Hvorfor får jeg modstridende kopier, når jeg bruger Dropbox-badget?

Opdateret Jun 14, 2024
person icon

Denne artikel gælder kun brugere, der bruger Dropbox-badget, og som ikke har aktiveret Microsofts samtidige redigering. Hvis du har aktiveret samtidig redigering, vises badget ikke længere.

Du kan få mere information om samtidig redigering i denne artikel.

Hvis du og en anden person redigerer filen samtidigt, og I begge har ændringer, som ikke er gemt, bliver Dropbox-badget rødt og vises med et udråbstegn. Du kan så oprette en modstridende kopi, der kun indeholder dine ændringer af filen, hvis du:

• Klikker på knappen Gem
  • Trykker på Ctrl + S eller Cmd + S (afhængigt af dit tastatur)

For at undgå en modstridende kopi anbefaler vi, at du, når du ser en anden person redigere – dvs. når du ser det røde Dropbox-badge med et ikon med en lås – koordinerer med denne person, så I skiftes til at redigere.

Hvis du og en anden person begge har ændringer, der ikke er gemt – dvs. når du ser det røde Dropbox-badge med udråbstegnet – anbefaler vi, at du bruger Gem som til at gemme en særskilt version af filen.