Fil- og mappeikoner, symboler og farver

Opdateret Dec 13, 2023

Dette er en liste med en beskrivelse af de ikoner, symboler og farver, der vises på filer og mapper på din Dropbox-konto.

Hvis du leder efter et ikon, der ikke vises her, kan du læse denne artikel om synkroniseringsikoner.

Mappen Kameraoverførsler

En blå mappe med et kamera og en pil opad er mappen til kameraoverførsler. Hvis du aktiverer funktionen Kameraoverførsler på din mobilenhed, gemmes billeder og videoer i denne mappe. Få flere oplysninger om kameraoverførsler.

Almindelig mappe

En blå mappe uden ikon er en almindelig Dropbox-mappe. Disse deles ikke med andre. Du kan bruge dem til at gemme filer og andre mapper. Læs om, hvordan du opretter og bruger Dropbox-mapper.

Begrænset mappe

En blå mappe med en diagonal linje i en cirkel er en begrænset mappe. Begrænsede mapper er kun tilgængelige for Dropbox-teams. De fleste mapper i teammapper deles med hele teamet, men begrænsede mapper deles kun med bestemte teammedlemmer. Læs mere om begrænsede mapper.

Delt mappe

En blå mappe med et symbol med personer er en delt mappe. På dropbox.com og i mobilappen vises der to personer på symbolet. I computerappen vises der tre. En delt mappe er en mappe, du har delt med andre, eller som andre har delt med dig. Læs om, hvordan du deler mapper med andre.

Teammappe

En blå mappe med et symbol med to bygninger er en teammappe. Teammapper er kun tilgængelige for Dropbox-teams og oprettes af en administrator. Få mere at vide om teammapper.

Teammedlemsmappe

En blå mappe med en person på er en teammedlemsmappe. Teammedlemsmapper er kun tilgængelige for medlemmer af Dropbox-teams, der bruger en teammappe. Læs mere om teamområdet og teammedlemsmapper.

Krypteret teammappe

En blå mappe med en nøgle inde i et skjoldikon på er en krypteret teammappe.Krypterede teammapper er en type mapper, der kun kan tilgås og dekrypteres af autoriserede brugere.Få mere at vide om krypterede teammapper.

Mappe med delvise tilladelser

En blå mappe med to bygninger og en lås i øverste højre hjørne er en mappe med delvise tilladelser. Mapper med delvise tilladelser er tilgængelige for medlemmer af Dropbox-teams og giver medlemmerne delvis adgang til bestemte elementer i mappen, men ikke til hele mappen og alt indholdet i mappen.

Genvej til en webside

En fil med en pil i det nederste hjørne er en genvej til en webside. Hvis der ikke findes et andet ikon, der kan bruges fra websiden, vises der også et globusikon på filen. Læs om, hvordan du gemmer genveje til websider på Dropbox.

Uidentificeret filtype

En fil med et ufo er en uidentificeret filtype. Du skal tilføje det relevante filtypenavn, hvis Dropbox skal kunne identificere filtypen. Hvis filen f.eks. er en JPG-fil, skal den have filtypenavnet ".jpg". Læs om, hvordan du omdøber en fil.

Låst fil

En fil, hvor der vises et låsikon i hjørnet, er en låst fil. Du kan låse en fil for at forhindre, at andre kan redigere indholdet. Se, hvordan du låser en fil eller låser den op.