Sådan fastgør du filer og mapper

Opdateret Sep 13, 2023

Du kan fastgøre en fil eller mappe i højre sidepanel på dropbox.com for at få nem adgang til dem. Når du åbner en mappe, kan du se de filer, der er fastgjort i mappen.

Når du fastgør en fil eller mappe, er den fastgjort for alle, der har adgang til mappen. Alle, der har adgang, kan fastgøre eller frigøre filen eller mappen.

Sådan fastgør du en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på navnet på den fil eller mappe, du vil fastgøre, og klik på (tre prikker).
    • Hvis du er i gittervisning, skal du klikke på (tre lodrette prikker).
    Klik på
    Fastgør til Dropbox for at fastgøre en fil eller mappe på siden Alle filer. Klik på Fastgør til …, og vælg derefter Denne mappe for at fastgøre den i den aktuelle mappe.

Sådan fastgør du en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på navnet på den fil eller mappe, du vil frigøre, og klik på (tre prikker).
    • Hvis du er i gittervisning, skal du klikke på (tre lodrette prikker).
    Klik på
    Frigør.