Gode råd til, hvordan du kommer i gang med din Dropbox-konto

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du sætte flueben ved tjeklisterne byggesten og videregående Dropbox-emner. Er du færdig med dem? Så er det tid til nogle gode råd om mere avancerede emner.

1. Opret en filanmodning

Du kan indsamle filer fra alle, også selvom de ikke har en Dropbox-konto.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Opret en filanmodning

lyspære Tip!

Når du har indsamlet filer fra andre, kan du oprette et link til mappen og dele den (også selvom de personer, du deler med, ikke har en Dropbox-konto).

bygningskonstruktion Byggesten

Deling og medlemsplads: Delte mapper bruger lagerplads på kontiene for alle de personer, der har adgang til mappen, mens delte links kun optager lagerplads på filejerens konto (medmindre du downloader et link).

2. Administrer din Dropbox-lagerplads

Uanset om du løber tør for lagerplads på din Dropbox-konto, eller du løber tør for plads på harddisken på din computer, har du nogle muligheder.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Skaf mere lagerplads til din konto

afkrydsningsfelt med flueben Opgrader til Dropbox Plus eller Professional, og få mere lagerplads

afkrydsningsfelt med flueben Spar plads på computerens harddisk med selektiv synkronisering

lyspære Tip!

Hvis du har en Dropbox Business-, Professional- eller Business-konto, kan du også bruge Smart synkronisering til at spare plads på computerens harddisk. Med Smart synkronisering kan du se alle filerne i din Dropbox-konto i Dropbox-mappen på din computer, men spare plads på harddisken.

bygningskonstruktion Byggesten

Kontolagerplads: Din Dropbox-kontos kapacitet (f.eks. 2 GB eller 2 TB) afhænger af, hvilken slags plan du bruger. Vi bruger ord som “lagerplads”, “plads” og “kvote” til at beskrive kapaciteten, men alle ordene betyder det samme.

3. Upload skærmbilleder

Hvis du bruger Dropbox-computerappen, kan du indstille den, så skærmbilleder automatisk uploades til Dropbox. Du får også et link til skærmbillederne, så du nemt kan dele dem med andre.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Indstil automatisk upload af skærmbilleder til Dropbox

lyspære Tip!

Delte links til et skærmbillede fungerer godt i Dropbox Paper. Du indsætter bare linket, hvorefter billedet bør blive vist.

bygningskonstruktion Byggesten

Computerapp og lagerpladskvote: Filer i mappen Dropbox på din computer bruger stadig plads på din computers harddisk.

4. Administrer din kontoafregning

Hvis du har en betalt Dropbox-konto, kan du nemt opdatere afregningsoplysningerne, få fakturaer eller slå en opkrævning op.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Skift betalingsmetode, eller rediger afregningsoplysningerne (f.eks. adressen), eller skift til månedlig eller årlig afregningsperiode

afkrydsningsfelt med flueben Find fakturaer og kvitteringer

afkrydsningsfelt med flueben Slå en opkrævning på dit kreditkort op

lyspære Tip!

Hvis du har købt dit abonnement på din mobil, kan du foretage Dropbox-kontoændringer direkte via den pågældende appbutik.

bygningskonstruktion Byggesten

Computerappen og filsynkronisering: Hvis du ændrer en fil i Dropbox-mappen på din computer, synkroniseres ændringen til Dropbox. Hvis du vil ændre ting på din computer, uden at ændringerne synkroniseres, skal du først afbryde forbindelsen mellem computeren og Dropbox.

5. Scan og upload trykte dokumenter

Du kan bruge din telefons kamera til at scanne dokumenter direkte til din Dropbox-konto.

Få tingene til at ske!

afkrydsningsfelt med flueben Scan et dokument

lyspære Tip!

Du kan scanne op til 10 sider af et dokument og gemme dem som en enkelt .pdf-fil. Det er smart, når du vil holde styr på kvitteringer og udgifter og omdanne håndskrevne noter fra brainstormingsessioner til elektroniske filer.

bygningskonstruktion Byggesten

Eksisterende billeder: Du kan også konvertere eksisterende billedfiler til scannede filer direkte fra fanen Start eller fanen Filer i Dropbox-appen.

Næste trin

Tak, fordi du har læst om byggesten, avancerede emner og vejledningen med gode råd. Du er klar til at bruge Dropbox og slippe din egen kreative energi løs. Hvis du får brug for en genopfriskning, kan du når som helst vende tilbage til vores vejledninger.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .