Sådan deler du et Paper-dokument

Du kan dele Dropbox Paper-dokumenter med andre personer på to måder:

• Ved at bruge knappen Inviter øverst i dokumentet
  • Ved at sende et link til dokumentet

Sådan deler du med knappen Inviter

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Inviter øverst i dokumentet.
  3. Skriv e-mailadressen til den eller de personer, du vil dele med, og skriv eventuelt en besked.
  4. Klik på Kan redigere for at vælge de adgangstilladelser, de inviterede skal have:
    • Kan kommentere giver andre mulighed for at skrive kommentarer til dit indhold
    • Kan redigere giver andre adgang til at tilføje oplysninger i, redigere og slette dit indhold og til at invitere andre til dokumentet
  5. Klik på Send

Bemærk! Hvis modtageren ikke har en Dropbox Paper-konto, bliver vedkommende bedt om at oprette en, før han eller hun kan se dokumentet.

Sådan deler du ved at sende et link

Som standard kan den, der har det link, du deler, redigere din fil. Se, hvordan du ændrer den indstilling.

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på knappen Kopiér link (kædeikonet) øverst i dokumentet.
  3. Indsæt linket i en e-mail, en chatbesked eller en tekst.

Hvem kan se mine dokumenter?

Hvis du opretter et privat dokument, der ikke ligger i en mappe (ikke er arkiveret), er du den eneste person, der kan søge efter og redigere det – indtil du beslutter dig for at dele det.

Hvis du opretter et dokument i en mappe, kan alle medlemmer af denne mappe åbne, søge efter og redigere dit dokument.

Alle med linket til dit dokument kan redigere det. Se, hvordan du ændrer den indstilling.