Sådan løser du problemer med kameraoverførsler

Kameraoverførsler er en funktion, der automatisk uploader billeder og videoer fra din telefon eller tablet.

Få mere at vide i vores oversigtsartikel over kameraoverførsler.

Hvis du har brug for hjælp til kameraoverførsler, kan du klikke på det spørgsmål herunder, der bedst passer med dit problem.

Ofte stillede spørgsmål, der besvares i denne artikel

Almindelige fejlmeddelelser

Hvad skal jeg gøre, hvis kameraoverførsler ikke virker?

Hvis du får vist en fejlmeddelelse, mens du bruger kameraoverførsler, eller hvis kameraoverførsler ikke virker, kan du prøve følgende trin til fejlfinding:

• Kontrollér din internetforbindelse, eller opret forbindelse til Wi-Fi
    • Du behøver ikke altid at gøre dette, men kameraoverførsler kan gå langsommere, hvis dit datasignal er svagt
    • Prøv at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk
    • Slå flytilstand til, og opret forbindelse til Wi-Fi (så din telefon kun har forbindelse til Wi-Fi og ikke til mobildata)
  • Kontrollér, om batteriet er opladet
    • Kameraoverførsler kan gå langsommere, hvis batteriet er ved at løbe tør
    • Tilslut din computer, telefon eller tablet for at se, om det løser problemet
  • Opdater til den nyeste version af Dropbox-appen
  • Opgrader operativsystemet på din enhed til den nyeste version
  • Slet eller deaktiver en eventuel anden app, der automatisk modtager uploadede billeder fra din computer, telefon eller tablet (f.eks. Google Fotos eller iCloud-fotos)
  • Hvis du har en iOS-enhed, skal du aktivere placeringstjenester
    • Kameraoverførsler sættes på pause, hvis der ikke registreres nogen ændring i lokaliteten efter et stykke tid

Bemærk! Kameraoverførsler er tilgængelige for alle brugere (Basic, Plus, Professional og Business) med følgende tre undtagelser:

Dropbox Basic-brugere skal have Dropbox-computerappen installeret på deres computer for at bruge kameraoverførsler.

Kan jeg uploade mine billeder til en anden mappe?

Dine billeder lægges altid i mappen Kameraoverførsler, hvis du bruger Kameraoverførsler. Du kan ikke ændre placeringen af dine billeder til en anden mappe. Men du kan flytte billederne til en anden mappe, efter at de er uploadet til mappen Kameraoverførsler.

Hvorfor har kameraoverførsler brugt al strømmen på batteriet?

Kameraoverførsler bruger måske en del batteristrøm under den første synkronisering med din Dropbox-konto. Når billederne i din telefon er uploadet, bør batteriforbruget vende tilbage til det normale niveau.

Som standard stopper Dropbox-appen den automatiske upload, når batteriet er ved at løbe tør for strøm for at få batteriet til at holde længere.

Hvis du stadig oplever problemer med batteritiden, kan du prøve trinnene til fejlfinding i denne artikel.

Hvorfor medtager kameraoverførsler ikke alle mine billeder eller videoer?

For at forhindre dubletter kontrollerer kameraoverførsler, om et billede eller en video tidligere er blevet uploadet. Billeder og videoer, der allerede er blevet uploadet via kameraoverførsler, uploades ikke igen, heller ikke selvom du har slettet dem fra din konto.

Hvis du vil tilføje billeder og videoer til din mappe med kameraoverførsler, kan du uploade dem manuelt til mappen Kameraoverførsler.

RAW-filer

Nogle RAW-filer uploades muligvis ikke med kameraoverførsler. Læs mere om godkendte formater på billedfiler i Android MediaStore eller på iOS-udviklersiden.

Hvorfor kan jeg se en anden persons billeder i min mappe med kameraoverførsler?

Du har et par muligheder, hvis du ser en anden persons billeder i mappen Kameraoverførsler:

• Du kan se alle de enheder, der er forbundet med din konto, og afbryde forbindelsen til ukendte enheder, på siden Sikkerhed
  • Du kan se, hvem der uploadede billederne, hvilket kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan de havnede der

Hvordan blev disse billeder egentlig placeret der?

Når du forbinder en telefon eller en tablet med en computer med Dropbox-programmet installeret, vises et vindue, hvor du bliver spurgt, om du vil bruge kameraoverførsler. Hvis en anden person f.eks. brugte din computer til at oplade en telefon, kan han eller hun have klikket på OK uden at lægge mærke til det.

Hvordan finder jeg ud af, hvem der har uploadet deres billeder til min konto?

Sådan finder du ud af, hvem der har uploadet billeder til din konto:

1. Peg på filen med musen.
  2. Klik på ... (de tre prikker).
  3. Klik på VersionshistorikLæs mere om versionshistorik.
  4. Se efter et navn ud for Tilføjet af.

Hvordan kan jeg fjerne forbindelsen til en enhed?

Du kan se alle de enheder, der er forbundet med din konto, på siden Sikkerhed. Se, hvordan du fjerner forbindelsen til enheder, du ikke genkender.

Hvorfor får jeg vist en fejlmeddelelse om “beskadigede filer”?

Der kan være mange forskellige årsager til, at Dropbox identificerer et billede eller en videofil som beskadiget. Det har som regel ikke noget at gøre med sikkerheden, og du kan muligvis åbne filen normalt på din computer eller telefon.

Hvis du fjerner de beskadigede filer, forsvinder fejlmeddelelsen, og kameraoverførsler genoptages.

Hvordan ser jeg, hvilke filer der er beskadiget?

Det kan være svært at finde ud af, hvilke kameraoverførsler der er beskadiget. Du skal måske kontakte Dropbox-support for at få hjælp. Inden du gør det, anbefaler vi, at du prøver følgende:

• Find den fil, der senest er uploadet korrekt til din Dropbox-konto
    • Den næste billedfil eller videofil i din kamerarulle kan være den beskadigede fil
    • Flyt den til et andet sted, eller slet den fra din kamerarulle, og prøv derefter at uploade igen
  • Kontrollér, om nogen af dine billeder eller videoer ikke vises korrekt
    • Flyt dem til et andet sted, eller slet dem fra din kamerarulle, og prøv derefter at uploade igen