Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Paper

Opdateret Sep 27, 2023

Dropbox Paper er et dokumentarbejdsområde på nettet, hvor du kan organisere og få vist tekst, medier og filer på ét sted. Med Paper kan du nemt samarbejde med andre og få adgang til dine Paper-dokumenter, uanset hvor du er.

Opbevares mine Paper-dokumenter i mine Dropbox-mapper?

Det afhænger af, om du bruger den gamle eller den nye version af Dropbox Paper.

Hvis du bruger den gamle version af Dropbox Paper, bliver dine Paper-dokumenter gemt i Paper-mapper på din konto på paper.dropbox.com. Hvis du bruger den nye 2020-version af Dropbox Paper, gemmes dine Paper-dokumenter på din konto på dropbox.com sammen med dine andre filer og mapper.

Sådan finder du ud af, om du bruger den gamle eller den nye udgave af Dropbox Paper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Peg på Dokument.
  • Hvis Dropbox Paper vises på rullelisten over dokumenttyper, bruger du den nye 2020-udgave af Dropbox Paper.
  • Hvis Dropbox Paper ikke vises på listen over dokumenttyper, bruger du den gamle udgave.

Skal du have en Dropbox-konto for at kunne bruge Paper?

Ja, du skal have en Dropbox-konto for at kunne oprette og åbne Paper-dokumenter.

Hvis du deler et Paper-dokument med en person, der ikke har en Dropbox-konto, modtager vedkommende en e-mail med et link, der anmoder vedkommende om at oprette en Dropbox-konto. Når kontoen er oprettet, får vedkommende adgang til dit Paper-dokument.

Er Dropbox Paper gratis?

Ja, Dropbox Paper er gratis.

Optager Paper-dokumenter lagerplads ift. min Dropbox-kvote?

Paper-dokumenter optager meget lidt plads på din Dropbox-konto – mindre end 100 bytes, hvilket kun er ca. 3 % af det, en fil med et standarddokument fylder.

Er der en grænse for, hvor mange Paper-dokumenter jeg kan oprette?

Nej, der er ingen grænser for, hvor mange Paper-dokumenter du kan oprette med en Dropbox-konto.

Skal jeg logge på Dropbox for at få adgang til Paper?

Ja, du skal være logget på Dropbox for at have adgang til Paper.

Hvilke sikkerhedsfunktioner og funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger findes der i Paper?

Paper har samme sikkerhed som Dropbox, dog med et par undtagelser for Dropbox-teams.

Kan jeg få adgang til mine Paper-dokumenter offline?

Hvis du bruger Paper-mobilappen, kan du åbne og redigere Paper-dokumenter offline. Du skal have åbnet dem på din mobilenhed på et tidligere tidspunkt for at kunne få adgang til dem offline. De ændringer, du foretager offline, gemmes, men du kan ikke synkronisere dem med andre enheder, før du er online igen.

På internettet kan du ikke åbne Paper-dokumenter, hvis du er offline.

Hvordan åbner og lukker jeg sidepanelet (Paper-mappevisningen)?

Mappevisningen er et sidepanel i venstre side af dit Paper-dokument, hvor du kan gå til andre dokumenter i samme mappe som det dokument, du har åbent. Du kan åbne og lukke mappevisningen ved at klikke på ikonet for åben mappevisning (halv grå kvadrat) øverst til venstre i et Paper-dokument.

Hvad er der sket med Hackpad?

Dropbox købte Hackpad i 2014. I 2017 blev Hackpad lukket, og alle Hackpad-dokumenter blev overført til Dropbox Paper. Efter 2018 er alle besøg på webadressen for Hackpad blevet omdirigeret til Dropbox.