Videovejledninger til Dropbox

Vi har mange videovejledninger, der hurtigt kan hjælpe dig med brug og fejlfinding af Dropbox-funktioner. Hver video har et tilhørende selvstudium, hvis du vil lære mere. Du vælger blot på listen herunder for at komme i gang.

Afsnit i artiklen:

Videovejledninger om lagring af filer i Dropbox

Sådan gemmer du ting i Dropbox

Det har aldrig været lettere at gemme ting i din Dropbox. Se, hvordan du gemmer og får adgang til dine ting på flere enheder.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om deling af filer og mapper i Dropbox

Deling fra Dropbox på computeren

Du kan administrere og dele filer og mapper fra den nye Dropbox-computerapp. Få en introduktion til deling og adgangsstyring.

Se hele selvstudiet >>

Deling af links og indstilling af tilladelser

Delte links gør det let at dele dine filer med andre. Vælg, hvem der kan se filerne og hvor længe, og hold styr på adgangen med adgangskoder til links.

Se hele selvstudiet >>

Deling af mapper og indstilling af tilladelser

Med Dropbox kan du dele filer og mapper med hvem som helst. Brug delingstilladelser til at styre, om de kan se, downloade eller redigere filerne.

Se hele selvstudiet >>

Tip og tricks til deling

Brug delte mapper til at give adgang til dine filer og styre adgangen. I denne video kan du se, hvordan du omdøber eller flytter mapper, efter at de er blevet delt.

Se hele selvstudiet >>

Deling af indhold i delte mapper

Du kan dele flere filer på en gang ved at bruge delte mapper. Du kan vælge at lade modtagere redigere filerne i mappen.

Se hele selvstudiet >>

Sådan bruger du Dropbox til at anmode om filer fra andre

Med Dropbox kan du indsamle dokumenter, billeder og andet fra andre personer ved hjælp af filanmodninger. De filer, du anmoder om, føjes til en mappe, du angiver, og du kan når som helst dele denne mappe eller lukke anmodningen. I denne video: En introduktion til filanmodninger.

Se hele selvstudiet >>

Sådan slår du en filanmodning fra

Du kan når som helst lukke en filanmodning. I denne hurtige video kan du se, hvordan du gør.

Se hele selvstudiet >>

Sådan deler du en undermappe fra en teammappe

Teammapper bringer deling op på et helt nyt niveau i Dropbox Business. I denne video kan du se, hvordan du deler undermapper fra en teammappe.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om synkronisering af filer til Dropbox

Sådan bruger du Smart synkronisering

Med Smart synkronisering kan du indstille filer til “Kun online”. Det betyder, at du kan se filerne i Dropbox-computerappen, men at de ikke bruger plads på harddisken.

Se hele selvstudiet >>

Sådan bruger du selektiv synkronisering

Med selektiv synkronisering kan du bestemme, hvilke filer og mapper der skal synkroniseres til dine enheder. Resten er stadig tilgængelige på dropbox.com.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om Dropbox Business

Brug Dropbox Business til at arbejde sammen med dit team.

I denne korte introduktion kan du se, hvordan dit team kan bruge Dropbox Business til at blive bedre organiseret, være synkroniseret og holde fokus på de vigtigste opgaver.

Se hele selvstudiet >>

Introduktion til administratorpanelet til Dropbox Business

Hvis du er Dropbox Business-administrator, kan du administrere dit team et centralt sted. I denne korte video får du et overblik over administratorpanelet.

Se hele selvstudiet >>

Sådan fletter du Dropbox Business-teams

Hvis du har flere separate Dropbox Business-team, kan du let flette dem sammen i ét team. Se, hvordan du gør, i denne trinvise videovejledning.

Se hele selvstudiet >>

Administrator: Sådan ser du teammedlemmers aktivitet i Dropbox

Som administrator kan du nemt se dine teammedlemmers brug af og aktivitet i Dropbox fra administratorpanelet. I denne korte video: En introduktion til rapporter om teamaktivitet.

Se hele selvstudiet >>

Sådan bruger du Dropbox-badget til altid at se den nyeste version af en fil

Dropbox-badget giver dig adgang til hurtigt at dele og gemme Microsoft Office-filer. Det kan også give dig mulighed for at se, om en kollega i øjeblikket kigger på en delt fil, og opdatere til den nyeste version af filen, hvis andre foretager ændringer. I denne video: Et introduktion til Dropbox-badget.

Se hele selvstudiet >>

Sådan tilmelder du dig til tidlig adgang til Dropbox-funktioner

Dropbox er altid i gang med at udvikle nye funktioner for at forbedre vores produkt. I denne video kan du se, hvordan du eller dit team får hurtig adgang til disse funktioner.

Se hele selvstudiet >>

Administrator: Forbind Dropbox med Active Directory

Hvis dit team bruger Active Directory til at administrere netværksadgang, kan du også bruge det til at administrere teammedlemmers adgang til Dropbox. I denne video får du en trinvis gennemgang af Dropbox AD Connector.

Se hele selvstudiet >>

Sådan tager du ejerskab af virksomhedens domænenavn

Dropbox Business-administratorer har ofte til opgave at styre deres virksomheds data. Det er imidlertid svært, hvis teammedlemmer bruger en virksomhedsmailadresse til at oprette separate Dropbox-konti. I denne korte video kan du se, hvordan du håndterer det ved hjælp af domæneejerskab.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om fejlfinding af problemer med Dropbox

Sådan finder du årsagen til synkroniseringsproblemer

Synkronisering er kernen i det, som Dropbox gør, men synkronisering kan påvirkes af mange faktorer. Denne oversigt indeholder fejlfindingstrin, der løser de fleste synkroniseringsproblemer.

Se hele selvstudiet >>

Sådan gendanner du en tidligere version af en fil

Med versionshistorik i Dropbox kan du få adgang til din fils historik og gendanne en tidligere version af den. I denne video får du en oversigt over versionshistorik.

Bemærkning til seere: Denne video nævner 120 dages versionshistorik. Periodens længde afhænger imidlertid af din Dropbox-plan.

Se hele selvstudiet >>

Konflikt mellem kopier: Sådan undgår du problemer, når du redigerer en delt fil

Hvis to eller flere personer ændrer den samme delte fil samtidig, gemmer Dropbox ændringerne i “modstridende kopier”. I denne video kan du se, hvordan du håndterer modstridende kopier og undgår dem fremover.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om Dropbox-apps (computer og mobil)

Samarbejde med den nye computerapp

Den nye Dropbox-computerapp har værktøjer, der gør samarbejdet lettere. Brug mapper og Dropbox Spaces til at organisere dit arbejde og holde dine teams ajour.

Adgang til filer, mapper og Spaces, når du er offline

Få adgang til dine filer når som helst – også når du ikke har internetforbindelse. I denne video kan du se, hvordan du gør filer tilgængelige offline på alle dine enheder.

Se hele selvstudiet >>

Sådan scanner du dokumenter med Dropbox-mobilappen

Med Dropbox' dokumentscanner kan du bruge din telefon til at tilføje dokumenter til Dropbox. I denne kort videovejledning kan du se, hvordan du gør.

Se hele selvstudiet >>

Sådan tilpasser du Dropbox-computerappen

Et enkelt klik i Dropbox-computerappen giver adgang til alle de filer, dit team opbevarer i Dropbox. Se, hvordan du optimerer computerappen til den måde, du arbejder på.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om Dropbox Paper

Kom i gang med Dropbox Paper

Paper fyrer op under din (eller dit teams) kreative proces. Du kan skrive og redigere sammen med andre i realtid, få feedback, udveksle idéer, gennemse og godkende arbejde og endda administrere projekter lige der, hvor du arbejder. I denne korte video kan du se, hvordan du kommer i gang med denne effektive samarbejdsfunktion.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om skrivning af annotationer eller kommentarer til filer

Giv og få feedback

Se, hvordan den nye Dropbox-computerapp strømliner og organiserer kommentarer og feedback til dit arbejde.

Sådan skriver du kommentarer eller annotationer til en Dropbox-fil

Du kan skrive en kommentar til enhver fil, der er gemt i Dropbox. De personer, du deler med, kan også skrive kommentarer. Uanset filtype er det en fantastisk måde at få specifik feedback på og holde feedback samlet på ét sted. I denne korte video: En introduktion til kommentarer og annotationer med Dropbox.

Se hele selvstudiet >>