Sådan opsiger du en gratis prøveperiode på Dropbox til teams

Opdateret Oct 10, 2023

Hvis du er tilmeldt en prøveperiode på Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise, kan du læse denne artikel for at se, hvordan du opsiger den gratis prøveperiode, før den udløber, så du ikke opkræves betaling.

Hvis du ikke opsiger din gratis prøveperiode, før den udløber, bliver du opkrævet betaling for Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise med de faktureringsoplysninger, du oplyste, da du tilmeldte dig prøveperioden.

highlight icon

Bemærk! Det er kun en administrator, der kan annullere en prøveperiode på Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise. Hvis du er teammedlem, skal du kontakte teamadministratoren.

Opsig en prøveperiode på Dropbox til teams

Sådan opsiger du en gratis prøveperiode på Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Fakturering i sidepanelet i venstre side.
  4. Klik på Annuller din prøveperiode nederst på siden.
  5. Klik på Opsig Dropbox Business
  6. Klik på afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at teamet opløses permanent.
  7. Klik på Opløs teamet, og log af

Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at din gratis prøveversion er annulleret.

Vilkår for prøveperioden på Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise

Da du tilmeldte dig den gratis prøveversion, modtog du en e-mail fra Dropbox med oplysninger om prøveversionen og den periode, prøveversionen gælder. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, er den muligvis røget i mappen med uønsket post.

Hvis du annullerer din gratis prøveversion, før den udløber, vender du tilbage til den type konto, du havde, inden du tilmeldte dig den gratis prøveversion.

highlight icon

Bemærk! Hvis din prøveperiode udløber og konverteres til et betalingsabonnement, men fornyelsen mislykkes af en eller anden grund (f.eks. manglende faktureringsoplysninger, kortet kunne ikke opkræves osv.), bliver dit team sat i låst tilstand, hvor teamet fortsat vil have adgang til teamfilerne, men de fleste funktioner til synkronisering og deling fjernes for teamet. Du kan opløse dit team for at fjerne al teamadgang.

Kontrollér, om en gratis prøveversion er annulleret

Når du opsiger din gratis prøveperiode, skulle du modtage en e-mail med en bekræftelse fra Dropbox. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, er den muligvis røget i mappen med uønsket post.

Hvis du blev opkrævet for Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise

Hvis din gratis prøveperiode allerede er udløbet, og du begynder at blive opkrævet betaling for Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise, kan du sætte dit team til låst tilstand med det samme ved at opsige dit aktuelle abonnement. Du vil ikke længere have adgang til funktionerne i Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise, når din nuværende faktureringsperiode udløber. Du mister ikke dine filer, og du bliver ikke opkrævet betaling på den næste faktureringsdato.

Kontrollér din næste faktureringsdato

Læs mere om, hvordan du kan se dine tidligere fakturaer fra Dropbox og se din næste faktureringsdato.

Find din aktuelle Dropbox-plan

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type konto du har lige nu, kan du logge på dropbox.com og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Tilbagebetaling

I de fleste tilfælde yder Dropbox ikke nogen tilbagebetaling. Hvis du vil undgå at blive opkrævet betaling fremover, skal du opsige dit nuværende abonnement og nedgradere dit team til låst tilstand.

Hvis du vil slette din Dropbox-konto helt, kan du læse mere om det i denne artikel.