Produktopdateringer til Dropbox

Få mere at vide om de nyeste funktioner for slutbrugere og administratorer.

Marts 2020

Opdateringer til Zoom-integration

Nu kan du nemt gemme optagelser og afskrifter af dine Zoom-møder direkte i Dropbox fra den nye computerapp. Optagelserne gemmes som MP4-filer, mens afskrifterne gemmes i VTT-format og indekseres, så du kan finde dem ved at søge efter ord, der er sagt under møderne. Desuden kan du nu starte møder direkte fra Dropbox ved hjælp af de effektive Zoom-funktioner. Få mere at vide om Zoom-integration i vores hjælpecenter.

Nyhed i Dropbox-appen: sider for Personer

Dropbox-appen indeholder nu sider for personer, som oprettes automatisk for de teammedlemmer, du arbejder mest sammen med. På disse sider kan du se, hvilke filer du og dine kollegaer i teamet arbejder sammen om, og du kan se, hvad de har opdateret for nylig, så du kan finde dit arbejde frem hurtigere. Få mere at vide om personsider i vores hjælpecenter.

Frigør automatisk plads på din harddisk

Funktionen til automatisk at spare plads på harddisken kan nu bruges af alle Dropbox Business-teams. Teammedlemmer kan nu vælge, at Dropbox skal flytte inaktive filer fra deres computere til skyen – helt automatisk. Filerne vises stadig på computeren, men de optager kun meget lidt plads på harddisken. Når du skal bruge en fil, dobbeltklikker du bare på den for at downloade den. Få mere at vide om, hvordan du automatisk kan spare plads, i vores hjælpecenter.

Låsning af delt fil

Vi har introduceret en ny funktion til låsning af filer i Dropbox Business. Når du låser en fil, kan de personer, som har adgang til den, ikke redigere den på samme tid, som du redigerer den. De kan stadig se filen, skrive kommentarer til den og dele den. Hvis en bruger, der er låst ude, har brug for at få adgang til filen, kan vedkommende klikke på en knap for at sende besked til den oprindelige bruger med en anmodning om at få filen låst op. Administratorer kan også låse filer op fra administratorpanelet. Du kan finde flere oplysninger om låsning af filer i vores hjælpecenter.

Bemærk! De produkter eller funktioner, som er beskrevet ovenfor, er muligvis ikke frigivet endnu. De faktiske funktioner kan derfor afvige fra det, vi har beskrevet her. Vi kan ikke garantere, at disse produkter eller funktioner bliver gjort tilgængelige for dig eller på dit lokale sprog. En beslutning om at købe vores tjenester skal baseres på de funktioner, som aktuelt er inkluderet.

Marts 2020

Tilføjelsesprogrammet Premium-support

Vi hjælper nu teams i alle størrelser med udvidet support, hjælp og en række forskellige tilbud. Vores Premium-support omfatter døgnsupport på telefonen, kurser i nye og eksisterende funktioner, svar inden for en time og løbende opdateringer til forretningskritiske problemer. Premium-support er i øjeblikket kun tilgængeligt på engelsk til Dropbox Business Standard-, Advanced- og Enterprise-konti. Få mere at vide om Premium-support i vores hjælpecenter.

Opdateret dashboard med indsigt

Nu kan alle Dropbox Business-administratorer nemt få adgang til og reagere på, hvad der sker på tværs af deres udrulninger, via dashboardet Indsigt. Det opdaterede dashboard Indsigt samler vigtige brugeraktiviteter som forbrug af lagerplads, data om samarbejde og oplysninger om deling for at gøre det nemmere at administrere teams effektivt. Få mere at vide om dashboardet Indsigt i vores hjælpecenter.

Dropbox Spol tilbage er tilgængeligt for alle teams

Administratorer kan nu gendanne teamindhold til et tidligere tidspunkt ved hjælp af Dropbox Spol tilbage. Med denne funktion kan administratorer nemt rulle teamindhold tilbage til op til 180 dage tidligere. Det gør det nemt at genoprette data, hvis katastrofen indtræffer. Dropbox Spol tilbage er nu tilgængeligt for teams på alle Dropbox Business- og Education-planer. Du kan finde flere oplysninger om Spol tilbage i vores hjælpecenter.

Bemærk! De produkter eller funktioner, som er beskrevet ovenfor, er muligvis ikke frigivet endnu. De faktiske funktioner kan derfor afvige fra det, vi har beskrevet her. Vi kan ikke garantere, at disse produkter eller funktioner bliver gjort tilgængelige for dig eller på dit lokale sprog. En beslutning om at købe vores tjenester skal baseres på de funktioner, som aktuelt er inkluderet.