Hvilke ændringer indeholder den nye Dropbox?

Den nye udgave af Dropbox er et organiseret sted, hvor du kan samle traditionelle filer, indhold i skyen, Dropbox Paper-dokumenter og internetgenveje på ét sted – og arbejde på din egen måde.

Den nye udgave af Dropbox indeholder:

Tilsammen udgør de dit centrale arbejdssted, hvor du kan holde dig opdateret om dit arbejde, og som hjælper dig med at fokusere på det næste, du skal gøre – alt sammen fra dit skrivebord.

afkrydsningsfelt med flueben  Få mere at vide om den nye Dropbox-app til computeren.

Sådan får du den nye udgave af Dropbox på computeren

Hvis du eller dit team allerede har downloadet den nye Dropbox-app på computeren, kan du se, hvordan du skifter til den nye udgave af Dropbox.

Hvis du eller dit team ikke har installeret Dropbox på computeren endnu, kan du se, hvordan du downloader og installerer den nye udgave af computerappen

Dropbox Spaces

Dropbox Spaces er en ny funktion, der omdanner dine mapper til fælles arbejdsområder.

Mapper har nu et tomt, søgbart felt øverst kaldet oversigten. Du kan fastgøre en fil eller mappe (se "Fastgør filer og mapper") eller tilføje en kommentar, et link, en opgave eller @omtale til oversigten. Enhver af disse handlinger gør din mappe til et Dropbox Space.

afkrydsningsfelt med flueben  Læs mere om Dropbox Spaces

Fastgør filer og mapper

Du kan nu fastgøre en fil eller mappe øverst i en anden mappe (hvilket omdanner mappen til et Dropbox Space), så den altid vises øverst, og du har nem adgang til den.

Bemærk! Dine fastgjorte filer vises ikke i Stifinder eller Finder. For at få adgang til fastgjorte filer og mapper skal du bruge Dropbox på computeren, dropbox.com eller Dropbox-mobilappen.

afkrydsningsfelt med flueben  Få mere at vide om fastgørelse

Intelligente filforslag

På den nye fane Til dig på din proceslinje/menulinje vil du se intelligent foreslåede filer og mapper baseret på din Dropbox-aktivitet, så du nemt kan gå tilbage til de filer, du sandsynligvis får brug for.

afkrydsningsfelt med flueben  Få mere at vide om fanen Til dig.

Opdateret forhåndsvisning af filer

I den forrige version af Dropbox var forhåndsvisning af filer kun tilgængelig på dropbox.com. Med den nye udgave af Dropbox på computeren kan du forhåndsvise, se og skrive kommentarer til filer – inklusive video – direkte i Dropbox på computeren.

afkrydsningsfelt med flueben  Få mere at vide om, hvordan du forhåndsviser en fil i Dropbox.

Gem dit teams indhold i skyen og genveje direkte i Dropbox

Du kan nu oprette, gemme og dele følgende direkte fra Dropbox:

• Dropbox Paper-dokumenter
  • Google Docs, Sheets og Slides
  • Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-filer

Du kan også gemme en genvej til en webside i en Dropbox-mappe på samme måde, som du gemmer en fil.

Få mere at vide om oprettelse:

afkrydsningsfelt med fluebenGoogle-dokumenter i Dropbox.

afkrydsningsfelt med flueben Microsoft-dokumenter i Dropbox.

afkrydsningsfelt med flueben Paper-dokumenter i Dropbox.

afkrydsningsfelt med flueben Genveje til websider

Nye integrationer med tredjeparter

Opbevar dit teams filer, møder og kommentarer på samme sted ved at forbinde værktøjer som Slack og Zoom.

Du kan også forbinde din Google- eller Outlook-kalender med din Dropbox-konto for at se eller deltage i kommende møder – direkte fra Dropbox.

afkrydsningsfelt med flueben  Få mere at vide om at bruge Slack med Dropbox.

afkrydsningsfelt med flueben Få mere at vide om brug af Zoom med Dropbox.

afkrydsningsfelt med flueben  Få mere at vide om integration af din kalender

Dropbox Transfer

Del nemt og sikkert store filer med alle, selvom de ikke har en Dropbox-konto. Du kan også bekræfte levering af filer og spore, hvor mange gange dine filer er blevet downloadet.

afkrydsningsfelt med flueben Få mere at vide om Dropbox Transfer.