Sådan forhåndsviser du en fil i Dropbox

Opdateret Feb 13, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-brugere.

Med forhåndsvisning kan du se et øjebliksbillede af en fil uden at åbne den. Der vises en forhåndsvisning af filen, hvis Dropbox understøtter filtypen, og hvis:

• Du indsætter et link til filen i et Paper-dokument
  • Du trækker og slipper en fil fra dit filsystem til et Paper-dokument
    • Hvis du trækker og slipper en fil fra internettet, vil Paper skrive filnavnet med et link til filen
  • Du indsætter filer manuelt

Sådan tilpasser du forhåndsvisninger i Paper-dokumenter

Hvis du har tilføjet en Illustrator-, PDF- eller PowerPoint-fil i dit Paper-dokument, kan du tilpasse, hvordan filen forhåndsvises i Paper.

Sådan tilpasser du forhåndsvisningen af den Illustrator-, PDF- eller PowerPoint-fil, du har indsat:

1. Klik på den eksisterende forhåndsvisning af filen.
  2. Der vises en værktøjslinje øverst i forhåndsvisningen. Klik på ikonet med fire rektangler til venstre.
  3. Vælg det ønskede layout til din forhåndsvisning fra galleriet.
  4. Klik på Føj til dokument.
  5. Hvis du vil vælge, hvilken del af filen der skal vises, skal du klikke på den nye forhåndsvisning.
  6. Vælg ikonet Vælg visningsområde på redigeringsværktøjslinjen øverst i forhåndsvisningen.
  7. Klik og træk for at markere det område, der skal vises.
  8. Klik på Vælg.

Sådan føjer du en billedtekst til en forhåndsvisning i Paper-dokumenter

Sådan føjer du en billedtekst til en forhåndsvisning:

1. Klik på billedet af forhåndsvisningen for at vælge forhåndsvisningen.
  2. Klik på Skriv en billedtekst nederst i billedet.
  3. Skriv billedteksten.

Hvad kan jeg forhåndsvise i Paper-dokumenter?

Paper understøtter alle de filtyper, der kan forhåndsvises i Dropbox, og:

• Adobe XD
  • Airtable (hvis du indsætter et Airtable-integreringslink, forhåndsvises Airtable-basen eller -visningen)
  • Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • Github-problemer i offentlige lagre
  • Google Kalender
  • Google Docs
  • Google Drev
  • Google Maps
  • Google Sheets
  • Google Slides
  • Instagram
  • Invision
  • Lucidchart
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • SlideShare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • X (tidligere Twitter)
  • Webadresser
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube