Sådan flytter du filer mellem to Dropbox-konti.

Opdateret Jan 29, 2024

Du flytter nemmest filer mellem konti via en delt mappe.

Dropbox-teamkonti: Se, hvordan du flytter filer mellem dine to konti.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Fra din første konto ...

1. Log på den konto, som indeholder de filer, du vil flytte.
  2. Opret en delt mappe, og inviter din anden konto.
  3. Flyt filer manuelt ved at trække og slippe dem i den delte mappe, du netop har oprettet.
  4. Log af denne konto.

Fra din anden konto...

1. Log på dropbox.com med e-mailadressen til din anden konto.
  2. Klik på Delt i venstre sidepanel.
    • Klik på Mere i venstre sidepanel, hvis du ikke kan se Delt.
  3. Peg på den mappe, du lige har delt, og klik på Bliv medlem af mappe.
  4. Mappen åbnes, og nu kan du flytte filerne fra mappen til et andet sted i din Dropbox-konto.

Når filerne er flyttet fra den delte mappe, er der ikke længere adgang til dem fra din første konto.

magic wand icon

Du kan forlade den delte mappe, når du er færdig med at flytte filer, eller du kan beholde den, hvis du skulle få brug for at udveksle filer mellem kontiene igen.