Sådan forbinder du en enhed eller afbryder forbindelsen

Når du downloader Dropbox-programmet (mobilapp eller  computerapp) til din enhed og logger på, forbindes enheden med din konto.

Bemærk! En enhed forbindes ikke, hvis du logger på dropbox.com i en webbrowser, men ikke i programmet.

Basic-brugere har en grænse på tre forbundne enheder.

Hvor kan jeg se en liste over mine forbundne enheder?

Sådan ser du en liste over dine forbundne enheder fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Under Enheder kan du se en liste over dine forbundne enheder.

Hvordan afbryder jeg forbindelsen mellem en enhed og min Dropbox-konto?

Sådan afbryder du forbindelsen mellem en enhed og din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Under Enheder kan du se en liste over dine forbundne enheder.
  6. Klik på X ud for den enhed, du vil afbryde forbindelsen til.

Hvis du i stedet vil slette Dropbox-mappen og dine synkroniserede filer på en enhed, kan du fjernslette enheden.

Hvad sker der, når jeg afbryder forbindelsen til en enhed?

Når du har afbrudt forbindelsen til en enhed, kan du nemt forbinde den igen ved at logge på Dropbox-programmet på den pågældende enhed.

Hvis du afbryder forbindelsen mellem en computer og din Dropbox-konto:

• Du bliver logget af Dropbox-programmet på den pågældende enhed
  • Dropbox-mappen og de filer, der blev synkroniseret lokalt, bliver på enheden, men ændringer af dem fra din Dropbox-konto bliver ikke længere synkroniseret
  • De filer, der er blevet indstillet som Kun online (ved hjælp af funktionen Smart synkronisering), kan ikke åbnes på enheden

Hvis du afbryder forbindelsen mellem en mobilenhed og din Dropbox-konto:

• Du bliver logget af Dropbox-appen på den pågældende enhed og kan derfor ikke åbne nogen offlinefiler