Sådan formaterer du tekst i et Dropbox Paper-dokument

Når du vil formatere tekst i et Paper-dokument, skal du markere den tekst, du vil redigere. Så vises denne menu:
Formateringsmenu i Dropbox Paper

Fra menuen kan du formatere tekst med følgende handlinger.

Menuknap (fra venstre mod højre)

Handling

Tastaturgenvej

B

Oprette fed tekst

+ B

s

Gennemstreget tekst

⌘ + Alternativ + S

Blyant

Fremhæve tekst i blåt

+ E

Link

Hyperlink

⌘ + K

H1

Opret en stor overskrift*

# Mellemrum

H2

Opret en mellemstor overskrift*

## Mellemrum

H3

Opret en lille overskrift (fed)*

### Mellemrum

Punktopstilling

Start punktopstilling Liste

– Mellemrum

Afkrydsningsfelt

Opret opgave

[ ] Plads

Tekstfelt

Tilføj kommentar

⌘ + Alternativ + M

Bemærk! Visse formateringsmuligheder, f.eks. kursivering og understregning, er kun tilgængelige via tastaturgenveje.

Du kan se en komplet liste med tastaturgenveje ved at klikke på tastaturikonet nederst til højre i dit Paper-dokument eller trykke på + / på Mac eller Ctrl + / i Windows.

*Du kan skjule en stor eller mellemstor overskrift ved at pege på teksten og klikke på pilen (Skjul) til venstre. Funktionen understøttes ikke i Firefox.

Hvis du er Dropbox-kunde, kan du lære mere om Dropbox Paper med et gratis virtuelt kursus.

I dette 30-minutters kursus med instruktør kan du se, hvordan du bruger Paper sammen med dit team. Du får også tip og tricks til, hvordan du administrerer adgangen.

Der er flere hold hver uge. Tilmeld dig nu.

Har Dropbox Paper stavekontrol?

Dropbox Paper har i øjeblikket ikke sin egen stavekontrol. Hvis din browser har en indbygget stavekontrol, bruger Paper den. Hvis du vil slå stavekontrol fra, skal du gøre det i dine browserindstillinger.

Sådan formaterer du en tekstblok

Du kan formatere en tekstblok ved hjælp af tastaturgenveje.

Du kan f.eks. ændre en punktopstilling til en opstilling med tal/bogstaver ved at trykke på  + Skift + 7 eller til en opgaveliste ved at trykke på +  Skift + C.

Sådan formaterer du tekst i Dropbox Paper-mobilappen

1. Åbn Paper-mobilappen.
  2. Åbn det Paper-dokument, du vil formatere.
  3. Tryk på en ny linje, eller tryk på Rediger, så formateringsmulighederne vises over tastaturet.

Vil du gøre noget andet i dit Paper-dokument?

Se, hvordan du indsætter billeder, videoer og andre filer

Se, hvordan du opretter en tidslinje.

Se, hvordan du opretter en tabel

Se, hvordan du indsætter emojis