeres. Du skal bare vælge “Opbevar mine filer i den Dropbox, der hører til [INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN]”. Du behøver ikke at uploade eller dele noget igen!

Hvad nu, hvis jeg allerede har betalt for en privat Dropbox-konto?

Det er ikke noget problem. Dropbox tilbagebetaler automatisk restsaldoen for din konto, når du tilmelder dig Dropbox Business-kontoen hos [INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN]. Du kan læse mere om, hvordan du overfører en eksisterende konto, i vores hjælpecenter.

Hvad nu, hvis jeg har mine private filer i min Dropbox-konto?

Hvis du oprettede en privat konto med din arbejdsmailadresse, kan du flytte dine filer til en privat Dropbox-konto med en privat e-mailadresse, når du bliver medlem af teamet. Når du bliver spurgt, hvor dine filer skal placeres, skal du vælge “Flyt mine filer til en ny privat Dropbox”.

Hvis du oprettede en Dropbox-konto med din private e-mailadresse, påvirker kontoen tilhørende [INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN] ikke din private konto. Dine private filer er stadig dine helt egne. Hvis du forbinder dine konti, kan du få adgang til private filer og arbejdsfiler, uanset hvor du er, og stadig holde dem adskilt.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig teamet, i instruktionerne til nye brugere her.

Du kan læse mere om, hvor du bruger din nye Dropbox Business-konto, ved at gennemgå vores selvstudium.

Venlig hilsen

[ADMINISTRATORS NAVN]

Send en påmindelsesmail om invitationer sendt via administratorpanelet

Hvis der er gået en uge, og nogle af de inviterede personer til teamet stadig ikke har accepteret invitationen, kan du sende en venlig påmindelse med denne skabelon.

Emnelinje: Påmindelse! Bliv medlem af Dropbox hos [VIRKSOMHED] i dag

[INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN] har implementeret Dropbox Business for at holde vores team organiseret, synkronisere filer og beskytte vores virksomhedsdata. Du bør have modtaget en e-mail med en invitation til at tilmelde dig erhvervskontoen, men det ser ud til, at du endnu ikke har tilmeldt dig. Det er nemt, og tilmeldingen tager kun et øjeblik.

Du bedes acceptere invitationen til Dropbox Business senest den [INDSÆT DATO], så du kan komme i gang med at samarbejde med dine kolleger og få ekstern adgang til dine filer. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig teamet, finder du en vejledning her. Hvis du ikke kan finde invitationen eller er stødt på problemer, kan du svare her eller kontakte [INDSÆT E-MAILADRESSE] for at få hjælp.

Hvorfor skal jeg tilmelde mig Dropbox Business-teamet?

• Få adgang til dine filer fra enhver enhed, uanset hvor du er
  • Gendan slettede filer og tidligere versioner
  • Del store filer uden at bekymre dig om grænsen for vedhæftede filers størrelse
  • Se og skriv kommentarer til mere end 150 filtyper uden at downloade mere software
  • Få mere lagerplads

Du kan læse mere om, hvor du bruger din nye Dropbox Business-konto, ved at gennemgå vores selvstudium.

Tak

[ADMINISTRATORS NAVN]

Inviter teammedlemmer via enkeltlogon (SSO)

Hvis du har integreret Dropbox med en SSO-udbyder, kan du bruge denne skabelon til at invitere nye medlemmer til teamet.

Emnelinje: Invitation! Bliv medlem af Dropbox-teamet hos [VIRKSOMHED]

Vi har valgt at bruge Dropbox Business til at opbevare, få adgang til og dele filer, der tilhører [INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN]. Du kan udnytte de avancerede samarbejdsfunktioner og ekstern adgang ved at klikke her og bruge din arbejdsmailadresse til at tilmelde dig godkendelse via enkeltlogon.

Hvad nu, hvis jeg allerede bruger Dropbox til mit arbejde?

Du vil ikke længere skulle bruge plads på din private konto. Vi stiller en Dropbox Business-konto til rådighed, som gør det nemmere for dig at dele store filer og samarbejde i teamet eller med eksterne modtagere. Når du bliver medlem af teamet, kan du vælge, hvor filerne i din eksisterende konto skal placeres. Du skal bare vælge “Opbevar mine filer i den Dropbox, der hører til [INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN]”. Du behøver ikke at uploade eller dele noget igen!

Hvad nu, hvis jeg allerede har betalt for en privat Dropbox-konto?

Det er ikke noget problem. Dropbox tilbagebetaler automatisk restsaldoen for din Pro- eller Plus-konto, når du tilmelder dig Dropbox Business-kontoen hos [INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN]. Du kan læse mere om, hvordan du overfører en eksisterende konto, i vores hjælpecenter.

Hvad nu, hvis jeg har mine private filer i min Dropbox-konto?

Hvis du oprettede en privat konto med din arbejdsmailadresse, kan du flytte dine filer til en privat Dropbox-konto med en privat e-mailadresse, når du bliver medlem af teamet. Når du bliver spurgt, hvor dine filer skal placeres, skal du vælge “Flyt mine filer til en ny privat Dropbox”.

Hvis du oprettede en Dropbox-konto med din private e-mailadresse, påvirker kontoen tilhørende [INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN] ikke din private konto. Dine private filer er stadig dine helt egne. Hvis du forbinder dine konti, kan du få adgang til private filer og arbejdsfiler, uanset hvor du er, og stadig holde dem adskilt.

Du kan læse mere om, hvor du bruger din nye Dropbox Business-konto, ved at gennemgå vores selvstudium.

Venlig hilsen

[ADMINISTRATORS NAVN]

Send en påmindelse om SSO-invitationer

Hvis der er gået en uge, og nogle af de inviterede personer til teamet stadig ikke har accepteret SSO-invitationen, kan du sende en venlig påmindelse med denne skabelon.

Emnelinje: Påmindelse! Bliv medlem af Dropbox hos [VIRKSOMHED] i dag

[INDSÆT VIRKSOMHEDENS NAVN] har implementeret Dropbox Business for at holde vores team organiseret, synkronisere filer og beskytte vores virksomhedsdata. Du bør have modtaget en e-mail med en invitation til at tilmelde dig erhvervskontoen, men det ser ud til, at du endnu ikke har tilmeldt dig. Det er nemt og tager kun et øjeblik. Du bedes finde tid til det senest den [INDSÆT DATO].

Gå til https://www.dropbox.com/sso, og tilmeld dig med din arbejdsmailadresse for at begynde at samarbejde med resten af dit team.  Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig, finder du en vejledning her. Hvis du har problemer med at tilmelde dig, kan du svare her eller kontakte [INDSÆT E-MAILADRESSE] for at få hjælp.

Hvorfor skal jeg tilmelde mig Dropbox Business-teamet?

• Få adgang til dine filer fra enhver enhed, uanset hvor du er
  • Gendan slettede filer og tidligere versioner
  • Del store filer uden at bekymre dig om grænsen for vedhæftede filers størrelse
  • Se og skriv kommentarer til mere end 150 filtyper uden at downloade mere software
  • Få mere lagerplads

Du kan læse mere om, hvor du bruger din nye Dropbox Business-konto, ved at gennemgå vores selvstudium.

Tak

[ADMINISTRATORS NAVN]

Inviter dine teammedlemmer til Dropbox-kurser

Uanset om dine teammedlemmer ikke tidligere har brugt Dropbox, eller de har masser af erfaring med det, indeholder vores Business-produkt nye og avancerede funktioner. Vi tilbyder en række vejledninger og kurser, som hjælper dit team i gang, sparer dig tid og sikrer, at du får mest muligt ud af produktet. Brug denne skabelon til at invitere dine teammedlemmer til et kursus.

Emne: Få kursus i Dropbox

[INDSÆT FIRMANAVN] er for nylig begyndt at bruge Dropbox Business. Du burde allerede have modtaget en e-mail med en invitation fra Dropbox og tilmeldt dig vores team.

Dropbox har flere gode kursusmaterialer, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge produktet. Hvis du ikke tidligere har brugt Dropbox, får du en god introduktion med vores kurser. Hvis du har brugt Dropbox før, vil kurserne give dig en introduktion til nye og avancerede funktioner i Dropbox Business.

Der er tre forskellige muligheder for kurser:

Hvad skal du gøre?

• Tilmeld dig et kursus, og deltag på det angivne tidspunkt
  • Hvis du har tid, kan du også se nogle af de andre ressourcer
  • Få kendskab til Dropbox' hjælpecenter, så du kan besvare simple produktspørgsmål og foretage fejlfinding af problemer
  • Del disse kurser med andre medlemmer af teamet

Har du nogen spørgsmål? Kontakt ADMIN@VIRKSOMHEDSNAVN.COM.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .