Få mest muligt ud af din konto med vores videovejledninger til Dropbox

Vi har mange videovejledninger, der hurtigt kan hjælpe dig med brug og fejlfinding af Dropbox-funktioner. Hver video har et tilhørende selvstudium, hvis du vil lære mere. Du vælger blot på listen herunder for at komme i gang.

Afsnit i artiklen:

Videovejledninger om lagring af filer i Dropbox

Sådan gemmer du ting i Dropbox

Det har aldrig været lettere at gemme ting i din Dropbox. Se, hvordan du gemmer og får adgang til dine ting på flere enheder.

Videovejledninger om deling af filer og mapper i Dropbox

Deling fra Dropbox på computeren

Du kan administrere og dele filer og mapper fra den nye Dropbox-computerapp. Få en introduktion til deling og adgangsstyring.

Deling af links og indstilling af tilladelser

Delte links gør det let at dele dine filer med andre. Vælg, hvem der kan se filerne og hvor længe, og hold styr på adgangen med adgangskoder til links.

Deling af mapper og indstilling af tilladelser

Med Dropbox kan du dele filer og mapper med hvem som helst. Brug delingstilladelser til at styre, om de kan se, downloade eller redigere filerne.

Tip og tricks til deling

Brug delte mapper til at give adgang til dine filer og styre adgangen. I denne video kan du se, hvordan du omdøber eller flytter mapper, efter at de er blevet delt.

Deling af indhold i delte mapper

Du kan dele flere filer på en gang ved at bruge delte mapper. Du kan vælge at lade modtagere redigere filerne i mappen.

Sådan bruger du Dropbox til at anmode om filer fra andre

Med Dropbox kan du indsamle dokumenter, billeder og andet fra andre personer ved hjælp af filanmodninger. De filer, du anmoder om, føjes til en mappe, du angiver, og du kan når som helst dele denne mappe eller lukke anmodningen. I denne video: En introduktion til filanmodninger.

Sådan slår du en filanmodning fra

Du kan når som helst lukke en filanmodning. I denne hurtige video kan du se, hvordan du gør.

Sådan deler du en undermappe fra en teammappe

Teammapper bringer deling op på et helt nyt niveau i Dropbox Business. I denne video kan du se, hvordan du deler undermapper fra en teammappe.

Videovejledninger om synkronisering af filer til Dropbox

Sådan bruger du Smart synkronisering

Med Smart synkronisering kan du indstille filer til “Kun online”. Det betyder, at du kan se filerne i Dropbox-computerappen, men at de ikke bruger plads på harddisken.

Sådan bruger du selektiv synkronisering

Med selektiv synkronisering kan du bestemme, hvilke filer og mapper der skal synkroniseres til dine enheder. Resten er stadig tilgængelige på dropbox.com.

Videovejledninger om Dropbox Business

Introduktion til administratorpanelet til Dropbox Business

Hvis du er Dropbox Business-administrator, kan du administrere dit team et centralt sted. I denne korte video får du et overblik over administratorpanelet.

Sådan fletter du Dropbox Business-teams

Hvis du har flere separate Dropbox Business-team, kan du let flette dem sammen i ét team. Se, hvordan du gør, i denne trinvise videovejledning.

Administrator: Sådan ser du teammedlemmers aktivitet i Dropbox

Som administrator kan du nemt se dine teammedlemmers brug af og aktivitet i Dropbox fra administratorpanelet. I denne korte video: En introduktion til rapporter om teamaktivitet.

Sådan bruger du Dropbox-badget til altid at se den nyeste version af en fil

Dropbox-badget giver dig adgang til hurtigt at dele og gemme Microsoft Office-filer. Det kan også give dig mulighed for at se, om en kollega i øjeblikket kigger på en delt fil, og opdatere til den nyeste version af filen, hvis andre foretager ændringer. I denne video: Et introduktion til Dropbox-badget.

Sådan tilmelder du dig til tidlig adgang til Dropbox-funktioner

Dropbox er altid i gang med at udvikle nye funktioner for at forbedre vores produkt. I denne video kan du se, hvordan du eller dit team får hurtig adgang til disse funktioner.

Administrator: Forbind Dropbox med Active Directory

Hvis dit team bruger Active Directory til at administrere netværksadgang, kan du også bruge det til at administrere teammedlemmers adgang til Dropbox. I denne video får du en trinvis gennemgang af Dropbox AD Connector.

Sådan tager du ejerskab af virksomhedens domænenavn

Dropbox Business-administratorer har ofte til opgave at styre deres virksomheds data. Det er imidlertid svært, hvis teammedlemmer bruger en virksomhedsmailadresse til at oprette separate Dropbox-konti. I denne korte video kan du se, hvordan du håndterer det ved hjælp af domæneejerskab.

Oversigt over juridisk fastfrysning

Teamadministratorer kan bruge juridisk fastfrysning til at overvåge indhold, der er oprettet eller ændret af medlemmer af deres team. I dette webinar gennemgår vi, hvad juridisk fastfrysning er, hvordan man bruger det, og hvordan det kan være nyttigt for din virksomhed.

Videovejledninger om fejlfinding af problemer med Dropbox

Sådan finder du årsagen til synkroniseringsproblemer

Synkronisering er kernen i det, som Dropbox gør, men synkronisering kan påvirkes af mange faktorer. Denne oversigt indeholder fejlfindingstrin, der løser de fleste synkroniseringsproblemer.

Sådan gendanner du en tidligere version af en fil

Med versionshistorik i Dropbox kan du få adgang til din fils historik og gendanne en tidligere version af den. I denne video får du en oversigt over versionshistorik.

Bemærkning til seere: Denne video nævner 120 dages versionshistorik. Periodens længde afhænger imidlertid af din Dropbox-plan.

Konflikt mellem kopier: Sådan undgår du problemer, når du redigerer en delt fil

Hvis to eller flere personer ændrer den samme delte fil samtidig, gemmer Dropbox ændringerne i “modstridende kopier”. I denne video kan du se, hvordan du håndterer modstridende kopier og undgår dem fremover.

Videovejledninger om Dropbox-apps (computer og mobil)

Sådan scanner du dokumenter med Dropbox-mobilappen

Med Dropbox' dokumentscanner kan du bruge din telefon til at tilføje dokumenter til Dropbox. I denne kort videovejledning kan du se, hvordan du gør.

Sådan tilpasser du Dropbox-computerappen

Et enkelt klik i Dropbox-computerappen giver adgang til alle de filer, dit team opbevarer i Dropbox. Se, hvordan du optimerer computerappen til den måde, du arbejder på.

Videovejledninger om Dropbox Paper

Kom i gang med Dropbox Paper

Paper fyrer op under din (eller dit teams) kreative proces. Du kan skrive og redigere sammen med andre i realtid, få feedback, udveksle idéer, gennemse og godkende arbejde og endda administrere projekter lige der, hvor du arbejder. I denne korte video kan du se, hvordan du kommer i gang med denne effektive samarbejdsfunktion.

Videovejledninger om skrivning af annotationer eller kommentarer til filer

Giv og få feedback

Se, hvordan den nye Dropbox-computerapp strømliner og organiserer kommentarer og feedback til dit arbejde.