Integrer Dropbox Paper i Dropbox

Paper er et Dropbox-produkt. Du skal have en Dropbox-konto for at bruge Paper. Paper er tilgængeligt for alle Dropbox-kunder.

Bemærk! Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, har din administrator måske deaktiveret Paper. Kontakt din administrator, hvis du har adgang til Paper.

Optager Paper-dokumenter lagerplads ift. min Dropbox-kvote?

Ikke i øjeblikket. P.t. er der ingen grænse for, hvor mange Dropbox Paper-dokumenter du kan oprette, og du får ubegrænset versionshistorik, uanset hvilken Dropbox-plan du er på. Vi forbeholder os dog ret til at ændre på dette i fremtiden.

Har jeg adgang til mine Paper-dokumenter fra Dropbox?

Du åbner Paper ved at klikke på fanen Paper på dropbox.com eller ved at gå til paper.dropbox.com.

Hvis du bruger Dropbox Business og ikke ser et link til Paper, har din teamadministrator sandsynligvis deaktiveret Paper. Kontakt din administrator, hvis du vil lave om på det.

Har jeg adgang til mine Dropbox-filer og -mapper i Paper?

Du har ikke direkte adgang til dine Dropbox-filer og -mapper i Paper, men du kan linke til eller integrere en fil fra din Dropbox direkte i et dokument (f.eks. et billede eller en mediefil).

Bemærk! Du kan også kopiere og indsætte URL-adressen til en fil eller mappe i et Paper-dokument, så oprettes linket automatisk.

Sådan opretter du et link til en fil i din Dropbox:

1. Klik på en tom linje i dit Paper-dokument.
  2. Klik på ikonet Indsæt fra Dropbox (ligner Dropbox-logoet) på den værktøjslinje, der vises til højre.
  3. Vælg den relevante fil i pop op-vinduet.

Sådan opretter du et link til en mappe fra din Dropbox:

1. Klik på en tom linje i dit Paper-dokument.
  2. Klik på ikonet Indsæt fra Dropbox (ligner Dropbox-logoet) på den værktøjslnije, der vises til højre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den mappe, du vil oprette et link til.
  4. Klik på Vælg.

Skal jeg logge på Dropbox for at få adgang til Paper?

Ja, du skal være logget på Dropbox for at have adgang til Paper. Hvis du ikke er logget på Dropbox, anmodes du om at logge på, når du åbner startsiden for Paper.

Er Paper inkluderet i API'en til Dropbox?

Med Paper API version 1 kan du dele, arkivere, slette og eksportere dokumenter. Partnere kan udvikle løsninger, der hjælper administratorer for Dropbox Business med at overvåge medarbejderaktivitet, administrere politikker for deling og beskytte data.

Få mere at vide om API'en til Paper.

Har Paper samme grad af sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger som Dropbox?

Paper har samme sikkerhed som Dropbox, dog med et par undtagelser for Dropbox Business-teams.

Få mere at vide om sikkerheden i Dropbox.

Hvis du er Dropbox Business- eller Professional-bruger, kan du lære mere om Dropbox Paper med et gratis virtuelt kursus.

I dette 30-minutters kursus med instruktør kan du se, hvordan du bruger Paper sammen med dit team. Du får også tip og tricks til, hvordan du administrerer adgangen.

Der er flere hold hver uge. Tilmeld dig nu.