Sådan begynder du at bruge din nye Dropbox Business-konto

Velkommen til Dropbox Business! Denne vejledning beskriver otte nemme trin, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din nye konto. Følg trinnene for at blive organiseret, samarbejde på en nemmere måde og beskytte dine filer.

1. Synkroniser filer til Dropbox

Når du downloader computerappen, fungerer Dropbox som enhver anden mappe på din computer. Træk og slip filer (eller højreklik på dem) for at flytte dem til din Dropbox. De synkroniseres automatisk, og du kan få adgang til de nyeste versioner, uanset hvor du er.

afkrydsningsfelt med flueben Download og installer Dropbox-computerappen på din computer (bærbar eller stationær)

2. Få adgang til dine filer når som helst og hvor som helst

Når dine filer først er i Dropbox, kan du når som helst få adgang til dem fra vores computerapp og mobilapp og på dropbox.com. Med mobilappen kan du få adgang til, redigere og godkende vigtige dokumenter, mens du er på farten. Dropbox Business-kunder har den ekstra fordel, at de kan skifte mellem deres arbejdskonto og private konto og samtidig holde tingene adskilt.

afkrydsningsfelt med flueben Log på fra alle enheder

lyspære Vidste du det?

Du kan gendanne slettede filer og tidligere versioner af dine filer i op til 120 dage

3. Tilføj alt det, du skal bruge til arbejdet

Træk de arbejdsfiler, du oftest bruger, til din Dropbox. Vi foreslår, at du organiserer dine filer efter, hvem der skal have adgang, f.eks. efter afdeling, projekt eller kunde. De filer, du gemmer i en teammappe (en mappe med et bygningsikon), deles automatisk med alle, der har adgang til mappen. Hvis du arbejder på noget privat, kan du oprette en mappe med begrænset adgang.

afkrydsningsfelt med flueben Begynd at tilføje filer nu

4. Del nemt filer med andre

• Del filer med min virksomhed: Tilføj filer i dit teamområde, der er et centralt sted til indhold, og som bruges til at holde alle teammedlemmer ajour med de nyeste versioner af filer.
  • Inviter andre til at redigere mine filer: Opret en delt mappe for at gennemse og redigere filer sammen med andre, f.eks. kunder eller leverandører.
  • Inviter andre til at se mine filer: Slip for at vedhæfte filer i e-mails, og opret i stedet et delt link, som automatisk opdateres, når filen redigeres.
  • Indhent filer fra andre: Opret en filanmodning, som personerne kan benytte til at uploade en fil direkte til din Dropbox.

afkrydsningsfelt med flueben Få mere at vide om deling

Opret en delt mappe
Opret en delt mappe
Del et link til en enkelt fil
Del et link til en enkelt fil

lyspære Vidste du det?

Du kan se, hvem der ser dine filer, og hvornår, så du kan springe over opfølgningsmailen

5. Inviter flere teammedlemmer

Dropbox er bygget til teams, uanset om du samarbejder om et stort projekt eller bare udveksler et par filer. Hvis din virksomhed er lige ved at gå i gang med Dropbox, kan du foreslå nogle kolleger, der skal være med i dit team.

afkrydsningsfelt med flueben Tilføj nogle teammedlemmer

6. Spar plads på harddisken med Smart synkronisering

Smart synkronisering er en funktion i Dropbox, der sætter dig i stand til at se og få adgang til alle filer og mapper i din Dropbox direkte fra dit skrivebord, selvom de stort set ikke bruger plads på din harddisk. På den måde kan du skabe masser af plads uden at ændre dine arbejdsgange.

afkrydsningsfelt med flueben Få mere at vide om Smart synkronisering

lyspære Vidste du det?

Du kan forhåndsvise og skrive kommentarer til stort set alle filtyper i Dropbox uden at downloade ekstra software

7. Forbind Dropbox med dine yndlingsapps

Få færre afbrydelser af dine arbejdsgange ved at forbinde Dropbox med de apps, du allerede kender og er glad for. Uanset om du bruger Google Apps, Microsoft Office, Adobe, Slack eller Salesforce, har vi sandsynligvis en integration til dig. Kast et blik på vores liste med partnere, og prøv at forbinde mindst én app fra en tredjepart, når du går i gang.

afkrydsningsfelt med flueben Forbind apps fra tredjeparter

8. Få mere at vide om Dropbox

Dropbox kan meget mere end at synkronisere filer og mapper. Denne vejledning gennemgår det, der er vigtigst for at komme i gang, men du og dit team kan få endnu mere at vide med disse ressourcer.

afkrydsningsfelt med flueben Gennemgå selvstudiet

afkrydsningsfelt med flueben Læs mere om Dropbox i hjælpecenteret

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .