Sådan bruger du Advanced Team & Content Controls

Opdateret Oct 17, 2023

Tilføjelsesprogrammet Advanced Team & Content Controls er tilgængeligt for kunder med Dropbox Advanced og Enterprise og fås ved at kontakte Dropbox' salgsteam. Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, og du vil vide mere om tilføjelsesprogrammet, kan du kontakte din Customer Success Manager.

Tilføjelsesprogrammet Advanced Team & Content Controls, der drives af BetterCloud, giver administratorer mulighed for at implementere, administrere og regulere deres Dropbox-teamkonti på en sikker måde med samme driftsstyringsværktøj.

Administratorer kan f.eks. bruge tilføjelsesprogrammet til at:

• Beskytte deres data ved at scanne efter følsomt indhold
  • Automatisere tilpasningen til en virksomheds specifikke sikkerhedsstandarder på et detaljeret niveau
  • Få indsigt i teamaktivitet og oprette fyldestgørende rapporter
  • Strømline tilpassede arbejdsgange og onboarding og offboarding af medarbejdere

Denne artikel beskriver trin for trin, hvordan administratorer installerer og bruger tilføjelsesprogrammet til deres Dropbox-teamkonti.

highlight icon

Bemærk! Funktionerne i dette tilføjelsesprogram er ikke tilgængelige med Dropbox Replay.

Medfølgende funktioner

Databeskyttelse

• Opret varsler for interne og eksterne trusler
  • Registrer og beskyt følsomme oplysninger, når de uploades
  • Søg efter og beskyt følsomme oplysninger i eksisterende indhold
  • Undgå uautoriseret deling af filer og mapper
  • Opret tilpassede arbejdsgange til afhjælpning

Synlighed og kontrol

• Søg i og revider alt indhold og alle tilladelser i samme oversigt
  • Foretag massehandlinger på filer og mapper i hele teamet

Håndtering af brugerlivscyklus

• Gennemtving serviceanmodningsprocesser med underretninger og arbejdsgange til kontoopsamling
  • Giv brugerne adgang til relevant indhold baseret på gruppe, hierarki og rolle
  • Konfigurer tilpassede arbejdsgange til fjernelse af brugere, der afspejler dine processer

Installer og integrer tilføjelsesprogrammet

Hvis du vil installere tilføjelsesprogrammet Advanced Team & Content Controls og integrere det med Dropbox, skal du følge login- og installationsvejledningen i BetterClouds hjælpecenter.

Indstil varsler

Med varsler kan administratorer overvåge sikkerhedsmæssige problemer i realtid og undgå datasårbarheder. Brug følgende links til at få en komplet oversigt over, hvordan du indstiller varsler:

I denne artikel kan du se alle de tilgængelige Dropbox-varsler.

Advarslen File Shared Externally

Du får vist advarslerne Fil delt eksternt og Mappe delt eksternt, når en Dropbox-fil eller -mappe deles direkte med en bruger uden for dit Dropbox-team. Administratorer kan også scanne eksternt delte filer efter følsomt indhold. Læs om, hvordan du indstiller advarslen Fil delt eksternt.

highlight icon

Bemærk! Det er ikke muligt at slå ekstern deling fra for Dropbox Replay.

Advarslen Følsomme data scannet

Advarslen Følsomme data scannet vises, når filerne på dit domæne indeholder følsomme data og kan udløse en automatisk afhjælpningsproces. Læs om, hvordan du indstiller advarslen Følsomme data scannet.

highlight icon

Bemærk! Det er kun det indhold, som er oprettet, efter at tilføjelsesprogrammet blev konfigureret, som scannes. Administratorer kan bruge Vælg scanninger og Filrevisioner for at scanne ældre indhold.

Opret automatiske arbejdsgange

Administratorer kan bruge arbejdsgange til at automatisere handlinger på en helt Dropbox-teamkonto ved hjælp af “hvis x, så y”-logik. I Workflow Manager kan administratorer se og kontrollere alle arbejdsgange samme sted. Brug følgende links til at få en komplet oversigt over, hvordan du opbygger arbejdsgange:

Arbejdsgangen Kontoopsamling

Administratorer kan blive underrettet, når teammedlemmer er blevet valgt til at migrere deres private Dropbox-konto til deres Dropbox-teamkonto. Underretningen kan bruges til at sikre, at teammedlemmers indstillinger overholder sikkerhedspolitikkerne. Læs om, hvordan du opretter arbejdsgangen Kontoopsamling.

highlight icon

Bemærk! Funktionerne Kontoopsamling og Opsamling af alle brugere er kun tilgængelige for Dropbox Enterprise-teams.

Onboarding og offboarding af medarbejdere

Arbejdsgange til onboarding kan automatisk føje nye teammedlemmer til alle nødvendige grupper og mapper. Arbejdsgange til offboarding kan hurtigt begrænse brugeres adgang til følsomme data og slette dem fra forbundne enheder, når de forlader et Dropbox-team eller skifter rolle. Brug nedenstående links til at finde ud af, hvordan du bygger arbejdsgange til onboarding og offboarding:

Scan indhold

Administratorer kan scanne både nyt og eksisterende indhold i deres Dropbox-team for at lokalisere og undgå datasårbarheder og kontrollere, om sikkerheden overholdes. Se, hvordan du scanner indholdet i dit Dropbox-team.

Revider resultaterne

Administratorer kan foretage revisioner af deres indholdsscanninger med tilpassede betingelser. Se, hvordan du overvåger resultaterne af scanningen af dit indhold.

Udløs en arbejdsgang fra en Næste skridt-politik

Når en advarsel om indholdsscanning udgives, kan den bruges som en hændelse i en arbejdsgang. Se, hvordan du udløser en arbejdsgang fra en Næste skridt-politik.

Gør noget ved de filer, der overtræder en scanning eller en politik

Administratorer kan udføre tilpassede handlinger for de filer, der overtræder en politik, de har indstillet. Brug nedenstående links til at finde ud af, hvordan du udfører handlinger mod filovertrædelser: