Sådan sletter du Dropbox Backup

Opdateret Nov 22, 2023

Inden du sletter en sikkerhedskopi, skal du kontrollere følgende:

Slet din sikkerhedskopiering af computeren

Sådan sletter du en sikkerhedskopi af din computer:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på fanen Synkronisering og sikkerhedskopier.
  3. Vælg den sikkerhedskopi, du vil slette.
  4. Klik på Slet under Tilpas indstillingerne.
  5. Klik på Behold indhold i mapper på denne pc/Mac eller Lad indholdet blive i Dropbox.
    • Hvis du vælger Behold indhold i mapper på denne pc/Mac, er de filer og mapper, du stoppede med at sikkerhedskopiere, stadig placeret i de oprindelige mapper på din computer.
    • Hvis du vælger Lad indholdet blive i Dropbox, bliver de nye filer, du tilføjer i mapperne, gemt i de oprindelige mapper på din computer, men de filer og mapper, du tidligere sikkerhedskopierede til Dropbox med funktionen til sikkerhedskopiering af computeren, forbliver på din Dropbox-konto. På din computer vil de være tilgængelige via genveje i deres originale mapper, kaldet Mine filer i Dropbox
      • Bemærk! Hvis du i stedet får vist Konfigurer, er sikkerhedskopiering af computeren allerede slået fra.
  6. Klik på Slet.

Slet din sikkerhedskopiering af computeren i Dropbox Backup Beta

Sådan sletter du en sikkerhedskopi af din computer på Dropbox Backup Beta:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på fanen Synkronisering og sikkerhedskopier.
  3. Vælg den sikkerhedskopi, du vil slette.
  4. Klik på Slet sikkerhedskopi.

Slet sikkerhedskopien af din eksterne harddisk i den ældre version af Backup

Sådan sletter du en sikkerhedskopi af din eksterne harddisk i den ældre version af Backup:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på fanen Synkronisering og sikkerhedskopier.
  3. Vælg den sikkerhedskopi af en ekstern harddisk, du vil slette.
  4. Klik på Slet sikkerhedskopi under Tilpas indstillingerne.
  5. Klik på Slet for at bekræfte din beslutning.

Slet sikkerhedskopien af din eksterne harddisk i Backup Beta

Sådan sletter du en sikkerhedskopi af din eksterne harddisk i Backup Beta:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på fanen Synkronisering og sikkerhedskopier.
  3. Vælg den sikkerhedskopi af en ekstern harddisk, du vil slette.
  4. Klik på Slet sikkerhedskopi.