Opgrader til Dropbox Family på en mobilenhed

Opdateret Feb 27, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox Family-planer.

Dropbox Family-planen har 2 TB lagerplads, der kan deles af op til 6 medlemmer, der skal være mindst 13 år gamle. Hvis du har mulighed for at opgradere til Dropbox Family i Dropbox-mobilappen, kan du købe, administrere og opsige planen fra appen.
highlight icon

Bemærk! Den person, der køber Dropbox Family, bliver administrator for planen. Family-administratoren har adgang til familiemedlemskaber og afregningsoplysninger i Dropbox-kontoindstillingerne på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Få mere at vide om administration af din Dropbox Family-plan.

Køb Dropbox Family på en mobilenhed

Sådan opgraderer du til Dropbox Family på en iPhone eller iPad:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på personikonet.
  3. Tryk på Opgrader.
  4. Vælg Family.
  5. Vælg en faktureringsperiode, og tryk på Fortsæt.
  6. Bekræft betalingsoplysningerne i App Store.
  7. Følg trinnene for at invitere andre til at være med i planen. De personer, du inviterer, modtager en meddelelse i deres indbakke eller i Dropbox-appen, hvis de allerede har en Dropbox-konto.
highlight icon

Bemærk! Dropbox Family kan i øjeblikket ikke købes i Google Play Butik på Android-enheder.

Opsig Dropbox Family på en mobilenhed

Administratoren for Family-planen kan når som helst opsige familieabonnementet. Hvis du har købt Dropbox Family via Dropbox-mobilappen til iOS, skal du opsige via App Store eller iTunes Store.

Se, hvordan du opsiger et Dropbox-abonnement, der er købt på en mobilenhed.

Forlad en Dropbox Family-plan på en mobilenhed

Medlemmer af en Family-plan kan når som helst forlade planen. Sådan forlader du en Family-plan i Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på din avatar (personikonet), eller åbn dine kontoindstillinger.
    • På Android skal du trykke på Konto nederst på skærmen og derefter trykke på indstillinger.
    • På iPhone/iPad skal du trykke på kontoikonet (person) nederst til højre og derefter på tandhjulsikonet øverst til venstre.
  3. Tryk på Administrer plan ud for dit navn.
  4. Tryk på dit navn på listen med familiemedlemmer.
  5. Tryk på Forlad Family-plan.

Få mere at vide om at forlade en Family-plan.