Videovejledninger til Dropbox

Vi har mange videovejledninger, der hurtigt kan hjælpe dig med brug og fejlfinding af Dropbox-funktioner. Hver video har et tilhørende selvstudium, hvis du vil lære mere. Du vælger blot på listen herunder for at komme i gang.

Afsnit i artiklen:

Videovejledninger om lagring af filer i Dropbox

Sådan gemmer du filer i Dropbox

Du kan tilføje filer til Dropbox på flere måder. I denne video får du et overblik over mulighederne, herunder upload via Dropbox' computerapp eller mobilapp og på dropbox.com.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om deling af filer og mapper i Dropbox

Sådan deler du filer fra Dropbox-computerappen

Du kan dele filer og mapper direkte fra Dropbox-mappen på din computers harddisk. I denne video kan du se, hvordan du deler og administrerer adgangen til delte filer.

Se hele selvstudiet >>

Sådan bruger du delte links

Delte links gør det let at dele dine filer med andre. Du kan vælge, hvem der kan se filerne, hvordan og hvor længe og endda styre adgangen med linkadgangskoder. I denne videovejledning kan du se, hvordan du gør.

Se hele selvstudiet >>

Sådan deler du mapper og indstiller dem

Du kan dele flere filer på en gang ved at bruge delte mapper. Du kan vælge at lade modtagere redigere filerne i mappen. I denne video får du en hurtig introduktion til delte mapper og mappeindstillinger.

Se hele selvstudiet >>

Sådan flytter eller omdøber du delte mapper

Delte mapper er smarte, når du vil give andre adgang til nogle af dine filer og styre adgangen. Men hvad nu, hvis du har brug for at omdøbe eller flytte en mappe, efter at den er blevet delt? Det kan du se i denne korte videovejledning.

Se hele selvstudiet >>

Sådan indstiller du tilladelser til filer og mapper

Med Dropbox kan du dele filer og mapper med hvem som helst og vælge, om de kan se, downloade eller redigere filerne. I denne korte video får du et overblik over delingstilladelser.

Se hele selvstudiet >>

Sådan bruger du Dropbox til at anmode om filer fra andre

Med Dropbox kan du indsamle dokumenter, billeder og andet fra andre personer ved hjælp af filanmodninger. De filer, du anmoder om, føjes til en mappe, du angiver, og du kan når som helst dele denne mappe eller lukke anmodningen. I denne video: En introduktion til filanmodninger.

Se hele selvstudiet >>

Sådan slår du en filanmodning fra

Du kan når som helst lukke en filanmodning. I denne hurtige video kan du se, hvordan du gør.

Se hele selvstudiet >>

Sådan deler du en undermappe fra en teammappe

Med Dropbox kan du nemt organisere filer i mapper og undermapper. Det er dog kun Business-teams, der kan dele undermapper. I denne video på et minut kan du se, hvordan du gør.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om synkronisering af filer til Dropbox

Sådan bruger du Dropbox' Smart synkronisering

Med Smart synkronisering kan du indstille filer til Kun online. Det betyder, at du kan se filerne i Dropbox-computerappen, men at de ikke bruger plads på harddisken. (Bare rolig – de sikkerhedskopieres stadig til skyen på en sikker måde). I denne korte video får du en introduktion til Smart synkronisering.

Se hele selvstudiet >>

Sådan bruger du selektiv synkronisering

Med selektiv synkronisering kan du bestemme, hvilke filer og mapper der skal synkroniseres til dine enheder. Resten er stadig tilgængelige på dropbox.com. I denne video kan du se, hvordan du bruger selektiv synkronisering.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om Dropbox Business

Brug Dropbox Business til at arbejde sammen med dit team.

Det kan være svært at samarbejde. Dit team har sandsynligvis for mange dokumenter og møder med feedback spredt over flere apps. Få ro i sindet: Dropbox kan hjælpe. I denne korte introduktion kan du se, hvordan Dropbox Business kan gøre samarbejdet ligetil.

Se hele selvstudiet >>

Introduktion til administratorpanelet til Dropbox Business

Hvis du er Dropbox Business-administrator, kan du administrere dit team et centralt sted. I denne korte video får du et overblik over administratorpanelet.

Se hele selvstudiet >>

Sådan fletter du Dropbox Business-teams

Hvis du har flere separate Dropbox Business-team, kan du let flette dem sammen i ét team. Se, hvordan du gør, i denne trinvise videovejledning.

Se hele selvstudiet >>

Administrator: Sådan ser du teammedlemmers aktivitet i Dropbox

Som administrator kan du nemt se dine teammedlemmers brug af og aktivitet i Dropbox fra administratorpanelet. I denne korte video: En introduktion til rapporter om teamaktivitet.

Se hele selvstudiet >>

Sådan bruger du Dropbox-badget til altid at se den nyeste version af en fil

Dropbox-badget giver dig adgang til hurtigt at dele og gemme Microsoft Office-filer. Det kan også give dig mulighed for at se, om en kollega i øjeblikket kigger på en delt fil, og opdatere til den nyeste version af filen, hvis andre foretager ændringer. I denne video: Et introduktion til Dropbox-badget.

Se hele selvstudiet >>

Sådan tilmelder du dig til tidlig adgang til Dropbox-funktioner

Dropbox er altid i gang med at udvikle nye funktioner for at forbedre vores produkt. I denne video kan du se, hvordan du eller dit team får hurtig adgang til disse funktioner.

Se hele selvstudiet >>

Administrator: Forbind Dropbox med Active Directory

Hvis dit team bruger Active Directory til at administrere netværksadgang, kan du også bruge det til at administrere teammedlemmers adgang til Dropbox. I denne video får du en trinvis gennemgang af Dropbox AD Connector.

Se hele selvstudiet >>

Sådan tager du ejerskab af virksomhedens domænenavn

Dropbox Business-administratorer har ofte til opgave at styre deres virksomheds data. Det er imidlertid svært, hvis teammedlemmer bruger en virksomhedsmailadresse til at oprette separate Dropbox-konti. I denne korte video kan du se, hvordan du håndterer det ved hjælp af domæneejerskab.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om fejlfinding af problemer med Dropbox

Sådan finder du årsagen til et synkroniseringsproblem

Synkronisering er kernen i det, som Dropbox gør, men synkronisering kan påvirkes af mange faktorer. I denne korte video får du et overblik over fejlfindingstrin, der løser de fleste synkroniseringsproblemer.

Se hele selvstudiet >>

Sådan gendanner du en tidligere version af en fil

Når vi redigerer dokumenter, opretter vi forskellige nye versioner af dem. Med Dropbox kan du få adgang til en historik med disse versioner og gendanne en tidligere version efter behov. I denne korte video får du et overblik over versionshistorik.

Bemærkning til publikum: Denne video nævner 120 dages versionshistorik. Periodens længde afhænger imidlertid af din Dropbox-plan.

Se hele selvstudiet >>

Konflikt mellem kopier: Sådan undgår du problemer, når du redigerer en delt fil

Hvis to eller flere personer ændrer den samme delte fil samtidig, gemmer Dropbox ændringerne i “modstridende kopier”. I denne video kan du se, hvordan du håndterer modstridende kopier og undgår dem fremover.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om Dropbox-apps (computer og mobil)

Sådan gør du Dropbox-filer tilgængelige offline

Du kan se Dropbox-filer når som helst – også når du ikke er online. I denne korte video kan du se, hvordan du gør filer tilgængelige offline på din mobilenhed.

Se hele selvstudiet >>

Sådan scanner du dokumenter med Dropbox-mobilappen

Med Dropbox' dokumentscanner kan du bruge din telefon til at tilføje dokumenter til Dropbox. I denne kort videovejledning kan du se, hvordan du gør.

Se hele selvstudiet >>

Sådan tilpasser du Dropbox-computerappen

Et enkelt klik i Dropbox-computerappen giver adgang til alle de filer, du og dit team opbevarer i Dropbox, og sikker sikkerhedskopiering til skyen. I denne korte kan du se, hvordan du optimerer computerappen til dine egne arbejdsgange.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om Dropbox Paper

Kom i gang med Dropbox Paper

Paper er mere end et dokument. Det er et fleksibelt arbejdsområde, der samler mennesker og teams. I denne korte video kan du se, hvordan du kommer i gang med denne effektive samarbejdsfunktion.

Se hele selvstudiet >>

Videovejledninger om skrivning af annotationer eller kommentarer til filer

Sådan skriver du kommentarer eller annotationer til en Dropbox-fil

Du kan skrive en kommentar til enhver fil, der er gemt i Dropbox. De personer, du deler med, kan også skrive kommentarer. Uanset filtype er det en fantastisk måde at få specifik feedback på og holde feedback samlet på ét sted. I denne korte video: En introduktion til kommentarer og annotationer med Dropbox.

Se hele selvstudiet >>