Sådan bruger du Forbind en computer til at installere Dropbox

Opdateret Feb 27, 2024
person icon

Denne funktion er kun tilgængelig på Dropbox-planer til enkeltbrugere.

Forbind en computer er en alternativ måde at installere Dropbox-computerappen på din computer.

Du kan gøre følgende med Forbind en computer:

• Opret en Dropbox-konto
  • Gå i gang med at forbinde din konto på din iPhone, iPad eller Android-enhed
  • Færdiggør kontoforbindelsen med en QR-kodelæser

Sådan føjer du en computer til din konto:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Konto nederst på skærmen.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Tilslut en computer.
  5. Appen vil spørge, om du er i nærheden af computeren. Hvis du er, skal du trykke på Konfigurer.
  6. Åbn en webbrowser på din computer, og naviger til dropbox.com/connect.
    • Der vises en QR-kode, der er formet som Dropbox-logoet.
  7. Brug Dropbox-mobilappen til at scanne QR-koden.
    • Appen får browseren på din computer til at downloade Dropbox-installationsprogrammet.
  8. Installer appen.
  1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på ikonet til en person nederst til højre.
  3. Hvis du tilsluttede en arbejdskonto og en privat konto, skal du trykke på Personlig.
  4. Tryk på Tilslut en computer.
  5. Appen spørger, om du er i nærheden af computeren. Hvis du er, skal du trykke på Ja, fortsæt.
  6. Åbn en webbrowser på din computer, og naviger til dropbox.com/connect.
    • Der vises en QR-kode, der er formet som Dropbox-logoet.
  7. Tryk på Næste.
  8. Brug Dropbox-mobilappen til at scanne QR-koden.
    • Appen får browseren på din computer til at downloade Dropbox-installationsprogrammet.
  9. Installer appen.

Hvad hvis jeg har problemer med funktionen Tilslut en computer? Skal jeg bruge den?

Hvis du har problemer med Forbind en computer, eller hvis du ikke kan scanne QR-koden, behøver du ikke at bruge funktionen. Du kan når som helst annullere skærmbilledet og gennemføre installationen direkte på din computer.

highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke har nogen filer på din konto, vises muligheden Forbind en computer under fanen Filer på dropbox.com.