Få styr på de avancerede funktioner i din Dropbox-konto

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du sætte flueben ved hvert af punkterne på Kom i gang-tjeklisten. Er du færdig med dem? Så er du klar til de videregående Dropbox-emner!

1. Beskyt dine filer

Totrinsbekræftelse er vigtigt. Når denne funktion er slået tid, skal du bruge dit brugernavn, din adgangskode og en engangskode til at logge på Dropbox. Dine filer er stadig sikre, hvis du skulle miste eller få stjålet din enhed, eller hvis nogen får fat på din adgangskode.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Slå totrinsbekræftelse til

lyspære Tip!

Du kan regelmæssigt tjekke din kontostatus med vores sikkerhedskontrolværktøj. Du kan også administrere andre kontoindstillinger via menuen Indstillinger på Dropbox' website.

bygningskonstruktion Byggesten

Kontoregel: Indstil altid forskellige adgangskoder til de apps eller tjenester, du bruger, og genbrug aldrig adgangskoder. Så undgår du, at et sikkerhedsproblem i en app eller tjeneste spreder sig til de andre.

2. Start et Paper-dokument

Paper er mere end et dokument – det er arbejdsområdet til din (eller dit teams) kreative processer. Du kan skrive og redigere sammen med andre i realtid, få feedback, udveksle idéer, gennemse og godkende arbejde og endda administrere projekter lige der, hvor du arbejder. Det følger gratis med din Dropbox-konto.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Start et Paper-dokument

lyspære Tip!

Paper-dokumenter bruger ikke lagerplads i din Dropbox-konto. Og du kan vælge, om du vil dele dit dokument, og om dem, du deler med, kan redigere, se eller skrive kommentarer til dokumentet.

bygningskonstruktion Byggesten

Dokumenter og filer: Vi bruger ofte ordet dokument i Dropbox. Et dokument er en enkelt fil (i dette tilfælde en Paper-fil).

3. Tilpas Dropbox-mobilappen

Du får mest ud af Dropbox, hvis du kender nogle af de særlige funktioner i vores mobilapp. Kameraoverførsler gemmer automatisk billeder og videoer fra din telefon i Dropbox. Med dokumentscanneren kan du bruge din telefons kamera til at scanne og uploade trykte dokumenter. Offlinefiler gør Dropbox-filer tilgængelige på din telefon eller tablet, selvom du ikke har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Slå Kameraoverførsler til

afkrydsningsfelt med flueben Brug din telefon til at scanne dokumenter

afkrydsningsfelt med flueben Gør filer tilgængelige offline

lyspære Tip!

Du kan administrere meddelelser og andre ting via den samme indstillingsmenu.

bygningskonstruktion Byggesten

Deling: Delte filer og mapper har en entydig placering i Dropbox – hvis du sletter dem, slettes de også for alle dem, du har delt dem med.

4. Synkroniseringsikoner og nem adgang til filer

Dropbox-computerappen opretter mappen Dropbox på din computer, så du hurtigt kan få adgang til filer. Den har også to andre nyttige funktioner: Synkroniseringsikoner viser statussen for filsynkronisering, mens Dropbox-ikonet på computerens proceslinje eller i systemmenuen giver dig en hurtig oversigt over dine fil- og kontoaktiviteter.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Se, hvad ikonerne for filsynkronisering og Dropbox-statussen betyder

afkrydsningsfelt med flueben Find proceslinjen/menulinjen på din computer

lyspære Tip!

Når du kopierer filer til Dropbox fra en anden placering på din computer, bør filen straks dukke op i Dropbox-mappen. Men du bør være opmærksom på, at hele filen måske ikke er uploadet endnu. Hvis du vil vide det med sikkerhed, kan du tjekke ikonerne for synkroniseringsstatussen.

bygningskonstruktion Byggesten

Slettede filer og synkronisering: Hvis du sletter en fil fra Dropbox-mappen på din computer, slettes filen fra hele Dropbox.

5. Gendan slettede eller ældre versioner af filer

Dropbox opbevarer alle dine vigtigste ting, men Dropbox gemmer også øjebliksbilleder af, hvordan din konto så ud tidligere. Slettede filer og tidligere versioner af filer er blot et klik væk.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Gå tilbage til en ældre version af en fil

afkrydsningsfelt med flueben Gendan en slettet fil eller mappe

lyspære Tip!

Dropbox kan kun hjælpe dig med at gendanne en slettet fil eller en tidligere version af en fil, hvis filen blev opbevaret i Dropbox.

bygningskonstruktion Byggesten

Hvis du har en Dropbox Professional- eller Plus-konto, kan du også spole en hel mappe eller konto tilbage til et bestemt tidspunkt. Se alle de måder, du kan gendanne eller finde en manglende fil på.

Næste trin

Tak, fordi du læser med. Hvis du er færdig med den videregående vejledning, kan du gå videre med vores vejledning med gode råd. Du vil finde en masse tidsbesparende tip og måske blive overrasket over nogle af de ting, du også kan bruge Dropbox til.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .