Produktopdateringer til Dropbox

Få mere at vide om de nyeste funktioner for slutbrugere og administratorer.

Juni 2020

Synkroniser kø

Dropbox på proceslinjen i Windows og menulinjen i macOS indeholder nu en synkroniseringskø med detaljer om dine filoverførsler. Synkroniseringskøen viser status for hver af de filer, der synkroniseres i øjeblikket, og giver dig mulighed for at prioritere vigtige filer, så de synkroniseres hurtigere.

Mulighed for større uploads i filanmodninger

Filanmodninger, der oprettes af Dropbox Enterprise-kunder, understøtter nu uploads på helt op til 250 GB, hvor den tidligere grænse var 100 GB pr. fil.

Læs om filanmodninger i vores hjælpecenter.

Få adgang til Dropbox-filer i Jira

Du kan hurtigt finde og indsætte Dropbox-filer i din editor med det smarte link i form af en skråstregskommando (/dropbox) i Jira.

Gem filer, der er delt i Slack, i Dropbox

Brugere, der har forbundet deres Slack- og Dropbox-konti, kan nu gemme vedhæftede filer, der er delt i Slack, direkte i Dropbox.

Du kan læse mere om brugen af Slack sammen med Dropbox på vores integrationsside.

"Interessante tal" på dashboardet Indsigt

Dashboardet Indsigt er blevet opdateret med en ny sektion med navnet "Interessante tal". Her kan administratorer se brugeraktivitet, som de måske skal gøre noget ved, f.eks. delte links, der oprettes uden en adgangskode eller udløbsdato.

Forenklet accept af brugerlicenser

Når nye brugere nu bliver inviteret til et Dropbox Business-team, tilføjes de automatisk. Brugerne skal ikke at acceptere e-mailinvitationer manuelt, men de skal stadig acceptere vores servicebetingelser, inden de logger på første gang.

Funktionen anvendes til brugere, der fremover inviteres til teams med Dropbox Business Advanced, Education eller Enterprise, som har bekræftede domæner og obligatorisk enkeltlogon.

Læs mere om invitation af brugere til et Dropbox Business-team i vores hjælpecenter.

Link med teaminvitation

Administratorer af Dropbox Business-teams kan nu invitere nye medlemmer uden at kende deres e-mailadresse ved at sende et link. Linket kan deles i Slack og giver administratorer mulighed for at tilføje et stort antal nye teammedlemmer med mulighed for at spore linket. Derudover kan linket med teaminvitationen deles med dine teammedlemmer, så de kan invitere nye brugere.

Maj 2020

Opdateringer til medieintegrationer

Med disse nye og opdaterede integrationer kan du arbejde med dit Dropbox-indhold direkte i de værktøjer, du bruger hver dag:

• Få hurtigere filoverførsler med FileCatalyst
  • Samarbejd om Adobe Creative Cloud-indhold med CI HUB
  • Brug det AI-baserede Curio-program fra GrayMeta til at låse op for indhold, og brug Iris til kvalitetskontrol og samarbejde
  • Gør feedback enklere med Wipster
  • Brug automatisk transskription i Adobe Premiere Pro med ascribe.ai fra axel ai
  • Tilføj Dropbox-indhold i indlæg på sociale medier med Sprout Social
  • Administrer mediefiler på sættet og i efterproduktionen med Lesspain Softwares Kyno

Få mere at vide om medieintegrationerne i vores blog.

To nye funktioner i Trello-integrationen

En dybere integration med Trello gør det muligt at holde sig opdateret om projekter via Dropbox og se konteksten til dit indhold. Nu kan du se opdateringer til Trello-projekter i dit Dropbox-aktivitetsfeed. Du kan også se forhåndsvisninger af Dropbox-filer i kommentarer på Trello-kort.

Dropbox_Trello-Integration-Still-Images

Virtuelle kurser i WFH-værktøjer

Med vores gratis livekurser kan du nemt arbejde hjemmefra. Se, hvordan du kan bruge Dropbox' computerapp og mobilapps til at administrere dine filer og samarbejde, selvom du og dine kolleger er langt fra hinanden. Med trinvise instruktioner og mulighed for at stille spørgsmål og få svar kan du få den hjælp og undervisning, du har brug for.

Få mere at vide, og tilmeld dig gratis virtuelle kurser.

Dropbox-rapport om samarbejde

Dropbox har i samarbejde med markedsundersøgelsesfirmaet Vanson Bourne udarbejdet den første globale rapport om samarbejde. Du kan downloade rapporten for at:

• Se, hvordan organisationer samarbejder i USA, Australien, Frankrig, Tyskland og Storbritannien
  • Se, hvilke udfordringer de står med, og hvilke forbedringer de har brug for for at styrke deres virksomheder

Tidligere præsentationer af nye funktioner

Marts 2020

Opdateringer til Zoom-integration

Nu kan du nemt gemme optagelser og afskrifter af dine Zoom-møder direkte i Dropbox fra den nye computerapp. Optagelserne gemmes som MP4-filer, mens afskrifterne gemmes i VTT-format og indekseres, så du kan finde dem ved at søge efter ord, der er sagt under møderne. Desuden kan du nu starte møder direkte fra Dropbox ved hjælp af de effektive Zoom-funktioner.

Få mere at vide om Zoom-integrationen i vores hjælpecenter.

Frigør automatisk plads på din harddisk

Funktionen til automatisk at spare plads på harddisken kan nu bruges af alle Dropbox Business-teams. Teammedlemmer kan nu vælge, at Dropbox skal flytte inaktive filer fra deres computere til skyen – helt automatisk. Filerne vises stadig på computeren, men de optager kun meget lidt plads på harddisken. Når du skal bruge en fil, dobbeltklikker du bare på den for at downloade den.

Få mere at vide om, hvordan du automatisk kan spare plads, i vores hjælpecenter.

Nyhed i Dropbox-appen: siden Personer

Dropbox-appen indeholder nu sider for personer, som oprettes automatisk for de teammedlemmer, du arbejder mest sammen med. På disse sider kan du se, hvilke filer du og dine kollegaer i teamet arbejder sammen om, og du kan se, hvad de har opdateret for nylig, så du kan finde dit arbejde frem hurtigere.

Få mere at vide om siden Personer i vores hjælpecenter.

Låsning af delt fil

Vi har introduceret en ny funktion til låsning af filer i Dropbox Business. Når du låser en fil, kan de personer, som har adgang til den, ikke redigere den på samme tid, som du redigerer den. De kan stadig se filen, skrive kommentarer til den og dele den. Hvis en bruger, der er låst ude, har brug for at få adgang til filen, kan vedkommende klikke på en knap for at sende besked til den oprindelige bruger med en anmodning om at få filen låst op. Administratorer kan også låse filer op fra administratorpanelet.

Du kan finde flere oplysninger om låsning af filer i vores hjælpecenter.

Dashboardet Indsigt

Nu kan alle Dropbox Business-administratorer nemt få adgang til og reagere på, hvad der sker på tværs af deres udrulninger, via dashboardet Indsigt. Det opdaterede dashboard Indsigt samler vigtige brugeraktiviteter som forbrug af lagerplads, data om samarbejde og oplysninger om deling for at gøre det nemmere at administrere teams effektivt.

Få mere at vide om dashboardet Indsigt i vores hjælpecenter.

Tilføjelsesprogrammet Premium-support

Vi hjælper nu teams i alle størrelser med udvidet support, hjælp og en række forskellige tilbud. Vores Premium-support omfatter døgnsupport på telefonen, kurser i nye og eksisterende funktioner, svar inden for en time og løbende opdateringer til forretningskritiske problemer. Premium-support er i øjeblikket kun tilgængeligt på engelsk til Dropbox Business Standard-, Advanced- og Enterprise-konti.

Få mere at vide om Premium-support i vores hjælpecenter.

Dropbox Spol tilbage er tilgængeligt for alle teams

Administratorer kan nu gendanne teamindhold til et tidligere tidspunkt ved hjælp af Dropbox Spol tilbage. Med denne funktion kan administratorer nemt rulle teamindhold tilbage til op til 180 dage tidligere. Det gør det nemt at genoprette data, hvis katastrofen indtræffer. Dropbox Spol tilbage er nu tilgængeligt for teams på alle Dropbox Business- og Education-planer.

Du kan få mere at vide om Spol tilbage i vores hjælpecenter.

Mappehistorik

Nu kan du se alle de handlinger, der er udført i en mappe eller dens undermapper, i en mappehistorik. I det nye panel kan du se alle de gange, hvor nogen flytter, redigerer, omdøber, tilføjer eller sletter en fil fra mappen. Mappehistorikken gælder for 180 dage for de fleste brugere. Konti med udvidet versionshistorik kan se en mappehistorik for op til 10 år.

Få mere at vide om mappehistorikken i vores hjælpecenter.

Fremhævede søgninger

Søgeresultaterne i Dropbox viser nu en bid tekst fra hver fil, så du lettere kan finde det relevante indhold. Fremhævede søgninger findes i følgende planer: Plus, Professional og Business.

Få mere at vide om søgning i filer i vores hjælpecenter.

Tilføjelsesprogram til dataforvaltning

Med vores nye tilføjelsesprogram til dataforvaltning kan it-administratorer nu give deres Dropbox Business-teams adgang til udvidet versionshistorik og juridiske fastfrysninger. Med udvidet versionshistorik kan teams gendanne redigerede eller slettede filer i op til 10 år, og det garanteres, at alle versioner af indhold, som ikke er slettet, vil være tilgængeligt for revision og overholdelse af regler i 10 år. Juridiske fastfrysninger giver administratorer mulighed for at se og eksportere alt indhold, som er oprettet eller ændret af medlemmer. De medlemmer, som er berørt af en juridisk fastfrysning, kan stadig oprette, redigere og slette filer, men de bliver ikke gjort opmærksom på fastfrysningen.

Du kan få flere oplysninger om juridisk fastfrysning og udvidet versionshistorik i vores hjælpecenter.

E-mails om kontoopsamling

Administratorer for Business-team på Enterprise-planer kan indstille e-mailmeddelelser, der skal opsamle individuelle Dropbox-brugere i virksomheden, så de bliver medlem af teamkontoen. Disse e-mails giver opsamlede brugere valget mellem at tilmelde sig virksomhedskontoen eller at ændre e-mailadressen til deres eksisterende Dropbox-konto til en privat e-mailadresse. Administratorer kan tilføje deres egen besked, sende et ubegrænset antal e-mails og se, hvornår e-mailen senest blev sendt.

Få mere at vide om e-mails om kontoopsamling i vores hjælpecenter.

Lås indstillinger i virksomhedspanelet

De Enterprise-administratorer, som styrer flere Dropbox Business-implementeringer, kan nu låse forretningskritiske indstillinger i hele organisationen for at forhindre, at teamadministratorer ændrer indstillingerne individuelt. Der vises nu et ikon med en lås ud for hver indstilling, så Enterprise-administratorer kan forhindre, at teamadministratorer ændrer indstillingerne for deres teams.

Få mere at vide om låsning af indstillinger i virksomhedspanelet i vores hjælpecenter.

Bemærk! De produkter eller funktioner, der beskrives herover, er muligvis ikke frigivet endnu, så tidspunkter og den nøjagtige funktionalitet kan adskille sig fra det, der beskrives her. Vi kan ikke garantere, at disse produkter eller funktioner vil blive tilgængelige for dig eller på dit sprog. Beslutningen om at købe vores tjenester bør træffes ud fra de funktioner, der er tilgængelige i øjeblikket.

lyspære Fortæl os om dine idéer!

Har du en idé til en ny funktion i Dropbox? Fortæl os om den!

Juni 2020

Mulighed for større uploads i filanmodninger

Filanmodninger, der oprettes af Dropbox Enterprise-kunder, understøtter nu uploads på helt op til 250 GB, hvor den tidligere grænse var 100 GB pr. fil.

Læs om filanmodninger i vores hjælpecenter.

Synkroniser kø

Dropbox på proceslinjen i Windows og menulinjen i macOS indeholder nu en synkroniseringskø med detaljer om dine filoverførsler. Synkroniseringskøen viser status for hver af de filer, der synkroniseres i øjeblikket, og giver dig mulighed for at prioritere vigtige filer, så de synkroniseres hurtigere.

Gem filer, der er delt i Slack, i Dropbox

Brugere, der har forbundet deres Slack- og Dropbox-konti, kan nu gemme vedhæftede filer, der er delt i Slack, direkte i Dropbox.

Du kan læse mere om brugen af Slack sammen med Dropbox på vores integrationsside.

Maj 2020

Opdateringer til medieintegrationer

Med disse nye og opdaterede integrationer kan du arbejde med dit Dropbox-indhold direkte i de værktøjer, du bruger hver dag:

• Få hurtigere filoverførsler med FileCatalyst
  • Samarbejd om Adobe Creative Cloud-indhold med CI HUB
  • Brug det AI-baserede Curio-program fra GrayMeta til at låse op for indhold, og brug Iris til kvalitetskontrol og samarbejde
  • Gør feedback enklere med Wipster
  • Brug automatisk transskription i Adobe Premiere Pro med ascribe.ai fra axel ai
  • Tilføj Dropbox-indhold i indlæg på sociale medier med Sprout Social
  • Administrer mediefiler på sættet og i efterproduktionen med Lesspain Softwares Kyno

Få mere at vide om medieintegrationerne i vores blog.

To nye funktioner i Trello-integrationen

En dybere integration med Trello gør det muligt at holde sig opdateret om projekter via Dropbox og se konteksten til dit indhold. Nu kan du se opdateringer til Trello-projekter i dit Dropbox-aktivitetsfeed. Du kan også se forhåndsvisninger af Dropbox-filer i kommentarer på Trello-kort.

Dropbox_Trello-Integration-Still-Images

Virtuelle kurser i WFH-værktøjer

Med vores gratis livekurser kan du nemt arbejde hjemmefra. Se, hvordan du kan bruge Dropbox' computerapp og mobilapps til at administrere dine filer og samarbejde, selvom du og dine kolleger er langt fra hinanden. Med trinvise instruktioner og mulighed for at stille spørgsmål og få svar kan du få den hjælp og undervisning, du har brug for.

Få mere at vide, og tilmeld dig gratis virtuelle kurser.

Dropbox-rapport om samarbejde

Dropbox har i samarbejde med markedsundersøgelsesfirmaet Vanson Bourne udarbejdet den første globale rapport om samarbejde. Du kan downloade rapporten for at:

• Se, hvordan organisationer samarbejder i USA, Australien, Frankrig, Tyskland og Storbritannien
  • Se, hvilke udfordringer de står med, og hvilke forbedringer de har brug for for at styrke deres virksomheder

Tidligere præsentationer af funktioner til slutbrugere

Marts 2020

Opdateringer til Zoom-integration

Nu kan du nemt gemme optagelser og afskrifter af dine Zoom-møder direkte i Dropbox fra den nye computerapp. Optagelserne gemmes som MP4-filer, mens afskrifterne gemmes i VTT-format og indekseres, så du kan finde dem ved at søge efter ord, der er sagt under møderne. Desuden kan du nu starte møder direkte fra Dropbox ved hjælp af de effektive Zoom-funktioner.

Få mere at vide om Zoom-integrationen i vores hjælpecenter.

Frigør automatisk plads på din harddisk

Funktionen til automatisk at spare plads på harddisken kan nu bruges af alle Dropbox Business-teams. Teammedlemmer kan nu vælge, at Dropbox skal flytte inaktive filer fra deres computere til skyen – helt automatisk. Filerne vises stadig på computeren, men de optager kun meget lidt plads på harddisken. Når du skal bruge en fil, dobbeltklikker du bare på den for at downloade den.

Få mere at vide om, hvordan du automatisk kan spare plads, i vores hjælpecenter.

Nyhed i Dropbox-appen: siden Personer

Dropbox-appen indeholder nu sider for personer, som oprettes automatisk for de teammedlemmer, du arbejder mest sammen med. På disse sider kan du se, hvilke filer du og dine kollegaer i teamet arbejder sammen om, og du kan se, hvad de har opdateret for nylig, så du kan finde dit arbejde frem hurtigere.

Få mere at vide om siden Personer i vores hjælpecenter.

Låsning af delt fil

Vi har introduceret en ny funktion til låsning af filer i Dropbox Business. Når du låser en fil, kan de personer, som har adgang til den, ikke redigere den på samme tid, som du redigerer den. De kan stadig se filen, skrive kommentarer til den og dele den. Hvis en bruger, der er låst ude, har brug for at få adgang til filen, kan vedkommende klikke på en knap for at sende besked til den oprindelige bruger med en anmodning om at få filen låst op. Administratorer kan også låse filer op fra administratorpanelet.

Du kan finde flere oplysninger om låsning af filer i vores hjælpecenter.

Mappehistorik

Nu kan du se alle de handlinger, der er udført i en mappe eller dens undermapper, i en mappehistorik. I det nye panel kan du se alle de gange, hvor nogen flytter, redigerer, omdøber, tilføjer eller sletter en fil fra mappen. Mappehistorikken gælder for 180 dage for de fleste brugere. Konti med udvidet versionshistorik kan se en mappehistorik for op til 10 år.

Få mere at vide om mappehistorikken i vores hjælpecenter.

Fremhævede søgninger

Søgeresultaterne i Dropbox viser nu en bid tekst fra hver fil, så du lettere kan finde det relevante indhold. Fremhævede søgninger findes i følgende planer: Plus, Professional og Business.

Få mere at vide om søgning i filer i vores hjælpecenter.

Bemærk! De produkter eller funktioner, der beskrives herover, er muligvis ikke frigivet endnu, så tidspunkter og den nøjagtige funktionalitet kan adskille sig fra det, der beskrives her. Vi kan ikke garantere, at disse produkter eller funktioner vil blive tilgængelige for dig eller på dit sprog. Beslutningen om at købe vores tjenester bør træffes ud fra de funktioner, der er tilgængelige i øjeblikket.

lyspære Fortæl os om dine idéer!

Har du en idé til en ny funktion i Dropbox? Fortæl os om den!

Juni 2020

"Interessante tal" på dashboardet Indsigt

Dashboardet Indsigt er blevet opdateret med en ny sektion med navnet "Interessante tal". Her kan administratorer se brugeraktivitet, som de måske skal gøre noget ved, f.eks. delte links, der oprettes uden en adgangskode eller udløbsdato.

Link med teaminvitation

Administratorer af Dropbox Business-teams kan nu invitere nye medlemmer uden at kende deres e-mailadresse ved at sende et link. Linket kan deles i Slack og giver administratorer mulighed for at tilføje et stort antal nye teammedlemmer med mulighed for at spore linket. Derudover kan linket med teaminvitationen deles med dine teammedlemmer, så de kan invitere nye brugere.

Forenklet accept af brugerlicenser

Når nye brugere nu bliver inviteret til et Dropbox Business-team, tilføjes de automatisk. Brugerne skal ikke at acceptere e-mailinvitationer manuelt, men de skal stadig acceptere vores servicebetingelser, inden de logger på første gang.

Funktionen anvendes til brugere, der fremover inviteres til teams med Dropbox Business Advanced, Education eller Enterprise, som har bekræftede domæner og obligatorisk enkeltlogon.

Læs mere om invitation af brugere til et Dropbox Business-team i vores hjælpecenter.

Få adgang til Dropbox-filer i Jira

Du kan hurtigt finde og indsætte Dropbox-filer i din editor med det smarte link i form af en skråstregskommando (/dropbox) i Jira.

Tidligere præsentationer af funktioner til administratorer

Marts 2020

Dashboardet Indsigt

Nu kan alle Dropbox Business-administratorer nemt få adgang til og reagere på, hvad der sker på tværs af deres udrulninger, via dashboardet Indsigt. Det opdaterede dashboard Indsigt samler vigtige brugeraktiviteter som forbrug af lagerplads, data om samarbejde og oplysninger om deling for at gøre det nemmere at administrere teams effektivt.

Få mere at vide om dashboardet Indsigt i vores hjælpecenter.

Tilføjelsesprogrammet Premium-support

Vi hjælper nu teams i alle størrelser med udvidet support, hjælp og en række forskellige tilbud. Vores Premium-support omfatter døgnsupport på telefonen, kurser i nye og eksisterende funktioner, svar inden for en time og løbende opdateringer til forretningskritiske problemer. Premium-support er i øjeblikket kun tilgængeligt på engelsk til Dropbox Business Standard-, Advanced- og Enterprise-konti.

Få mere at vide om Premium-support i vores hjælpecenter.

Dropbox Spol tilbage er tilgængeligt for alle teams

Administratorer kan nu gendanne teamindhold til et tidligere tidspunkt ved hjælp af Dropbox Spol tilbage. Med denne funktion kan administratorer nemt rulle teamindhold tilbage til op til 180 dage tidligere. Det gør det nemt at genoprette data, hvis katastrofen indtræffer. Dropbox Spol tilbage er nu tilgængeligt for teams på alle Dropbox Business- og Education-planer.

Du kan få mere at vide om Spol tilbage i vores hjælpecenter.

Tilføjelsesprogram til dataforvaltning

Med vores nye tilføjelsesprogram til dataforvaltning kan it-administratorer nu give deres Dropbox Business-teams adgang til udvidet versionshistorik og juridiske fastfrysninger. Med udvidet versionshistorik kan teams gendanne redigerede eller slettede filer i op til 10 år, og det garanteres, at alle versioner af indhold, som ikke er slettet, vil være tilgængeligt for revision og overholdelse af regler i 10 år. Juridiske fastfrysninger giver administratorer mulighed for at se og eksportere alt indhold, som er oprettet eller ændret af medlemmer. De medlemmer, som er berørt af en juridisk fastfrysning, kan stadig oprette, redigere og slette filer, men de bliver ikke gjort opmærksom på fastfrysningen.

Du kan få flere oplysninger om juridisk fastfrysning og udvidet versionshistorik i vores hjælpecenter.

E-mails om kontoopsamling

Administratorer for Business-team på Enterprise-planer kan indstille e-mailmeddelelser, der skal opsamle individuelle Dropbox-brugere i virksomheden, så de bliver medlem af teamkontoen. Disse e-mails giver opsamlede brugere valget mellem at tilmelde sig virksomhedskontoen eller at ændre e-mailadressen til deres eksisterende Dropbox-konto til en privat e-mailadresse. Administratorer kan tilføje deres egen besked, sende et ubegrænset antal e-mails og se, hvornår e-mailen senest blev sendt.

Få mere at vide om e-mails om kontoopsamling i vores hjælpecenter.

Lås indstillinger i virksomhedspanelet

De Enterprise-administratorer, som styrer flere Dropbox Business-implementeringer, kan nu låse forretningskritiske indstillinger i hele organisationen for at forhindre, at teamadministratorer ændrer indstillingerne individuelt. Der vises nu et ikon med en lås ud for hver indstilling, så Enterprise-administratorer kan forhindre, at teamadministratorer ændrer indstillingerne for deres teams.

Få mere at vide om låsning af indstillinger i virksomhedspanelet i vores hjælpecenter.

Bemærk! De produkter eller funktioner, der beskrives herover, er muligvis ikke frigivet endnu, så tidspunkter og den nøjagtige funktionalitet kan adskille sig fra det, der beskrives her. Vi kan ikke garantere, at disse produkter eller funktioner vil blive tilgængelige for dig eller på dit sprog. Beslutningen om at købe vores tjenester bør træffes ud fra de funktioner, der er tilgængelige i øjeblikket.

lyspære Mød andre administratorer!

Vil du lære fra andre administratorer og se, hvordan de bruger Dropbox? Se vores lounge for administratorer!