Sådan indsætter du en fil i Dropbox Paper

Opdateret Nov 21, 2023

Hvis du vil indsætte en fil, f.eks. et billede, en video eller et dokument, i brødteksten i et Paper-dokument, kan du trække og slippe det, hvis bare filstørrelsen er mindre end 50 MB.

Sådan trækker du en fil til et Dropbox Paper-dokument:

1. Åbn dit Paper-dokument.
  2. Træk en fil til dokumentet. Der vises en blå streg, som hjælper dig med at placere filen.

Din fil bliver automatisk uploadet til en mappe i din Dropbox med navnet Paper Uploads. Dropbox opretter derefter et link til filen og indsætter det i dit Paper-dokument.

highlight icon

Bemærk! Billeder uploades ikke til din Dropbox, og de tæller ikke med i din lagerkvote.

Du kan også indsætte en fil manuelt:

1. Klik på en tom linje i dit Paper-dokument.
  2. Klik på ikonet Tilføj medier i den viste menu.
  3. Vælg en fil.

Ofte stillede spørgsmål om indsættelse af filer i Dropbox Paper

Hvad sker der, hvis jeg trækker en fil, der allerede findes i min Dropbox, til dokumentet?

Hvis du trækker en fil til dokumentet, og den matcher en fil, der allerede findes i din Dropbox, oprettes der et link til den eksisterende fil, så du sparer plads.

Hvis du trækker en fil til dokumentet, som delvist matcher en fil, der allerede findes i din Dropbox, får du vist denne meddelelse: Elementet findes muligvis allerede i Dropbox.Derefter har du følgende muligheder:

• Opret et link til den eksisterende fil i din Dropbox
  • Brug den nye fil, du trak til dokumentet

Kan jeg trække flere filer til et Dropbox Paper-dokument på en gang?

Ja, du kan trække flere filer til et Paper-dokument på en gang, så længe de er inden for din pladsgrænse i Dropbox.

Kan jeg trække en mappe til et Dropbox Paper-dokument?

Nej, i øjeblikket kan du kun trække filer til et Paper-dokument. Men du kan indsætte et link til en mappe.

Hvordan ser mine filer ud, når jeg har sluppet dem i dokumentet?

Hvis du trækker en filtype ind, der understøttes af Paper, vises der et øjebliksbillede (en forhåndsvisning) af filen. Hvis din filtype ikke understøttes af Paper, vises der et UFO-ikon og navnet på filen. Du kan stadig klikke på og få adgang til din fil – du kan bare ikke se en forhåndsvisning af den.

Få mere at vide om , hvilke filtyper der kan forhåndsvises, og hvordan du kan tilpasse forhåndsvisningerne.