Sådan gendanner du filer og mapper med Dropbox Backup

Opdateret Mar 05, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som er tilgængelig i alle Dropbox-planer.

Du kan nemt gendanne dine sikkerhedskopierede filer og mapper til en ny computer, hvis der skulle opstå fejl.

Sådan gendanner du hele sikkerhedskopien af din computer på en ny computer:

1. Download Dropbox-computerappen på den nye computer.
    • Hvis du har en eksisterende sikkerhedskopi, bliver du bedt om at gendanne fra sikkerhedskopien.
    • Hvis du har mere end én eksisterende sikkerhedskopi, skal du vælge den ønskede sikkerhedskopi på rullelisten.
  2. Klik på Bekræft.
  3. Klik på OK.

Du kan bruge computeren, som du plejer, mens gendannelsen fuldføres i baggrunden. Når gendannelse er fuldført, skal du klikke på OK i den viste meddelelse.

Sådan gendanner du en del af en sikkerhedskopi af computeren eller en ekstern harddisk på en ny computer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Sikkerhedskopiering på den viste liste.
    • Dropbox Backup åbnes under en ny fane.
  4. Klik på Mac eller pc.
  5. Markér afkrydsningsfelterne ud for de mapper, du vil downloade.
  6. Klik på Download.

Du kan også gendanne nyligt slettede mapper i Dropbox Backup på din computer eller eksterne harddisk. Det gør du på følgende måde:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på fanen Synkronisering og sikkerhedskopier.
  3. Vælg den sikkerhedskopi, du vil gendanne.
  4. Klik på Vis sikkerhedskopierede filer.
  5. Klik på Vis slettede filer.
  6. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for den slettede mappe (viser papirkurvsikonet), som du vil gendanne.
  7. Klik på Gendan.
  8. Klik på Gendan alle filer.

Hvis du har flere spørgsmål om Dropbox Backup, kan du se de ofte stillede spørgsmål.