Ofte stillede spørgsmål fra teamadministratorer

Denne artikel omhandler ofte stillede spørgsmål fra Dropbox Business-teamadministratorer. Hvis du har et spørgsmål, du ikke finder svar på her, kan du tilmelde dig et gratis Dropbox-kursus på nettet med en rigtig instruktør

Hvis du er et teammedlem eller har en Basic-, Professional- eller Plus-konto, kan du se vores Ofte stillede spørgsmål om private konti

Hvad er forskellen mellem en teammappe og en delt mappe?

En delt mappe er en mappe, der kan oprettes af alle for at dele filer.

En teammappe kan kun oprettes af en Dropbox Business-teamadministrator, som også kan oprette undermapper i teammappen og vælge, hvilke medlemmer der har adgang til de enkelte mapper.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om teammapper

Hvis jeg allerede har en almindelig mappe, kan jeg så ændre den til en teammappe?

Nej. Det er kun Dropbox Business-teamadministratorer, der kan oprette en teammappe.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om teammapper

Hvordan fungerer fjernsletning, når medlemmer suspenderes eller slettes fra Dropbox?

Suspenderede teammedlemmer mister med det samme adgangen til deres Dropbox Business-konto og alle filer, mapper og Paper-dokumenter. Når en teamadministrator suspenderer et medlem, har administratoren muligheden for at slette det pågældende medlems filer fra alle de enheder, de har forbundet med Dropbox.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om suspendering eller sletning af medlemmer fra Dropbox

Når jeg har inviteret medlemmer til min gruppe, hvordan kan jeg så ændre deres adgang, så de kun kan læse indhold?

Du kan begrænse et gruppemedlems adgang ved at fjerne vedkommende fra gruppen og derefter invitere personen til den delte mappe igen som et individuelt medlem, der kun "kan se". Du kan også invitere de enkelte medlemmer hver for sig og angive individuelle visnings- eller redigeringstilladelser ifm. invitationen.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om Dropbox-grupper

Kan en teamadministrator slette en anden teamadministrator eller ændre vedkommendes rolle?

Det afhænger af, hvilket team du er medlem af. Administratorer for et Advanced eller Enterprise Dropbox Business-team kan have globale tilladelser, som giver dem mulighed for at slette en anden teamadministrator eller ændre vedkommendes rolle, eller de kan have et mere begrænset sæt tilladelser.

Alle administratorer for et Standard-team har samme tilladelser og kan slette en anden administrator eller ændre administratorens rolle.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om tilladelser for teamadministratorer

Hvorfor vises muligheden for at gendanne et teammedlem ikke for en teamadministrator?

Der kan være forskellige årsager til, at en teamadministrator ikke får vist muligheden for at gendanne et teammedlem:

• Medlemmet blev slettet for mere end syv dage siden. Efter syv dage kan en administrator bruge kontooverførsel til at overføre filer til et nyt teammedlems konto
  • En administrator har allerede brugt kontooverførsel til det slettede medlems konto
  • En administrator har valgt at slette medlemmet permanent
  • Medlemmet er blevet gendannet af Dropbox-support
  • Medlemmet er blevet inviteret, men har aldrig tilmeldt sig teamet
  • Medlemmet er blevet slettet af en app, der bruger den første version af Dropbox API

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om gendannelse af teammedlemmer

Kan aktivitetsrapporter automatiseres?

Nej. Aktivitetsrapporter kan ikke automatiseres.

Er det muligt at rydde aktivitetsloggen? Ryddes aktivitetsloggen for et medlem, når han eller hun er blevet slettet?

Nej. Aktivitetsloggen kan ikke ryddes. Et medlems aktivitet bliver i aktivitetsloggen, men det slettede medlems e-mailadresse kan blive fjernet, når kontoen er slettet.

Hvor lang tid tager det at suspendere eller slette et medlem ?

Suspenderinger og sletninger får virkning med det samme.