Sådan får du vist dine enheder og logger af eksternt

Opdateret Jan 31, 2024
Når du downloader og logger på Dropbox-computerappen eller Dropbox-mobilappen på en computer, telefon eller tablet, bliver den pågældende enhed tilføjet på listen over enheder på siden Sikkerhed i dine kontoindstillinger. (Dette kaldes også for at "forbinde og afbryde forbindelsen til" enheder og konti).
highlight icon

Bemærk! Dette gælder kun, hvis du logger på computer- eller mobilappen. Hvis du logger på dropbox.com, tilføjes enheden ikke på listen over enheder.

Se dine enheder

Sådan ser du listen med enheder:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.

Dine enheder vises under Enheder.

Log af en enhed eksternt

Du kan logge enhver computer, telefon eller tablet af fra eksternt hold via dropbox.com.

Når du logger af din computer eksternt, kan du stadig få adgang til og åbne de Dropbox-filer, der er synkroniseret til computeren. (Dette omfatter de mapper, der er sikkerhedskopieret fra din computer, men det omfatter ikke de filer, der kun er online). De ændringer, du foretager i Dropbox-filerne på den computer, synkroniseres ikke til de andre steder, hvor du bruger Dropbox, før du logger på igen på den enhed.

highlight icon

Bemærk! Hvis en computer mistes eller stjæles, kan kunder med betalte Dropbox-planer vælge at fjernslette alle deres Dropbox-filer, når de logger ud eksternt. (Se instruktionerne nedenfor).

Når du logger af en telefon eller tablet eksternt, kan ingen af dine Dropbox-filer åbnes fra den enhed, før du logger på igen. Det gælder også de filer, du har gjort tilgængelige offline. Det skyldes, at selvom filerne er tilgængelige offline, er de kun tilgængelige i appen, og de er ikke gemt direkte på din telefon eller tablet.

Sådan logger du af en enhed eksternt fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed
  5. Dine enheder vises under Enheder.
  6. Klik på papirkurvikonet ud for den enhed, du vil logge af eksternt.
  7. Klik på Afbryd forbindelse.