Nye Dropbox-funktioner og produktopdateringer

Få mere at vide om de nyeste funktioner for slutbrugere og administratorer.

September 2020

Strømlinede arbejdsprocesser for mediebrugere

Vores seneste forbedringer strømliner samarbejde og arbejdsprocesser for mediebrugere, uden at de skal forlade Dropbox:

• Overførsel af store filer – send og spor filer på op til 250 GB (tidligere 100 GB), uden at de optager plads på din Dropbox-konto, og konsolider og strømlin værktøjer til filoverførsel
  • Kommentarer til hvert enkelt billede – angiv kommentarer til de enkelte billeder i videofiler
  • Forhåndsvisning af store filer – stream og få forhåndsvist videofiler på op til 150 GB uden at skulle downloade det oprindelige program

Overfør billeder og videoer fra Facebook til Dropbox

Med vores nye integration med Facebook kan du overføre billeder og videoer direkte til Dropbox. Når filerne er i Dropbox, kan du organisere filerne og styre, hvem der har adgang til delt indhold.

Mere kontrol over og bedre sikkerhed for ekstern deling

Hvis du aktiverer en ny indstilling, kan du godkende eller fjerne domæner, teams og brugere, som dit team kan dele med. Indstillingerne for ekstern deling anvendes på delte filer, mapper og links på internettet, i computerappen og mobilapps. Tidligere relationer for deling påvirkes ikke.

Læs mere om ekstern deling i vores hjælpecenter.

Nye funktioner i Advanced Team & Content Controls

Med de nye funktioner, der er tilføjet i Advanced Team & Content Controls, kan du logge på BetterCloud ved hjælp af dine Dropbox-logonoplysninger og oprette brugerdefinerede regulære udtryk til scanning af filer for brugerdefinerede datatyper ud over de 95 indbyggede datatyper.

Ny integration med læringssystemet Canvas

Studerende og lærere kan nu dele kursusindhold som lektier, slides fra forelæsninger og læseplaner til Canvas direkte fra Dropbox. Brugerne kan også få adgang til deres Dropbox-indhold direkte fra Canvas.

Microsoft Internet Explorer 11 understøttes ikke længere

Fra oktober 2020 understøtter Dropbox ikke længere Internet Explorer 11. Hvis medlemmer på dit team bruger Internet Explorer 11, anbefaler vi, at de opgraderer til den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Apple Safari.

Få mere at vide om vores systemkrav i vores hjælpecenter.

August 2020

Underskriv dokumenter direkte fra Dropbox

Nu får du adgang til HelloSign til elektroniske underskrifter direkte i Dropbox. Du kan nu sende, underskrive og gemme aftaler, der er gemt på din konto, uden at du skal forlade Dropbox.

Nye delingsfunktioner i Professional

Deling i Dropbox Professional er blevet forbedret på to måder. Med branded deling kan du præsentere filer med dit logo, firmanavn og et baggrundsbillede. Og med de nye funktioner til trafik og indsigt kan du følge interaktioner med delte links for at se, hvor mange der har set og downloadet din fil.

Understøttelse af Chrome OS-appen Filer

Chrome OS-brugere kan nu tilføje Dropbox som en tjeneste i appen Filer. Når du tilføjer Dropbox, kan du tilføje, søge efter og få forhåndsvist de filer, der er gemt på din konto, og du kan kopiere dem til andre forbundne tjenester. De kunder, der køber en Chromebook, får 100 GB gratis Dropbox-plads i et år.

Få mere at vide om, hvordan du bruger Dropbox i Chrome OS-appen Filer, i vores hjælpecenter.

Nye funktioner på mobil og i apps

Dropbox-mobilappen indeholder nu værktøjet Dropbox Transfer til overførsel af filer, muligheden for at søge efter billeder efter søgeord og understøttelse af mørk tilstand. Vi har desuden lanceret to nye mobilapps: Dropbox Scan, som du kan bruge til at omdanne fysiske dokumenter til PDF-filer i høj kvalitet, og Dropbox Passwords, som du kan bruge til at gemme adgangskoder og synkronisere dem på tværs af alle dine enheder.

Dropbox Transfer er i øjeblikket tilgængelig for iOS-brugere med en Professional-plan, men andre planer og Android vil snart være tilgængelig. Billedsøgning findes i Professional- og Business-planerne. Mørk tilstand er i øjeblikket tilgængeligt for alle iOS-brugere, og det kommer til Android-brugerne inden for de næste par måneder. Scan er tilgængelig for alle iOS-brugere. Passwords er inkluderet i Plus- og Professional-planerne.

Automatisk genkendelse af tekst i billeder

Automatisk genkendelse af tekst i billeder er nu tilgængeligt for Dropbox Business Standard-teams via programmet for tidlig adgang. Administratorer kan tilpasse indstillingerne for deres teams fra administratorpanelet.

Få mere at vide om automatisk genkendelse af tekst i billeder i vores hjælpecenter.

Søg efter person

Nu kan du søge efter navnet eller e-mailadressen for en samarbejdspartner for at se en liste over alle de filer, du har adgang til, og som den anden person har arbejdet på.

Du kan finde flere oplysninger om søgning i Dropbox i vores hjælpecenter.

Dropbox-adgangskoder

Dropbox Passwords er vores nye værktøj til lagring og synkronisering af adgangskoder, og det findes i Dropbox Plus- og Professional-planerne.

Sikkerhedskopiering af computer

Dropbox Basic-, Plus- og Professional-brugere kan nu sikkerhedskopiere mapper på deres pc eller Mac – herunder Skrivebord, Overførsler og Dokumenter – direkte til Dropbox.

Dropbox Vault

Dropbox Vault er et nyt værktøj til beskyttelse og organisering af følsomme dokumenter i skyen, og det er tilgængeligt for alle brugere af Dropbox Plus.

Find og tilmeld dig et Dropbox Business-team

Nu er det nemmere for Dropbox Basic-brugere at finde og tilmelde sig deres virksomheds Dropbox Business-team. Fra startsiden i Dropbox kan brugere med en e-mailadresse på et virksomhedsdomæne se og anmode om at blive tilmeldt de Business-teams, der er tilgængelige for dem.

Opdateret navigation på dropbox.com

Vi har forenklet navigationslinjen i venstre side på dropbox.com, så du hurtigere kan få adgang til de filer og værktøjer, du skal bruge. Alle filer, Delt, Filanmodninger og Slettede filer vises nu under sektionen Filer, mens Dropbox Paper, HelloSign, Transfer, Showcase og App Center vises under sektionen Værktøjer.

Tilføjelsesprogram til dataoverførsel

Dropbox Business-teams kan nu hurtigt overføre filer og tilknyttede tilladelser fra egne filservere og eksisterende cloudlagerløsninger med vores Cloud FastPath-tilføjelsesprogram til dataoverførsel. Det nye tilføjelsesprogram automatiserer og udfører overførslen og tilbyder rapportering og overvågning før, under og efter overførslen. Kunder med tilføjelsesprogrammet til dataoverførsel kan vælge at købe Cloud FastPath Professional Services for at få adgang til flere tekniske ressourcer og ekspertviden. Tilføjelsesprogrammet til dataoverførsel er tilgængeligt for alle teams med Dropbox Business- og Education-planer.

Understøttelse af flere Slack-arbejdsområder

Nu kan du forbinde din Dropbox-konto med flere Slack-arbejdsområder. Med vores Slack-integration kan du dele fra Dropbox til Slack og gemme fra Slack til Dropbox. Understøttelsen af flere Slack-arbejdsområder omfatter Slack Enterprise Grid.

Du kan finde flere oplysninger om Slack-integration i vores hjælpecenter.

Dropbox Extensions Platform er åben for alle udviklere

Vi har åbnet vores Dropbox Extensions Platform for alle udviklere. Nu kan enhver udvikler bygge udvidelser til deres apps, så Dropbox-brugerne kan udløse arbejdsprocesser fra deres filer.

Læs mere om Dropbox Extensions Platform i Dropbox.Tech-bloggen.

Tidligere præsentationer af nye funktioner

Juni 2020

Synkroniser kø

Dropbox på proceslinjen i Windows og menulinjen i macOS indeholder nu en synkroniseringskø med detaljer om dine filoverførsler. Synkroniseringskøen viser status for hver af de filer, der synkroniseres i øjeblikket, og giver dig mulighed for at prioritere vigtige filer, så de synkroniseres hurtigere.

Du kan finde flere oplysninger om synkroniseringskøen i vores Hjælpecenter.

Mulighed for større uploads i filanmodninger

Filanmodninger, der oprettes af Dropbox Enterprise-kunder, understøtter nu uploads på helt op til 250 GB, hvor den tidligere grænse var 100 GB pr. fil.

Læs om filanmodninger i vores hjælpecenter.

Få adgang til Dropbox-filer i Jira

Du kan hurtigt finde og indsætte Dropbox-filer i din editor med det smarte link i form af en skråstregskommando (/dropbox) i Jira.

Du kan læse mere om det smarte /dropbox-link på Atlassian Community-bloggen.

Gem filer, der er delt i Slack, i Dropbox

Brugere, der har forbundet deres Slack- og Dropbox-konti, kan nu gemme vedhæftede filer, der er delt i Slack, direkte i Dropbox.

Du kan læse mere om brugen af Slack sammen med Dropbox på vores integrationsside.

"Interessante tal" på dashboardet Indsigt

Dashboardet Indsigt er blevet opdateret med en ny sektion med navnet "Interessante tal". Her kan administratorer se brugeraktivitet, som de måske skal gøre noget ved, f.eks. delte links, der oprettes uden en adgangskode eller udløbsdato.

Du kan få flere oplysninger om dashboardet Indsigt i vores hjælpecenter.

Forenklet accept af brugerlicenser

Når nye brugere nu bliver inviteret til et Dropbox Business-team, tilføjes de automatisk. Brugerne skal ikke at acceptere e-mailinvitationer manuelt, men de skal stadig acceptere vores servicebetingelser, inden de logger på første gang.

Funktionen anvendes til brugere, der fremover inviteres til teams med Dropbox Business Advanced, Education eller Enterprise, som har bekræftede domæner og obligatorisk enkeltlogon.

Læs mere om invitation af brugere til et Dropbox Business-team i vores hjælpecenter.

Link med teaminvitation

Administratorer for Dropbox Business-teams kan nu invitere nye medlemmer uden at kende deres e-mailadresse ved at sende et link. Linket kan deles i Slack og giver administratorer mulighed for at tilføje et stort antal nye teammedlemmer med mulighed for at spore linket. Derudover kan linket med teaminvitationen deles med dine teammedlemmer, så de kan invitere nye brugere.

Du kan finde flere oplysninger om links med teaminvitationer i vores hjælpecenter.

Maj 2020

Opdateringer til medieintegrationer

Med disse nye og opdaterede integrationer kan du arbejde med dit Dropbox-indhold direkte i de værktøjer, du bruger hver dag:

• Få hurtigere filoverførsler med FileCatalyst
  • Samarbejd om Adobe Creative Cloud-indhold med CI HUB
  • Brug det AI-baserede Curio-program fra GrayMeta til at låse op for indhold, og brug Iris til kvalitetskontrol og samarbejde
  • Gør feedback enklere med Wipster
  • Brug automatisk transskription i Adobe Premiere Pro med ascribe.ai fra axel ai
  • Tilføj Dropbox-indhold i indlæg på sociale medier med Sprout Social
  • Administrer mediefiler på sættet og i efterproduktionen med Lesspain Softwares Kyno

Få mere at vide om medieintegrationerne i vores blog.

To nye funktioner i Trello-integrationen

En dybere integration med Trello gør det muligt at holde sig opdateret om projekter via Dropbox og se konteksten til dit indhold. Nu kan du se opdateringer til Trello-projekter i dit Dropbox-aktivitetsfeed. Du kan også se forhåndsvisninger af Dropbox-filer i kommentarer på Trello-kort.

Få mere at vide om, hvordan du bruger Trello med Dropbox.

Virtuelle kurser i WFH-værktøjer

Med vores gratis livekurser kan du nemt arbejde hjemmefra. Se, hvordan du kan bruge Dropbox' computerapp og mobilapps til at administrere dine filer og samarbejde, selvom du og dine kolleger er langt fra hinanden. Med trinvise instruktioner og mulighed for at stille spørgsmål og få svar kan du få den hjælp og undervisning, du har brug for.

Få mere at vide, og tilmeld dig gratis virtuelle kurser.

Dropbox-rapport om samarbejde

Dropbox har sammen med forskningshuset Vanson Bourne skabt den første globale rapport om samarbejde. Du kan downloade rapporten for at:

• Se, hvordan organisationer samarbejder i USA, Australien, Frankrig, Tyskland og Storbritannien
  • Se, hvilke udfordringer de står med, og hvilke forbedringer de har brug for for at styrke deres virksomheder

Download rapporten Dropbox State of Collaboration for at få mere at vide.

Marts 2020

Opdateringer til Zoom-integration

Nu kan du nemt gemme optagelser og afskrifter af dine Zoom-møder direkte i Dropbox fra den nye computerapp. Optagelserne gemmes som MP4-filer, mens afskrifterne gemmes i VTT-format og indekseres, så du kan finde dem ved at søge efter ord, der er sagt under møderne. Desuden kan du nu starte møder direkte fra Dropbox ved hjælp af de effektive Zoom-funktioner.

Få mere at vide om Zoom-integrationen i vores hjælpecenter.

Frigør automatisk plads på din harddisk

Funktionen til automatisk at spare plads på harddisken kan nu bruges af alle Dropbox Business-teams. Teammedlemmer kan nu vælge, at Dropbox skal flytte inaktive filer fra deres computere til skyen – helt automatisk. Filerne vises stadig på computeren, men de optager kun meget lidt plads på harddisken. Når du skal bruge en fil, dobbeltklikker du bare på den for at downloade den.

Få mere at vide om, hvordan du automatisk kan spare plads, i vores hjælpecenter.

Nyhed i Dropbox-appen: siden Personer

Dropbox-appen indeholder nu sider for personer, som oprettes automatisk for de teammedlemmer, du arbejder mest sammen med. På disse sider kan du se, hvilke filer du og dine kollegaer i teamet arbejder sammen om, og du kan se, hvad de har opdateret for nylig, så du kan finde dit arbejde frem hurtigere.

Få mere at vide om siden Personer i vores hjælpecenter.

Låsning af delt fil

Vi har introduceret en ny funktion til låsning af filer i Dropbox Business. Når du låser en fil, kan de personer, som har adgang til den, ikke redigere den på samme tid, som du redigerer den. De kan stadig se filen, skrive kommentarer til den og dele den. Hvis en bruger, der er låst ude, har brug for at få adgang til filen, kan vedkommende klikke på en knap for at sende besked til den oprindelige bruger med en anmodning om at få filen låst op. Administratorer kan også låse filer op fra administratorpanelet.

Du kan finde flere oplysninger om låsning af filer i vores hjælpecenter.

Dashboardet Indsigt

Nu kan alle Dropbox Business-administratorer nemt få adgang til og reagere på, hvad der sker på tværs af deres udrulninger, via dashboardet Indsigt. Det opdaterede dashboard Indsigt samler vigtige brugeraktiviteter som forbrug af lagerplads, data om samarbejde og oplysninger om deling for at gøre det nemmere at administrere teams effektivt.

Få mere at vide om dashboardet Indsigt i vores hjælpecenter.

Tilføjelsesprogrammet Premium-support

Vi hjælper nu teams i alle størrelser med udvidet support, hjælp og en række forskellige tilbud. Vores Premium-support omfatter døgnsupport på telefonen, kurser i nye og eksisterende funktioner, svar inden for en time og løbende opdateringer til forretningskritiske problemer. Premium-support er i øjeblikket kun tilgængeligt på engelsk til Dropbox Business Standard-, Advanced- og Enterprise-konti.

Få mere at vide om Premium-support i vores hjælpecenter.

Dropbox Spol tilbage er tilgængeligt for alle teams

Administratorer kan nu gendanne teamindhold til et tidligere tidspunkt ved hjælp af Dropbox Spol tilbage. Med denne funktion kan administratorer nemt rulle teamindhold tilbage til op til 180 dage tidligere. Det gør det nemt at genoprette data, hvis katastrofen indtræffer. Dropbox Spol tilbage er nu tilgængeligt for teams på alle Dropbox Business- og Education-planer.

Du kan få mere at vide om Spol tilbage i vores hjælpecenter.

Mappehistorik

Nu kan du se alle de handlinger, der er udført i en mappe eller dens undermapper, i en mappehistorik. I det nye panel kan du se alle de gange, hvor nogen flytter, redigerer, omdøber, tilføjer eller sletter en fil fra mappen. Mappehistorikken gælder for 180 dage for de fleste brugere. Konti med udvidet versionshistorik kan se en mappehistorik for op til 10 år.

Få mere at vide om mappehistorikken i vores hjælpecenter.

Fremhævede søgninger

Søgeresultaterne i Dropbox viser nu en bid tekst fra hver fil, så du lettere kan finde det relevante indhold. Fremhævede søgninger findes i følgende planer: Plus, Professional og Business.

Få mere at vide om søgning i filer i vores hjælpecenter.

Tilføjelsesprogram til dataforvaltning

Med vores nye tilføjelsesprogram til dataforvaltning kan it-administratorer nu give deres Dropbox Business-teams adgang til udvidet versionshistorik og juridiske fastfrysninger. Med udvidet versionshistorik kan teams gendanne redigerede eller slettede filer i op til 10 år, og det garanteres, at alle versioner af indhold, som ikke er slettet, vil være tilgængeligt for revision og overholdelse af regler i 10 år. Juridiske fastfrysninger giver administratorer mulighed for at se og eksportere alt indhold, som er oprettet eller ændret af medlemmer. De medlemmer, som er berørt af en juridisk fastfrysning, kan stadig oprette, redigere og slette filer, men de bliver ikke gjort opmærksom på fastfrysningen.

Du kan få flere oplysninger om juridisk fastfrysning og udvidet versionshistorik i vores hjælpecenter.

E-mails om kontoopsamling

Administratorer for Business-team på Enterprise-planer kan indstille e-mailmeddelelser, der skal opsamle individuelle Dropbox-brugere i virksomheden, så de bliver medlem af teamkontoen. Disse e-mails giver opsamlede brugere valget mellem at tilmelde sig virksomhedskontoen eller at ændre e-mailadressen til deres eksisterende Dropbox-konto til en privat e-mailadresse. Administratorer kan tilføje deres egen besked, sende et ubegrænset antal e-mails og se, hvornår e-mailen senest blev sendt.

Få mere at vide om e-mails om kontoopsamling i vores hjælpecenter.

Lås indstillinger i virksomhedspanelet

De Enterprise-administratorer, som styrer flere Dropbox Business-implementeringer, kan nu låse forretningskritiske indstillinger i hele organisationen for at forhindre, at teamadministratorer ændrer indstillingerne individuelt. Der vises nu et ikon med en lås ud for hver indstilling, så Enterprise-administratorer kan forhindre, at teamadministratorer ændrer indstillingerne for deres teams.

Få mere at vide om låsning af indstillinger i virksomhedspanelet i vores hjælpecenter.

Bemærk! De produkter eller funktioner, der beskrives herover, er muligvis ikke frigivet endnu, så tidspunkter og den nøjagtige funktionalitet kan adskille sig fra det, der beskrives her. Vi kan ikke garantere, at disse produkter eller funktioner vil blive tilgængelige for dig eller på dit sprog. Beslutningen om at købe vores tjenester bør træffes ud fra de funktioner, der er tilgængelige i øjeblikket.

lyspære Fortæl os om dine idéer!

Har du en idé til en ny funktion i Dropbox? Fortæl os om den!

September 2020

Overfør billeder og videoer fra Facebook til Dropbox

Med vores nye integration med Facebook kan du overføre billeder og videoer direkte til Dropbox. Når filerne er i Dropbox, kan du organisere filerne og styre, hvem der har adgang til delt indhold.

Strømlinede arbejdsprocesser for mediebrugere

Vores seneste forbedringer strømliner samarbejde og arbejdsprocesser for mediebrugere, uden at de skal forlade Dropbox:

• Overførsel af store filer – send og spor filer på op til 250 GB (tidligere 100 GB), uden at de optager plads på din Dropbox-konto, og angiv adgangskoder og udløbsdatoer
  • Kommentarer til hvert enkelt billede – angiv kommentarer til de enkelte billeder i videofiler
  • Forhåndsvisning af store filer – stream og få forhåndsvist videofiler på op til 150 GB uden at skulle downloade det oprindelige program

August 2020

Underskriv dokumenter direkte fra Dropbox

Nu får du adgang til HelloSign til elektroniske underskrifter direkte i Dropbox. Du kan nu sende, underskrive og gemme aftaler, der er gemt på din konto, uden at du skal forlade Dropbox.

Nye delingsfunktioner i Professional

Deling i Dropbox Professional er blevet forbedret på to måder. Med branded deling kan du præsentere filer med dit logo, firmanavn og et baggrundsbillede. Og med de nye funktioner til trafik og indsigt kan du følge interaktioner med delte links for at se, hvor mange der har set og downloadet din fil.

Understøttelse af Chrome OS-appen Filer

Chrome OS-brugere kan nu tilføje Dropbox som en tjeneste i appen Filer. Når du tilføjer Dropbox, kan du tilføje, søge efter og få forhåndsvist de filer, der er gemt på din konto, og du kan kopiere dem til andre forbundne tjenester. Kunder, der køber en Chromebook, får 100 GB gratis Dropbox-plads i et år.

Få mere at vide om, hvordan du bruger Dropbox i Chrome OS-appen Filer, i vores hjælpecenter.

Nye funktioner på mobil og i apps

Dropbox-mobilappen indeholder nu værktøjet Dropbox Transfer til overførsel af filer, muligheden for at søge efter billeder efter søgeord og understøttelse af mørk tilstand. Vi har desuden lanceret to nye mobilapps: Dropbox Scan, som du kan bruge til at omdanne fysiske dokumenter til PDF-filer i høj kvalitet, og Dropbox Passwords, som du kan bruge til at gemme adgangskoder og synkronisere dem på tværs af alle dine enheder.

Dropbox Transfer er i øjeblikket tilgængelig for iOS-brugere med en Professional-plan, men andre planer og Android vil snart være tilgængelig. Billedsøgning findes i Professional- og Business-planerne. Mørk tilstand er i øjeblikket tilgængeligt for alle iOS-brugere, og det kommer til Android-brugerne inden for de næste par måneder. Scan er tilgængelig for alle iOS-brugere. Passwords er inkluderet i Plus- og Professional-planerne.

Automatisk genkendelse af tekst i billeder

Automatisk genkendelse af tekst i billeder er nu tilgængeligt for Dropbox Business Standard-teams via programmet for tidlig adgang. Administratorer kan tilpasse indstillingerne for deres teams fra administratorpanelet.

Få mere at vide om automatisk genkendelse af tekst i billeder i vores hjælpecenter.

Søg efter person

Nu kan du søge efter navnet eller e-mailadressen for en samarbejdspartner for at se en liste over alle de filer, du har adgang til, og som den anden person har arbejdet på.

Du kan finde flere oplysninger om søgning i Dropbox i vores hjælpecenter.

Dropbox-adgangskoder

Dropbox Passwords er vores nye værktøj til lagring og synkronisering af adgangskoder, og det findes i Dropbox Plus- og Professional-planerne.

Sikkerhedskopiering af computer

Dropbox Basic-, Plus- og Professional-brugere kan nu sikkerhedskopiere mapper på deres pc eller Mac – herunder Skrivebord, Overførsler og Dokumenter – direkte til Dropbox.

Dropbox Vault

Dropbox Vault er et nyt værktøj til beskyttelse og organisering af følsomme dokumenter i skyen, og det er tilgængeligt for alle brugere af Dropbox Plus.

Find og tilmeld dig et Dropbox Business-team

Nu er det nemmere for Dropbox Basic-brugere at finde og tilmelde sig deres virksomheds Dropbox Business-team. Fra startsiden i Dropbox kan brugere med en e-mailadresse på et virksomhedsdomæne se og anmode om at blive tilmeldt de Business-teams, der er tilgængelige for dem.

Opdateret navigation på dropbox.com

Vi har forenklet navigationslinjen i venstre side på dropbox.com, så du hurtigere kan få adgang til de filer og værktøjer, du skal bruge. Alle filer, Delt, Filanmodninger og Slettede filer vises nu under sektionen Filer, mens Dropbox Paper, HelloSign, Transfer, Showcase og App Center vises under sektionen Værktøjer.

Tidligere præsentationer af funktioner til slutbrugere

Juni 2020

Mulighed for større uploads i filanmodninger

Filanmodninger, der oprettes af Dropbox Enterprise-kunder, understøtter nu uploads på helt op til 250 GB, hvor den tidligere grænse var 100 GB pr. fil.

Læs om filanmodninger i vores hjælpecenter.

Synkroniser kø

Dropbox på proceslinjen i Windows og menulinjen i macOS indeholder nu en synkroniseringskø med detaljer om dine filoverførsler. Synkroniseringskøen viser status for hver af de filer, der synkroniseres i øjeblikket, og giver dig mulighed for at prioritere vigtige filer, så de synkroniseres hurtigere.

Du kan finde flere oplysninger om synkroniseringskøen i vores Hjælpecenter.

Gem filer, der er delt i Slack, i Dropbox

Brugere, der har forbundet deres Slack- og Dropbox-konti, kan nu gemme vedhæftede filer, der er delt i Slack, direkte i Dropbox.

Du kan læse mere om brugen af Slack sammen med Dropbox på vores integrationsside.

Maj 2020

Opdateringer til medieintegrationer

Med disse nye og opdaterede integrationer kan du arbejde med dit Dropbox-indhold direkte i de værktøjer, du bruger hver dag:

• Få hurtigere filoverførsler med FileCatalyst
  • Samarbejd om Adobe Creative Cloud-indhold med CI HUB
  • Brug det AI-baserede Curio-program fra GrayMeta til at låse op for indhold, og brug Iris til kvalitetskontrol og samarbejde
  • Gør feedback enklere med Wipster
  • Brug automatisk transskription i Adobe Premiere Pro med ascribe.ai fra axel ai
  • Tilføj Dropbox-indhold i indlæg på sociale medier med Sprout Social
  • Administrer mediefiler på sættet og i efterproduktionen med Lesspain Softwares Kyno

Få mere at vide om medieintegrationerne i vores blog.

To nye funktioner i Trello-integrationen

En dybere integration med Trello gør det muligt at holde sig opdateret om projekter via Dropbox og se konteksten til dit indhold. Nu kan du se opdateringer til Trello-projekter i dit Dropbox-aktivitetsfeed. Du kan også se forhåndsvisninger af Dropbox-filer i kommentarer på Trello-kort.

Få mere at vide om, hvordan du bruger Trello med Dropbox.

Virtuelle kurser i WFH-værktøjer

Med vores gratis livekurser kan du nemt arbejde hjemmefra. Se, hvordan du kan bruge Dropbox' computerapp og mobilapps til at administrere dine filer og samarbejde, selvom du og dine kolleger er langt fra hinanden. Med trinvise instruktioner og mulighed for at stille spørgsmål og få svar kan du få den hjælp og undervisning, du har brug for.

Få mere at vide, og tilmeld dig gratis virtuelle kurser.

Dropbox-rapport om samarbejde

Dropbox har sammen med forskningshuset Vanson Bourne skabt den første globale rapport om samarbejde. Du kan downloade rapporten for at:

• Se, hvordan organisationer samarbejder i USA, Australien, Frankrig, Tyskland og Storbritannien
  • Se, hvilke udfordringer de står med, og hvilke forbedringer de har brug for for at styrke deres virksomheder

Download rapporten Dropbox State of Collaboration for at få mere at vide.

Marts 2020

Opdateringer til Zoom-integration

Nu kan du nemt gemme optagelser og afskrifter af dine Zoom-møder direkte i Dropbox fra den nye computerapp. Optagelserne gemmes som MP4-filer, mens afskrifterne gemmes i VTT-format og indekseres, så du kan finde dem ved at søge efter ord, der er sagt under møderne. Desuden kan du nu starte møder direkte fra Dropbox ved hjælp af de effektive Zoom-funktioner.

Få mere at vide om Zoom-integrationen i vores hjælpecenter.

Frigør automatisk plads på din harddisk

Funktionen til automatisk at spare plads på harddisken kan nu bruges af alle Dropbox Business-teams. Teammedlemmer kan nu vælge, at Dropbox skal flytte inaktive filer fra deres computere til skyen – helt automatisk. Filerne vises stadig på computeren, men de optager kun meget lidt plads på harddisken. Når du skal bruge en fil, dobbeltklikker du bare på den for at downloade den.

Få mere at vide om, hvordan du automatisk kan spare plads, i vores hjælpecenter.

Nyhed i Dropbox-appen: siden Personer

Dropbox-appen indeholder nu sider for personer, som oprettes automatisk for de teammedlemmer, du arbejder mest sammen med. På disse sider kan du se, hvilke filer du og dine kollegaer i teamet arbejder sammen om, og du kan se, hvad de har opdateret for nylig, så du kan finde dit arbejde frem hurtigere.

Få mere at vide om siden Personer i vores hjælpecenter.

Låsning af delt fil

Vi har introduceret en ny funktion til låsning af filer i Dropbox Business. Når du låser en fil, kan de personer, som har adgang til den, ikke redigere den på samme tid, som du redigerer den. De kan stadig se filen, skrive kommentarer til den og dele den. Hvis en bruger, der er låst ude, har brug for at få adgang til filen, kan vedkommende klikke på en knap for at sende besked til den oprindelige bruger med en anmodning om at få filen låst op. Administratorer kan også låse filer op fra administratorpanelet.

Du kan finde flere oplysninger om låsning af filer i vores hjælpecenter.

Mappehistorik

Nu kan du se alle de handlinger, der er udført i en mappe eller dens undermapper, i en mappehistorik. I det nye panel kan du se alle de gange, hvor nogen flytter, redigerer, omdøber, tilføjer eller sletter en fil fra mappen. Mappehistorikken gælder for 180 dage for de fleste brugere. Konti med udvidet versionshistorik kan se en mappehistorik for op til 10 år.

Få mere at vide om mappehistorikken i vores hjælpecenter.

Fremhævede søgninger

Søgeresultaterne i Dropbox viser nu en bid tekst fra hver fil, så du lettere kan finde det relevante indhold. Fremhævede søgninger findes i følgende planer: Plus, Professional og Business.

Få mere at vide om søgning i filer i vores hjælpecenter.

Bemærk! De produkter eller funktioner, der beskrives herover, er muligvis ikke frigivet endnu, så tidspunkter og den nøjagtige funktionalitet kan adskille sig fra det, der beskrives her. Vi kan ikke garantere, at disse produkter eller funktioner vil blive tilgængelige for dig eller på dit sprog. Beslutningen om at købe vores tjenester bør træffes ud fra de funktioner, der er tilgængelige i øjeblikket.

lyspære Fortæl os om dine idéer!

Har du en idé til en ny funktion i Dropbox? Fortæl os om den!

September 2020

Strømlinede arbejdsprocesser for mediebrugere

Vores seneste forbedringer strømliner samarbejde og arbejdsprocesser for mediebrugere, uden at de skal forlade Dropbox:

• Overførsel af store filer – send og spor filer på op til 250 GB (tidligere 100 GB), uden at de optager plads på din Dropbox-konto, og konsolider og strømlin værktøjer til filoverførsel
  • Kommentarer til hvert enkelt billede – angiv kommentarer til de enkelte billeder i videofiler
  • Forhåndsvisning af store filer – stream og få forhåndsvist videofiler på op til 150 GB uden at skulle downloade det oprindelige program

Mere kontrol over og bedre sikkerhed for ekstern deling

Hvis du aktiverer en ny indstilling, kan du godkende eller fjerne domæner, teams og brugere, som dit team kan dele med. Indstillingerne for ekstern deling anvendes på delte filer, mapper og links på internettet, i computerappen og mobilapps. Tidligere relationer for deling påvirkes ikke.

Læs mere om ekstern deling i vores hjælpecenter.

Nye funktioner i Advanced Team & Content Controls

Med de nye funktioner, der er tilføjet i Advanced Team & Content Controls, kan du logge på BetterCloud ved hjælp af dine Dropbox-logonoplysninger og oprette brugerdefinerede regulære udtryk til scanning af filer for brugerdefinerede datatyper ud over de 95 indbyggede datatyper.

Ny integration med læringssystemet Canvas

Studerende og lærere kan nu dele kursusindhold som lektier, slides fra forelæsninger og læseplaner til Canvas direkte fra Dropbox. Brugerne kan også få adgang til deres Dropbox-indhold direkte fra Canvas.

Microsoft Internet Explorer 11 understøttes ikke længere

Fra oktober 2020 understøtter Dropbox ikke længere Internet Explorer 11. Hvis medlemmer på dit team bruger Internet Explorer 11, anbefaler vi, at de opgraderer til den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Apple Safari.

Få mere at vide om vores systemkrav i vores hjælpecenter.

August 2020

Tilføjelsesprogram til dataoverførsel

Dropbox Business-teams kan nu hurtigt overføre filer og tilknyttede tilladelser fra egne filservere og eksisterende cloudlagerløsninger med vores Cloud FastPath-tilføjelsesprogram til dataoverførsel. Det nye tilføjelsesprogram automatiserer og udfører overførslen og tilbyder rapportering og overvågning før, under og efter overførslen. Kunder med tilføjelsesprogrammet til dataoverførsel kan vælge at købe Cloud FastPath Professional Services for at få adgang til flere tekniske ressourcer og ekspertviden. Tilføjelsesprogrammet til dataoverførsel er tilgængeligt for alle teams med Dropbox Business- og Education-planer.

Understøttelse af flere Slack-arbejdsområder

Nu kan du forbinde din Dropbox-konto med flere Slack-arbejdsområder. Med vores Slack-integration kan du dele fra Dropbox til Slack og gemme fra Slack til Dropbox. Understøttelsen af flere Slack-arbejdsområder omfatter Slack Enterprise Grid.

Du kan finde flere oplysninger om Slack-integration i vores hjælpecenter.

Dropbox Extensions Platform er åben for alle udviklere

Vi har åbnet vores Dropbox Extensions Platform for alle udviklere. Nu kan enhver udvikler bygge udvidelser til deres apps, så Dropbox-brugerne kan udløse arbejdsprocesser fra deres filer.

Læs mere om Dropbox Extensions Platform i Dropbox.Tech-bloggen.

Tidligere præsentationer af funktioner til administratorer

Juni 2020

"Interessante tal" på dashboardet Indsigt

Dashboardet Indsigt er blevet opdateret med en ny sektion med navnet "Interessante tal". Her kan administratorer se brugeraktivitet, som de måske skal gøre noget ved, f.eks. delte links, der oprettes uden en adgangskode eller udløbsdato.

Du kan læse mere om dashboardet Indsigt i vores hjælpecenter.

Link med teaminvitation

Administratorer for Dropbox Business-teams kan nu invitere nye medlemmer uden at kende deres e-mailadresse ved at sende et link. Linket kan deles i Slack og giver administratorer mulighed for at tilføje et stort antal nye teammedlemmer med mulighed for at spore linket. Derudover kan linket med teaminvitationen deles med dine teammedlemmer, så de kan invitere nye brugere.

Du kan finde flere oplysninger om links med teaminvitationer i vores hjælpecenter.

Forenklet accept af brugerlicenser

Når nye brugere nu bliver inviteret til et Dropbox Business-team, tilføjes de automatisk. Brugerne skal ikke at acceptere e-mailinvitationer manuelt, men de skal stadig acceptere vores servicebetingelser, inden de logger på første gang.

Funktionen anvendes til brugere, der fremover inviteres til teams med Dropbox Business Advanced, Education eller Enterprise, som har bekræftede domæner og obligatorisk enkeltlogon.

Læs mere om invitation af brugere til et Dropbox Business-team i vores hjælpecenter.

Få adgang til Dropbox-filer i Jira

Du kan hurtigt finde og indsætte Dropbox-filer i din editor med det smarte link i form af en skråstregskommando (/dropbox) i Jira.

Du kan læse mere om det smarte /dropbox-link på Atlassian Community-bloggen.

Marts 2020

Dashboardet Indsigt

Nu kan alle Dropbox Business-administratorer nemt få adgang til og reagere på, hvad der sker på tværs af deres udrulninger, via dashboardet Indsigt. Det opdaterede dashboard Indsigt samler vigtige brugeraktiviteter som forbrug af lagerplads, data om samarbejde og oplysninger om deling for at gøre det nemmere at administrere teams effektivt.

Få mere at vide om dashboardet Indsigt i vores hjælpecenter.

Tilføjelsesprogrammet Premium-support

Vi hjælper nu teams i alle størrelser med udvidet support, hjælp og en række forskellige tilbud. Vores Premium-support omfatter døgnsupport på telefonen, kurser i nye og eksisterende funktioner, svar inden for en time og løbende opdateringer til forretningskritiske problemer. Premium-support er i øjeblikket kun tilgængeligt på engelsk til Dropbox Business Standard-, Advanced- og Enterprise-konti.

Få mere at vide om Premium-support i vores hjælpecenter.

Dropbox Spol tilbage er tilgængeligt for alle teams

Administratorer kan nu gendanne teamindhold til et tidligere tidspunkt ved hjælp af Dropbox Spol tilbage. Med denne funktion kan administratorer nemt rulle teamindhold tilbage til op til 180 dage tidligere. Det gør det nemt at genoprette data, hvis katastrofen indtræffer. Dropbox Spol tilbage er nu tilgængeligt for teams på alle Dropbox Business- og Education-planer.

Du kan få mere at vide om Spol tilbage i vores hjælpecenter.

Tilføjelsesprogram til dataforvaltning

Med vores nye tilføjelsesprogram til dataforvaltning kan it-administratorer nu give deres Dropbox Business-teams adgang til udvidet versionshistorik og juridiske fastfrysninger. Med udvidet versionshistorik kan teams gendanne redigerede eller slettede filer i op til 10 år, og det garanteres, at alle versioner af indhold, som ikke er slettet, vil være tilgængeligt for revision og overholdelse af regler i 10 år. Juridiske fastfrysninger giver administratorer mulighed for at se og eksportere alt indhold, som er oprettet eller ændret af medlemmer. De medlemmer, som er berørt af en juridisk fastfrysning, kan stadig oprette, redigere og slette filer, men de bliver ikke gjort opmærksom på fastfrysningen.

Du kan få flere oplysninger om juridisk fastfrysning og udvidet versionshistorik i vores hjælpecenter.

E-mails om kontoopsamling

Administratorer for Business-team på Enterprise-planer kan indstille e-mailmeddelelser, der skal opsamle individuelle Dropbox-brugere i virksomheden, så de bliver medlem af teamkontoen. Disse e-mails giver opsamlede brugere valget mellem at tilmelde sig virksomhedskontoen eller at ændre e-mailadressen til deres eksisterende Dropbox-konto til en privat e-mailadresse. Administratorer kan tilføje deres egen besked, sende et ubegrænset antal e-mails og se, hvornår e-mailen senest blev sendt.

Få mere at vide om e-mails om kontoopsamling i vores hjælpecenter.

Lås indstillinger i virksomhedspanelet

De Enterprise-administratorer, som styrer flere Dropbox Business-implementeringer, kan nu låse forretningskritiske indstillinger i hele organisationen for at forhindre, at teamadministratorer ændrer indstillingerne individuelt. Der vises nu et ikon med en lås ud for hver indstilling, så Enterprise-administratorer kan forhindre, at teamadministratorer ændrer indstillingerne for deres teams.

Få mere at vide om låsning af indstillinger i virksomhedspanelet i vores hjælpecenter.

Bemærk! De produkter eller funktioner, der beskrives herover, er muligvis ikke frigivet endnu, så tidspunkter og den nøjagtige funktionalitet kan adskille sig fra det, der beskrives her. Vi kan ikke garantere, at disse produkter eller funktioner vil blive tilgængelige for dig eller på dit sprog. Beslutningen om at købe vores tjenester bør træffes ud fra de funktioner, der er tilgængelige i øjeblikket.

lyspære Mød andre administratorer!

Vil du lære fra andre administratorer og se, hvordan de bruger Dropbox? Se vores lounge for administratorer!