Sådan fastgør du filer og mapper

Opdateret Apr 03, 2024
person icon

Denne funktion er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com.

Du kan fastgøre en fil eller tilknytte en anden mappe på Dropbox.com for at få nem adgang til dem. Når du åbner en mappe, kan du klikke på indstillingsikonet og derefter Vis fastgjorte elementer for at se de filer, der er fastgjort i mappen.

Når du fastgør en fil eller mappe, er den fastgjort for alle, der har adgang til mappen. Alle, der har adgang, kan fastgøre eller frigøre filen eller mappen.

Sådan fastgør du en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold markøren over navnet på den fil eller mappe, du vil fastgøre, og klik på "..." (de tre prikker).
    • Hvis du er i gittervisning, skal du klikke på (tre lodrette prikker).
    Klik på
    Fastgør til Dropbox for at fastgøre en fil eller mappe til siden Alle filer. Klik på Fastgør til ..., og vælg derefter Denne mappe for at fastgøre den i den aktuelle mappe.

Sådan fastgør du en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold markøren over navnet på den fil eller mappe, du vil frigøre, og klik på "..." (de tre prikker).
    • Hvis du er i gittervisning, skal du klikke på (tre lodrette prikker).
    Klik på
    Frigør.
highlighter icon

Bemærk! Du kan se sider i et dokument, spole gennem et videoklip eller bladre gennem indholdet af en mappe uden at åbne den. Når du vil gøre dette, skal du sørge for, at du bruger gitterlayout, og derefter skal du flytte markøren vandret hen over filen eller mappen.