Tilmeld dig Dropbox' mobilbetaprogram

Opdateret Nov 07, 2023
Hvis du gerne vil teste nye Dropbox-funktioner, før de frigives, kan du downloade betaversionen af Dropbox-mobilappen. Det gør du ved at følge instruktionerne til din enhed nedenfor.

Sådan downloader du betaversionen af Dropbox-mobilappen

Du installerer betaversionen af Dropbox-mobilappen på din Android-enhed ved at gå til siden til tilmelding til betatest i Google Play-butikken på din enhed og følge instruktionerne på skærmen.

Hvis du har aktiveret automatiske opdateringer i Google Play Butik, modtager du automatisk nye versioner af betaprogrammet, efterhånden som de udgives. Der udgives som regel én ny version om ugen.

Du installerer betaversionen af Dropbox-mobilappen på din iOS-enhed ved at downloade Apples app TestFlight på din telefon eller tablet og derefter åbne dette invitationslink fra enheden og følge instruktionerne på skærmen.
highlight icon

Bemærk!

• Betaprodukter er som regel ikke blevet udsat for samme tests med hensyn til stabilitet, tilgængelighed og sikkerhed som andre Dropbox-produkter, så du kan støde på uregelmæssigheder, nedbrud eller andet.
  • Du kan altid fjerne betaversionen og vende tilbage til den almindelige Dropbox-mobilapp.
  • Hvis mobilbetaprogrammet bliver fyldt op, kan du vente lidt og prøve at tilmelde dig igen.