Dropbox Paper: Gendan tidligere dokumentversioner, og fjern løsninger af kommentarer

Opdateret Dec 13, 2023

Forfattere og redaktører af Dropbox Paper-dokumenter kan:

• Se og gendanne ældre versioner af dokumenter
  • Se og fjerne løsninger af kommentarer

Brugere, der kun kan se eller kommentere kan ikke gendanne ændringer eller fjerne løsninger af kommentarer.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere din versionshistorik for dokumenter med Dropbox.

Se og gendan tidligere versioner af Paper-dokumenter

Inden du går i gang, skal du være opmærksom på, at gendannelse af en tidligere version sletter nyere versioner af dokumentet fra versionshistorikken. Hvis du gendanner en ældre version, kan du altså ikke vende tilbage til en nyere version bagefter.

Du kan fortryde en gendannelse, så længe dokumentet ikke er blevet ændret (uanset om det er af dig eller en anden) efter gendannelsen. Så snart der er foretaget en ændring, forsvinder muligheden for at fortryde, så du skal være helt sikker på, at du vil beholde den gendannede version, inden du ændrer noget i den.

Sådan gendanner du en tidligere version af et Paper-dokument:

1. Åbn et Paper-dokument.
  2. Klik på ikonet "" (de tre prikker).
  3. Klik på Dokumenthistorik.
  4. Find listen over tidligere versioner under fanen Dokumentændringer.
  5. Klik på den version, du vil gendanne, og klik på Rul tilbage til denne version.
  6. Klik på Fortryd hertil.

Se og fjern løsninger af kommentarer

highlight icon

Bemærk! Du kan kun fjerne løsninger af kommentarer, hvis du har redigeringstilladelse til Paper-dokumentet.

Sådan fjerner du løsningen af en kommentar:

1. Åbn et Paper-dokument.
  2. Klik på ikonet "" (de tre prikker).
  3. Klik på Dokumenthistorik.
  4. Find listen over løste kommentarer under fanen Kommentarhistorik.
  5. Rul ned til den relevante kommentar, og klik på Fjern løsning.

Hvorfor kan jeg ikke finde en tidligere version i dokumenthistorikken?

Dokumentændringer registreres kun i dokumenthistorikken, hvis de:

• Er foretaget for mindst 30 minutter siden
  • Har ændret mere end 500 tegn i dokumentet

Sådan fortryder du gendannelsen af en tidligere version

Sådan fortryder du gendannelsen af et Paper-dokument til en tidligere version:

1. Gå tilbage til fanen Dokumentændringer i panelet Dokumenthistorik.
  2. Klik på Fortryd ud for Annuller denne ændring, og vend tilbage til versionen før tilbagerulningen.